Honza9007 Vloženo 8. leden 2013 Sdílet Vloženo 8. leden 2013 (editace) první jízdní dojmy redakce iDNES.cz: http://auto.idnes.cz...31_automoto_fdv k tomu parkovacímu asistentu: fajnová věcička. Pro podélné stání stačí o 1,5 metru větší místo a systém dokonce umí i vyjet. K tomu mu stačí jen 50cm navíc, než je délka auta! Příčný stání: systém auto "nacpe" i do míst, která jsou jen o půl metru širší než vůz. Možná trošku nelogické je to, že se postaví přesně doprostřed místa. Prostě počítač, no Ale co ví málokdo, tak ten systém umí zaparkovat i ŠIKMO! A to až do max. 30°. Takže můžeš nechat auto zaparkovat téměř kamkoliv. Vyjet ale řidič musí vždy sám. Největší smysl má tento systém v kombinaci s DSGčkem, protože stačí jen popouštět brzdový pedál - netřeba přidávat plyn. Řidič však i nadále musí sledovat okolí auta a šlapat na pedály. Tady to je hezky vysvětleno: Editováno: 8. leden 2013, autor: Honza9007 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 8. leden 2013 Sdílet Vloženo 8. leden 2013 Budíček!!! Tos na to teda přišel hooodně "brzo"....!!!!! Vsiml jsem si toho uz davno, jasne to je videt SuperB vs Passat.. ale u octavky3 jsem teda cekal lepsi vybavu, kdyz machruji ze se posune k stredni tride a nema to ani blbou AC climu a lakovany zrcatka a ochr. listy, to je opravdu trapny.. kdyz si pripoctu u zakladu climu, centr. do, zadni el. okna, pal . pc, tonovany okna,stop start, rezerva, tak vychazi skodovka vs Golf7 ukrutne draho.. 335tis + 10tis paket plus + rezerva1400,-+pal. pc.3500,-+stopstart2000,-+centr. do4000,-; zadni el. okna5000,- tak sem na castce 360 900,- a to nemudu mit dvouzonovou klimu a lakovany zracka a listy, vs golf7 za 339tis... nepamatuju ze by byl nekdy golf levnejsi jak Octavka.. :kol-44: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 8. leden 2013 Sdílet Vloženo 8. leden 2013 (editace) Aspoň začne jezdit víc Golfů... Editováno: 8. leden 2013, autor: Hurikan88 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schneefall Vloženo 8. leden 2013 Sdílet Vloženo 8. leden 2013 Abych se vyrovnal výbavově a výkonově mojí O1 tak bych musel volit 1.2 TSI ambiente + dovybavit a nebo rovnou sahnout po eleganci a jsme hned na půl mega :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 8. leden 2013 Sdílet Vloženo 8. leden 2013 Už skoro pět let nabízí Škoda pakety Plus. Část výbavy daného stupně je vyčleněná do balíčku za drobný příplatek a o ten je snížená základní cenovka. To stejné je u Octavie A7, kde je pro Active klimatizace a tonovaná skla za 10 000Kč. Jde vidět, že si touhle politikou škodí sami sobě. Pakety Plus jsou zjevně nad chápání spousty lidí. paketu PLUS sem si vsimnul kdyz sem to prolejzal podruhy ..... kazdopadne jak pises,... kdo se ma v tom pak vyznat a hlavne proc to tam teda davaj kdyz nabizeji PACKET PLUS .......... proste logika SKODOVKY k nepochopeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 8. leden 2013 Sdílet Vloženo 8. leden 2013 Protoze treba nekdo chce sunset, ale nechce klimosku? Nebo naopak. chce klimosku a nechce sunset i kdyz by to byl magor,kdyby si nekdo koupil klimosku zvlast za ty prachy 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 8. leden 2013 Sdílet Vloženo 8. leden 2013 a v dnesni dobe kravina v dnesni dobe hele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikcevela Vloženo 8. leden 2013 Sdílet Vloženo 8. leden 2013 (editace) sunset su determalne skla alebo su to len tonovane skla? Editováno: 8. leden 2013, autor: patrikcevela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 8. leden 2013 Sdílet Vloženo 8. leden 2013 (editace) tonovane po shlednutí videa tedy výhled vzad nebude asi nic moc Editováno: 8. leden 2013, autor: KoNG 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 8. leden 2013 Sdílet Vloženo 8. leden 2013 Dle mého bude výhled ještě horší, než u OII. A už tam byl velký problém bez senzorů zaparkovat. Musím pod barákem parkovat podélně - někdy mi přišlo, že tam mám mezeru ještě tak metr a hle, už jsem žďuchnul do auta za sebou. Někdy jsem se bál, že už jsem natěsno, vylezu a za autem místo pro autobus.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 8. leden 2013 Sdílet Vloženo 8. leden 2013 sunset su determalne skla alebo su to len tonovane skla? Pokovene jsou SUNSAFE. Ty koukam O3 nenabizi vubec, coz je docela skoda. U O2 to byl hodne velky rozdil v teple a hlavne hluku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 8. leden 2013 Sdílet Vloženo 8. leden 2013 A taky cene, staly cca 20 000Kc. Realne se do provozu dostaly jen se zcela okrajovou vybavou L&K. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 8. leden 2013 Sdílet Vloženo 8. leden 2013 (editace) Tak jasne, ale totez plati o temer jakekoliv priplatkove vybave, kde je cena petimistna. Lane assist, cteni znacek a spol. taky budou v provozu realne videt az po uvedeni O3 L&K. Editováno: 8. leden 2013, autor: mike_k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 8. leden 2013 Sdílet Vloženo 8. leden 2013 .. no, to je také velmi rozumné, dát to pouze v paketu s Columbusem za nějakých 65? tisíc.. Opravdu lidové ceny pro zvýšení bezpečnosti na cestách..... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 8. leden 2013 Sdílet Vloženo 8. leden 2013 No ta priplatkova vybava mi obecne prijde cenove velmi prestrelena. Xenony za 40k a pod. V podstate kdo chce O3 v plne vybave tak stejne musi cekat na L&K, jinak by za to dal tak mega. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 8. leden 2013 Sdílet Vloženo 8. leden 2013 me zaklad vice mene nevadi.skoda klimy ze tam neni byt i manualni.pro me je to vybava dostacujici.... dalsi picoviny jsou za 1 drahe a za 2 je nevyuzivam....k cemu mi bude stop start.na to mam svuj nazor.adaptivni tempomat a dalsi.jo prida ti to na ekonomice jizdy bezpwcnosti atd atd ale co kdyz system selze a ty si na nej navyknes?rozbijes si cumak ale hlavne ze to v aute je ne. ja si auto kupuju protoze se mi libi a za rozumnou cenu a ne o co mam lepsi vybavu nez soused. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 8. leden 2013 Sdílet Vloženo 8. leden 2013 Tak s adaptivnim tempomatem snad nikdo nejezdi tim zpusobem, ze prestava koukat pred sebe a ceka az auto zabrzdi samo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senky Vloženo 8. leden 2013 Sdílet Vloženo 8. leden 2013 (editace) hmmm sluší jí to Editováno: 8. leden 2013, autor: senky 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. leden 2013 Sdílet Vloženo 8. leden 2013 Tak jsem si spočítal kolik by mě vyšla OIII 1.4 TSI 103 kW Ambition ve stejné (obdobné) výbavě, jako mám svoji OII 1.4 TSI 90 kW Ambiente = OIII 504 900 Kč, OII 542 600 Kč. Takže z mého hlediska je OIII poněkud levnější.Zlevnila zadní loketní opěrka z 4200 na 1400, zdražilo stínící rolo na zadním okně z 1500 na 3000. Jinak jsou ceny doplňků co mám i na svém autě obdobné. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 8. leden 2013 Sdílet Vloženo 8. leden 2013 Pawouk, to je snad první objektivní porovnání . I tak snad Š-A zareaguje rychleji než to zazdí jak CitiGo nebo Rapa.... Hlavně ty pakety s tím to jde a s tím vůbec, toto za týden, toto včera, dneska ne.....Jako Mercedesácká dovýbava. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. leden 2013 Sdílet Vloženo 8. leden 2013 Samozřejmě jsem do toho nepočítal spoilery, koncovky výfuku atd.Abych to doplnil, co jsem napočítal do OIII Ambition navíc:Ambition Plus 10 000Rezerva/zvedák 1400Výhřev trysek ostřikovače 700Zadní loketní opěrka/dělená sedadla 1400Stínící rolo/síť 3000Maxi Dot 5000Parkovací senzory vzadu 90004x reproduktor vzadu 3000Záruka 4roky/120 000 km 11 500 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 8. leden 2013 Sdílet Vloženo 8. leden 2013 Palubní počítač MFA - 3.500,- MAXI-DOT - 8.500,- to je férová nabídka.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 8. leden 2013 Sdílet Vloženo 8. leden 2013 hmmm sluší jí to Tak koukám, že zase má Octa vzadu utopený kola na prezentaci to vypadalo slibně ale v reálu opět hnus!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 8. leden 2013 Sdílet Vloženo 8. leden 2013 Já vám nevím, vy pořád po Škodovce chcete, aby snad byla zadarmo. Vemte si, že O3 je plnohodnotné auto střední třídy a kvalitně spracované. Není to Hundaj nebo něco podobného. Je to plnohodnotné auto s docela už vysokou výbavou. Proč jste nenadávali před 5ti lety na Audi A6, když stálo běžně kolem milionu korun a byla tam technologie, kterou teď dostala Octavia? Dyť Octavie za půl milionu je celkem normální cena. Je, byla a bude to normální cena za takové auto. Nikdy si nikdo nekoupil dobře vybavenou Octu za 400 000 kč a to buďte rádi, že tam teď jsou aspoň TSI motory, páč ty co se dávali předtím 1,4 MPI, 1,6 apod. s Octou skoro ani nehnuly. Tyhle mají aspoň turbo a trochu výkonu, který to auto už rozjedou trochu s úctou. Takže si většina kupovala nafty a nevadilo jim, že za holou Octu v naftě dali 420 000 kč apod. a najednou to vadí? Kdo chce vysokou výbavu, musí počítat s vysokou cenou. Komu stačí základní výbava, tak může plesat, že může mít auto za 400 000 kč, které odveze vaši rodinu, psa i 2 kočárky Nemůžete to srovnávat s G7 je to sice "stejná" třída, ale Golf nemá prostě Kufr a velikostí se bude dát srovnávat spíš s Rapidem hatch a ne s Octou. Samozřejmě Rapid bude výrazně levnější, páč tam je spracování na nižší úrovni. Jinak si myslím, že momentálně to má Škodovka cenově dobře vymyšlené. Kdo chce pidi autíčko do 200 000 kč, tka si koupí Citigo, kdo chce malé, ale už prostornější levné auto, koupí si Fabii, kdo chce prostorné a levné auto, koupí si Rapida a kdo chce "luxusnější" a prostorné auto, jde do Octavie a kdo chce opravdu prostor a luxus, tak si koupí Superba .. cenově jsou od sebe dostatečně daleko a zapadají do ceníků ostatních kvalitních značek Toť můj názor 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 8. leden 2013 Sdílet Vloženo 8. leden 2013 (editace) Proč jste nenadávali před 5ti lety na Audi A6, když stálo běžně kolem milionu korun a byla tam technologie, kterou teď dostala Octavia? To bohuzel nedostala ani nahodou. Neco malo ano, ale vsechno ani zdaleka ne, ale tak Audi A6 je prece jen jina kategorie. Editováno: 8. leden 2013, autor: mike_k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.