Přejít na obsah

Fotografické úlovky z ulic a silnic


krysarr

Doporučené příspěvky

Velké mi to přijde dost, vesměs i 6-er je velká de facto jako sedma.. Každopádně to není ani jedno:

Linie oken by sice odpovídala sedmě (viz.:http://www.bmw-auto.tym.cz/images/bmw7predek.jpg), nicméně kliky jsou níže, než u sedmy a facelift by tak důkladný nebyl, tím tuplem ne u BMW..

Nicméně na 6-er Gran Coupé je linie oken rovná a nízko umístěná, navíc tvar auta ani zdárně nepřipomíná linii coupé (což Gran Coupé bude)..

Upřímně nevím, neb BMW připravuje jen 3-er combi, později 3-er gran turismo, tvou zmíněnou Gran coupé a pak nějaký sportovní speciál a pár spekulací..

Nicméně když to srovnávám s novou trojkou, ačkoli se mi jeví auto na fotce docela velké, tvarově vše nasvědčuje právě nové trojce - proč to bylo maskované, to nevím, nejpravděpodobněji se mi jeví, že to je maskovaná M3 ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

proč série idiotů? osobně se mi to taky nelíbí, ale když se to líbí majiteli.. a hned idiot?

proč tady neposíláte fotky těch zrezlých a nebezpečných popelnic, které všichni potkáváme? máme různý vkus a různé možnosti..

osobně si stojím za tím, že daleko horší jsou ti, co se o auto vůbec nestarají. a puboši nechť si dají na auto třeba raketu.

buďte aspoň trochu tolerantní..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám na to tak trochu náhled jako DODO. Nicméně každého vkus je jiný, ale soudnost je občas potřeba. Je pravda, že bílá palubka je velice nepraktická a to se nebavíme o designu. Série označení tak to snad ani nezasluhuje komentář. :kol-26: Mám svoje druhé auto taky Feldu a když vidím jak by mohla někdy skončit (viz foto od DODA) tak jí raději sám odvezu na šrotiště. :kol-29:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...