Lucasse Vloženo 9. Květen 2013 Sdílet Vloženo 9. Květen 2013 Pekne receno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 9. Květen 2013 Sdílet Vloženo 9. Květen 2013 (editace) Koukam do noveho konfigu, u verze Ambition si musite za bezklicove odemykani Keyssy zaplatit - to zni logicky U verze Elegancem je nově tato polozka volitelna, ale je za 0. Takze kdyz ho nechci nebo chci auto bude stejne drahe - trochu nelogicke ne ?? Editováno: 9. Květen 2013, autor: bicista Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 9. Květen 2013 Sdílet Vloženo 9. Květen 2013 není, já myslím, že je to naopak chytré, někdo to třeba nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 9. Květen 2013 Sdílet Vloženo 9. Květen 2013 no dobre to beru, ale ten system ma svoji cenovou hodnotu, jako je tomu u ambition a ne malou, tak kdyz ho u elegance nechci, tak se vzdavam neceho bez financniho zvyhodneni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 9. Květen 2013 Sdílet Vloženo 9. Květen 2013 to je jako u kol..chci 17" ale stávající už se z ceny neodečte.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 9. Květen 2013 Sdílet Vloženo 9. Květen 2013 no dobre to beru, ale ten system ma svoji cenovou hodnotu, jako je tomu u ambition a ne malou, tak kdyz ho u elegance nechci, tak se vzdavam neceho bez financniho zvyhodneni. no on už je v elegance jakoby započten v té ceně si myslím, předpokládá se asi, že většina lidí si to vezme, kdyby se náhodou našel někdo, kdo ho nechce, tak tam není standardně, ale touhle cestou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 10. Květen 2013 Sdílet Vloženo 10. Květen 2013 volitelné položky v eleganci za položku 0,- barevný maxi-dot,chrompaket,simply clever se musejí připlácet..a já myslel,že bez příplatku jsou v eleganci Bi-Xenony..tak to je pecka.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 10. Květen 2013 Sdílet Vloženo 10. Květen 2013 (editace) Pak jeste pribyla u elegance za 0,- Kč volitelna položka - Hasici pristroj pod sedadlem ridice. U ambition jsem tu polozku nevidel. Jak pise manfroto neco se u elegance rozdava v uzovkach zadarmo, ale neni to nic co by delalo eleganci alegantni. Naopak chromopaket se musi zacalovat a docela za hodne na muj vkus. Zajimalo by mne kdyz jsem auto obednaval v dubnu a jeste neni ve vyrobe, zda by tam sel doklepnout ten hasicak. A doufam ze kdyz drive bylo Kessy v konfigu standartne a ted je zaskrtavaci tak doufam ze mi to prijde nakonfugurovane dle stareho konfuguratoru s keyssy. A zajimalo by mne, zda kdyby se tam doklepnul ten hasicak zda to nerozbije tu puvodni starou konfiguraci a nemuselo by se to prekonfigurovat cele dle novehoho konfiguratoru. Editováno: 10. Květen 2013, autor: bicista Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 10. Květen 2013 Sdílet Vloženo 10. Květen 2013 co dělá výbavu elegance rozdílnou od nižšší? aniž bych si musel platit "pakety".. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 10. Květen 2013 Sdílet Vloženo 10. Květen 2013 Okna v elektrice,černobílej Maxi-Dot,tempomat,16 hliny,zadní pípák,KEYSSY,dvouzonovka,vyhřívaná přední sedadla,4-ramený kožený MF volant pro rádio..Tohle je oproti Ambition. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 10. Květen 2013 Sdílet Vloženo 10. Květen 2013 50.000,- rozdíl a na venek je vidět že to má 16" a v zadních světlech led?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 10. Květen 2013 Sdílet Vloženo 10. Květen 2013 (editace) Jo,ještě ty zadní LED světla,ale nevím,možná je tam toho víc,ale na tohle jsem si vzpoměl,že tam je. Editováno: 10. Květen 2013, autor: Dix1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 10. Květen 2013 Sdílet Vloženo 10. Květen 2013 možná ještě nápis Elegance bude dělat ten rozdíl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 10. Květen 2013 Sdílet Vloženo 10. Květen 2013 Je to spíš výsměch než nějaká možnost volit výrazně odlišnou výbavu... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 10. Květen 2013 Sdílet Vloženo 10. Květen 2013 (editace) Jinak radio Bolero uz neni automaticky s DAB. Takze ted je Bolero za 4000,- a DAB je zvlast za 3000,- Takze kdo chce Bolero a nepotrebuje digi prijem ma to levnejsi.a uplne se vytratil Start-Stop. Nikde se neobevuje a nikde se o nem v konfiguraci nepise. Editováno: 10. Květen 2013, autor: bicista Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Květen 2013 Sdílet Vloženo 10. Květen 2013 Konfigurátor si občas žije vlastním životem. V ceníku od 25.4. start/stop je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 10. Květen 2013 Sdílet Vloženo 10. Květen 2013 Opravdu klasicke startovani klickem a kessy je absolutne nelogicke za stejnou cenu, kdyz cena kessy je uplne jinde, nez klasicke spinacky...tohle nelze obhajit, nekdo udelal peknou pitomost 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 10. Květen 2013 Sdílet Vloženo 10. Květen 2013 (editace) Tak pokud tam opravdu nejsou zamky, coz se tu myslim resilo, ze nejsou, tak bych klidne pripustil, ze vyrobit par zamku plus imobilizer atd. je drazsi nez jednoduche elekronicke udelatko. Ne nutne musi byt luxusnejsi vybava drazsi na vyrobu. Editováno: 10. Květen 2013, autor: mike_k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 10. Květen 2013 Sdílet Vloženo 10. Květen 2013 Ty zámky tam samozřejmě jsou, jen jsou zaslepené být tam musí z důvodu selhání elektriky, aby ses přes klíček dostal do auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 10. Květen 2013 Sdílet Vloženo 10. Květen 2013 Rencejte ještě chvíli a Kessy bude za příplatek i u elegantu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikcevela Vloženo 10. Květen 2013 Sdílet Vloženo 10. Květen 2013 (editace) ehm, na slovensku je za 412 E Editováno: 10. Květen 2013, autor: patrikcevela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 10. Květen 2013 Sdílet Vloženo 10. Květen 2013 Ty zámky tam samozřejmě jsou, jen jsou zaslepené být tam musí z důvodu selhání elektriky, aby ses přes klíček dostal do auta no nekdo tu psal, ze uvnitr auta nejsou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 10. Květen 2013 Sdílet Vloženo 10. Květen 2013 Ciste jen srovnani nakladu na mechanicke "hloupe" udelatko, neboli klasicka spinacka a KESSY je uplne nekde jinde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bigbopp Vloženo 10. Květen 2013 Sdílet Vloženo 10. Květen 2013 Pak jeste pribyla u elegance za 0,- Kč volitelna položka - Hasici pristroj pod sedadlem ridice. U ambition jsem tu polozku nevidel. Jak pise manfroto neco se u elegance rozdava v uzovkach zadarmo, ale neni to nic co by delalo eleganci alegantni. Naopak chromopaket se musi zacalovat a docela za hodne na muj vkus. Zajimalo by mne kdyz jsem auto obednaval v dubnu a jeste neni ve vyrobe, zda by tam sel doklepnout ten hasicak. A doufam ze kdyz drive bylo Kessy v konfigu standartne a ted je zaskrtavaci tak doufam ze mi to prijde nakonfugurovane dle stareho konfuguratoru s keyssy. A zajimalo by mne, zda kdyby se tam doklepnul ten hasicak zda to nerozbije tu puvodni starou konfiguraci a nemuselo by se to prekonfigurovat cele dle novehoho konfiguratoru. Přesně tyto změny jsem chtěl provést u své objednávky kombíka a odpověď prodejce je zhruba taková: Hasičák - ještě nemá ani oficiální kód pod kterým by jej tam přidal, ale prý to nebude problém. Kessy - prý to tam standardně u Elegance bude, ale radši si to ještě ověřím, až auto bude zařazeno do výroby (prý až někdy 27.5.; objednáno v dubnu) Chrompaket - údajně mají nějaký problém s dodávkami a je to problém teď objednat. Doufám, že se to pořeší, nerad bych o něj přišel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 10. Květen 2013 Sdílet Vloženo 10. Květen 2013 Podle mne Kessy u elegance tam melo byt defaultne a na vyber melo byt nove v konfigu klasicke odmykani a stratovani klickem! Trochu jsem z toho nervozni, jestli mi to vyrobi bez Kessy tak bych asi strilel, to by mne zajimalo co by delali, kdyz bych jim maval vystupem ze stareho konfiguratoru kde je Kessy ve standartni vybave, zda by to pak predelali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.