mischicka Vloženo 19. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2008 Tady si jedno vemeno plete přechod pro chodce se silnicí. Vyfoceno dneska večer na letišti Ruzyně, před TS1. Za tohle dnes v Jihlavě pokutovala MP - ve vodním ráji byla akce, takže parkoviště u přilehlých osobáků narvané až po přechody, takže vydělalo i město Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 20. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2008 ....něco z dnešního výletu v Praze !! Tak toho jsem viděl v podzemních garážích v OD Kotva 15.8. Foceno mobilem tak je špatná kvalita. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 D1 před Práglem - kvalita nic moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 takovej drobecek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 Tady taky jeden drobeček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crazyduke Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 Dnes cesta z práce Pragl - Kladno mobilem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 24. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2008 (editace) ............. Editováno: 28. Srpen 2008, autor: Jeronymo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 24. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2008 Taky jeden prihodim, vcera u nas pred barakem se tocil a nabiral lidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 24. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2008 Předem se omlouvám za fotku z netu ale prostě mi to nedalo a jak se zdá kutilství někdy nezná meze... Dvoudvéřový dvoumístný roadster, motor vzadu a pohon zadních kol. Vidlicový osmiválec Tatra V8 s rozvodem DOHC, objem 3495 cmł, vrtání 85 mm a zdvih 77 mm, komprese 9,2, výkon 124 kW (168 koní) při 5200 ot/min, točivý moment 270 Nm při 3300 ot/min. Čtyřstupňová převodovka, rozměry a hmotnost neudány, maximální rychlost asi 200 km/h. Vůz Škoda Felicia z roku 1961 si přestavěl jeden mladík z Náchoda. Zabudoval do něj motor, převodovku a zadní nápravu z vozu Tatra 613 z roku 1989. Přední náprava byla použita ze Škody 120. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 27. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2008 Jeden Firebird. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 27. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2008 Chrysler 300C na hodne libovych kolesach - 265/35/22. Nadherna rakev! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 27. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2008 Tento náklaďák nám parkoval nad apartmánem. Každý máme nějaké příjmení, ale... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 27. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2008 Chorvati a to jejich věčné "něma problema" , mají vše na háku. Docela rušná ulice v Šibeniku, nechal to na té zebře dost dlouho. Takto bych nezaparkoval ani se sračkou na krajíčku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 27. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2008 Chrysler 300C na hodne libovych kolesach - 265/35/22. Nadherna rakev! autak mych snu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 27. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2008 Chrysler 300C na hodne libovych kolesach - 265/35/22. Nadherna rakev! A zrejme invalida Cim dal tim vic vidam takovyhle kary s invalidni cedulkou, vyskoci frajer a div nebezi. Ve Spaleny parkuje borec "invalida" Octu II a Fobii v Race Blue, obe dve, a taky chudak invalidni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 27. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2008 No Jarousi, to Bawo 5 s tema krasnyma OZ limcema, taky invalida a kdyz jsem odjizdel, misto CHryslera stala Audi S5, take s vozickem za oknem... Dneska videt opravdovyho invalidu, treba se 120-kou je unikat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 28. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2008 No Jarousi, to Bawo 5 s tema krasnyma OZ limcema, taky invalida a kdyz jsem odjizdel, misto CHryslera stala Audi S5, take s vozickem za oknem... Dneska videt opravdovyho invalidu, treba se 120-kou je unikat Cece, to je taky fakt, to Bawo sem ani moc neregistroval Ale jak rikas, opravdovej invalida, kterej je rad, ze je rad, je unikat. By me zajimalo, co tihle borci cerpaj za prachy, za ten klasickej prispevek si tohle rozhodne nekoupis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 28. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2008 Tak to těm "invalidům" nezáviďte vždyť to jsou mrzáci na palici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 28. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2008 origo modra rs-ka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 28. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2008 dneska mi to prislo mejlem .,, ridila nejaka pani a nikdo netusi jak se ji todleto povedlo.,,,, Tohle už tu bylo několikrát v "Nehodách" a ještě víckrát tady!!!!!!!!! navíc v nadpisu je NE E-MAILové!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 28. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2008 (editace) Tohle už tu bylo několikrát v "Nehodách" a ještě víckrát tady!!!!!!!!!navíc v nadpisu je NE E-MAILové!!!!!! jo jsem vul ,traged a nevim kaj kde co ..,,A priznavam ,nevsiml jsem si toho koupim si brejle ..,.... hnedka to dam pryc...., Tak teda sory sefe Mohl si to napsat jeste vetsi pac se mi to spatne cte .................. Editováno: 28. Srpen 2008, autor: Jeronymo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 28. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2008 Tento náklaďák nám parkoval nad apartmánem.Každý máme nějaké příjmení, ale... a tenhle nápis by měl být na kdekterém kamionu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 28. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2008 Dneska jsem jel do Kladna, je tam objížďka, která vede zkrz areál bývalé poldovky, musím říct, že jsem docela koukal, jak to tam vypadá, skoro jak někde ve městě duchů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 28. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2008 Tady ještě jeden úlovek ze dneška... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hynek Vloženo 28. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2008 (editace) Cece, to je taky fakt, to Bawo sem ani moc neregistroval Ale jak rikas, opravdovej invalida, kterej je rad, ze je rad, je unikat. By me zajimalo, co tihle borci cerpaj za prachy, za ten klasickej prispevek si tohle rozhodne nekoupis No, ono je to těžký. Ty modrý kryplkartičky dnes dávají kde komu, skoro i těm co jim chybí na ruce třeba jen malíček. Pak jsou takový, že mají značku na někoho z rodiny, třeba na babičku, která je už pět let v penálu nebo straší někde na LDNce. Je to pak těžký rozlišit kdo to místo potřebuje víc, bud ten bez malíčku nebo čistokrevnej vozíčkář. Ale je pravda že s tou kryplkartou se parkuje fakt dobře.... Editováno: 28. Srpen 2008, autor: Hynek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.