Únor 1, 200916 r omfg tie kolieska jak na hrackarskom auticku mal som co robit aby som neotykoval display
Únor 1, 200916 r Tu příšernou fabii jsem sem dával taky, ale to mě ještě křídlo vzadu :-D a ted je na prodej na www.sportovnivozy.cz :-P
Únor 5, 200916 r dúfam, že som to tu ešte nedával, nie je moja ale to si nemôžete nechať ujsť "smrť je len okamih" Upraveno Únor 5, 200916 r od wrccko
Únor 5, 200916 r WRCCKO:hustý tunner . z tohto mi bolo skôr do plaču: Upraveno Únor 5, 200916 r od Laci L&K
Únor 5, 200916 r Co je to hle za tridu? ale to se ptáš jen ze srandy, že? to snad ví každej, že to je CLSo
Únor 6, 200916 r dúfam, že som to tu ešte nedával, nie je moja ale to si nemôžete nechať ujsť "smrť je len okamih" :kol-98:quote]Bol si na Kosickom tuning zraze 2004? Skoda, ze to nepokracuje Upraveno Únor 6, 200916 r od Cjoctavian
Únor 6, 200916 r taky raritny kus...Skus si zistit kolko by dali v zberni surovin a ponukni dvojnasobok Upraveno Únor 6, 200916 r od Cjoctavian
Únor 6, 200916 r par zabudnutych mobiloviek ktore mi ostali v starom telefone jeden chlapik od nas robi skusobneho sofera vo vojenskom opravarenskom podniku tohto extremistu som chytil pred hypernovou. takto to vyzeralo ked bolo auto prazdne. ked k nemu dosli pasazieri skoro som odpadol. nasukalo sa donho este 5 urastenych chlapov
Únor 6, 200916 r Tak tohle jsem ulovil po cestě do Spořky no to vypadá jako to co mně v tom vozil v Berlíně majitel firmy co jsem byl na školení u nich. Já se v těch Medvědech vůbec nevyznám.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.