lucky.jack Vloženo 11. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2011 Foceno dneska v 9.00, venku 5 pod 0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuego Vloženo 11. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2011 na sedmu to je male Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuego Vloženo 11. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2011 http://www.automoto.sk/clanok/186723/bmw-6-prichadza-ako-praktickejsie-gran-coupe skor mi to pripomina toto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 11. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2011 Velké mi to přijde dost, vesměs i 6-er je velká de facto jako sedma.. Každopádně to není ani jedno: Linie oken by sice odpovídala sedmě (viz.:http://www.bmw-auto.tym.cz/images/bmw7predek.jpg), nicméně kliky jsou níže, než u sedmy a facelift by tak důkladný nebyl, tím tuplem ne u BMW.. Nicméně na 6-er Gran Coupé je linie oken rovná a nízko umístěná, navíc tvar auta ani zdárně nepřipomíná linii coupé (což Gran Coupé bude).. Upřímně nevím, neb BMW připravuje jen 3-er combi, později 3-er gran turismo, tvou zmíněnou Gran coupé a pak nějaký sportovní speciál a pár spekulací.. Nicméně když to srovnávám s novou trojkou, ačkoli se mi jeví auto na fotce docela velké, tvarově vše nasvědčuje právě nové trojce - proč to bylo maskované, to nevím, nejpravděpodobněji se mi jeví, že to je maskovaná M3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke.Kraut Vloženo 13. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2011 (editace) Blíží se období svátků, každé parkoviště u Tesca atd. jsou plné k prasknutí, ale najdou se i takoví... Editováno: 1. leden 2012, autor: Luke.Kraut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 13. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2011 Frajer si o to přímo řiká aby mu to někdo ojel klíčem... :kol-44: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 14. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2011 no, tomu se ani nedá zasmát, podobných idiotů máme od barákem spoustu, ale to, že lidi, kteří tady bydlí nemají kde zaparkovat, to je jim fuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 14. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2011 na to v polsku vymysleli perfektni nalepky,nekdy bych to rad zavedl i unas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 14. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2011 Co tomu říkáte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuego Vloženo 14. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2011 hlavne ze sa to jemu paci ja osobne preferujem skôr decentnejsie upravy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 14. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2011 Někdo má rád hru Need for Speed Underground2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 14. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2011 Co tomu říkáte? tohle snad ani nejde nazvat "to je hnus velebnosti" to bych ten hnus i urazil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 14. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2011 hnus - počínaje těmi příšernými koly (tyto má jeden "skorosoused" na SII (asi 16") a vypadá to příšerně), přes hroznou masku a laufy jak na Ostravském NH, konče tím hrozným laminátem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 14. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2011 ja to videl tedko o vikendu v nejakym eshopu a rikal sem si ze neni mozny, aby to nekdo dal na auto a sup, do tejdne to vidim na foto jinak ja bych si to na auto nedal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 15. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2011 Já za ním jel v podzemních garážích a hypnotizovali mě koncovky výfuku-hlavně se mu tam brutálně kývaly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxxmann Vloženo 15. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2011 (editace) nevkusné Editováno: 15. Prosinec 2011, autor: xxxmann Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 16. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2011 A série idiotů nekončí: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slant Vloženo 16. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2011 tie kraviny zvonku, nech, andrew je asi este pubertak. ale biela palubka ?! okrem toho ze je hrozna, este sa to odraza do skla, ako spoza toho moze vobec vidiet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milovicak123 Vloženo 16. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2011 proč série idiotů? osobně se mi to taky nelíbí, ale když se to líbí majiteli.. a hned idiot? proč tady neposíláte fotky těch zrezlých a nebezpečných popelnic, které všichni potkáváme? máme různý vkus a různé možnosti.. osobně si stojím za tím, že daleko horší jsou ti, co se o auto vůbec nestarají. a puboši nechť si dají na auto třeba raketu. buďte aspoň trochu tolerantní.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 16. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2011 částečně s tebou souhlasím, nicméně v "dobrém duchu" tohoto tématu mi nepřijde označení "idiot" nijak hrozné, bílou palubku beru, přední nárazník také, ale nápis LX 1.9D, GLX 1.6 a V// RS, navíc nad tím s přezdívkou, to je moc i na mně.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 16. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2011 Tomu pubešovi je asi 50 a jestli máš dojem že se o auto stará-tak to pardon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milovicak123 Vloženo 16. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2011 ja nenapsal, ze zrovna tento se o auto stara, me se jen nelibilo delat z lidi idioty obecne jen kvuli tomu, ze maji jiny vkus nebo nedostatek penez. jeste aby to nevypadalo jako opruz, ja samozrejme rozumim vetsine obsahu tematu, jen tenhle prispevek mi prisel prehnany. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 16. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2011 Nejaky vzpominky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2011 pěkný :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 16. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2011 Mám na to tak trochu náhled jako DODO. Nicméně každého vkus je jiný, ale soudnost je občas potřeba. Je pravda, že bílá palubka je velice nepraktická a to se nebavíme o designu. Série označení tak to snad ani nezasluhuje komentář. Mám svoje druhé auto taky Feldu a když vidím jak by mohla někdy skončit (viz foto od DODA) tak jí raději sám odvezu na šrotiště. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.