Březen 16, 201510 r Je možné přehrát soft tak, aby ze Škoda Amundsen byla VW RNS 310? Jde mi hlavně o změnu zeleného pozadí na červené.
Březen 23, 201510 r Mikysek007sice pozdě ale: nevim jaké koncovky má ta stará navigace, moná bude potřeba vyměnit kabel od anteny a gps. Jinak- s MF volantem ti bude komunikovat bez problémů hned, s klimou na displeji amundsena se rozluč, aby se zobrazovali parkováky je nutné vyměnit jednotku parkovacích senzorů, změnit mírně zapojení a nakódovat, pak to funguje. Máme stejné auto, dělal jsem to samé.
Duben 2, 201510 r Je možné přehrát soft tak, aby ze Škoda Amundsen byla VW RNS 310? Jde mi hlavně o změnu zeleného pozadí na červené. Jde, pak je potreba jeste prepajet diody na cerveno ... Dan
Květen 5, 201510 r Kdyby někdo potřeboval mapy (CZ, SK, H, rok 2012) do Amundsena, mohu nahrát, či se domluvíme a věnuji CD... Praha a okolí...
Květen 23, 201510 r Zdravím, v Octavii 2 rv 2006 jsem měl dodělávaného Swinga a vše fungovalo ok. Ale teď jsem koupil Amundsena plus a nemaká, jak bych si přeedstavoval. Problém 1: Nenačte mi vůbec sd kartu. Ať zformátuju jak koliv, tak po vložení karty se nic neděje. Ani když zmáčknu média a sd karta, tak napíše že tam není karta. kartu jsem pak zformátoval na Fat a vzdal jsem to. Např. aux funguje. Píchnu kabel a nápis AUX zezelená a muzika hra. Kdežto po vložení karty nápis sd karta nic neudělá. Problém 2: Mám BT jednotku, která je určena pro O 2 FL a tudíž není možné ovládat telefon na Maxidotu. Mělo by jít to ovládat na rádiu, ale telefon mi to neukáže a nejde nic. Pokud by někdo uměl vyřešit tyto problémy, byl bych mu moc vděčný. Jsem z Pardubek a do 100 km jsem ochoten dorazit. Myslím, že Milhausek by to zvládl, ale odpovídal jsem mu na jiný příspěvek a zatím se nevyjádřil. Ještě jednou díky za každou radu :-) Upraveno Květen 25, 201510 r od Krtek7788
Květen 23, 201510 r Kabelaz vzdadu do konektoru se nejak prepinovavala/predelavala? Zkontroluj podle stitku na Amundsenu spravnost zapojeni spinaneho a staleho napeti ... barva kabelu, nejlepe premerit multimetrem SD karta to je divny, to by melo jit, nebyl nejak Amundsen upravovany/rozdelavany? Na menu telefon potrebujes jeden z novejsich FW, jinak to tlacitko funguje jen jako Mute. ( predpokladam ze to je Amundsen stary (RNS310) ne Amundsen + (RNS315) D
Květen 24, 201510 r Tak kabeláž nevím zda se předělávala, ale něco se tam upravovalo, když se tam dával ten Swing. U něj mi vše fungovalo. Ale kabeláž se může pak prohlédnout. A rozdělávané nejspíš bylo. No neznám původ. Ale podle čísla 3AA919866 by to měl být Amundsen RNS 315.
Květen 24, 201510 r Žádný Amundsen, Amundsen+ a ani RNS310 nebo RNS315(3AA = označení pro Passat B7 a to číslo co jsi sem dal je objednací číslo map)nemá toto číslo dílu. Nemluvě o tom, že nefunkčnost SD karty bude mít mechanickou příčinu. Pokud chceš dál laborovat co s tím tak stiskni a podrž stisknuté tlačítko SETUP a pak zvol položku: Informace o verzi a opiš informace co tam najdeš. Upraveno Květen 24, 201510 r od ferda25
Květen 24, 201510 r Aha, tak to jsem nevěděl :-( Ale ma klasický zeleny podsviceni. A je tam toto: Číslo dílu - 3T0035192R Upraveno Květen 25, 201510 r od Krtek7788
Květen 24, 201510 r Existuje aktualizace na verzi 0417, ale nevěřím, že vyřeší problém s SD slotem a tato verze nemá v sobě HF jednotku, tj. snad to vyřeší problém se zobrazením externí HF jednotky + problém s uložením. Pro ověření kompatibility hf jednotky a této navigace by bylo lépe zde uvést číslo hf jednotky. Upraveno Květen 24, 201510 r od ferda25
Květen 24, 201510 r Číslo jednotky je: Číslo jednotky je 1Z0035729E. Ale snad by to mělo jít, teda doufám.
Květen 24, 201510 r Tak jsem tu :-) Jeden problém vyřešen a to s SD kartou. Nebyl zapojeny kabel do čtečky a dále ještě jeden kablík nebyl zapojen. Teď už to funguje. Upraveno Květen 25, 201510 r od Krtek7788
Květen 24, 201510 r Na to nastaveni bych zkontroloval kabely, spinane a stale, mohlo by to byt tim ... Diagnostika - zkouset vicekrat pres jednotku navi ( ne radio ), u starsich aut byl alespon s novejsima verzema RNS310 ( takze mozna i u tveho RNS315 ) problem s pripojenim diag, nekdy se to poresilo novou FL GW. A nebo take muze byt nejake domrvene, kdo vi co stim kdo delal ...
Květen 24, 201510 r Kabely jsme koukali a měly by být ok. Když tam byl Swing, tak vše šlapalo. A tu zkoušeli jsme to párkrát jak pře radio, tak přes navi, tak nevím. A kdo co s tím dělal nevím :-( No uvidíme no.
Květen 24, 201510 r Vyčti kódování HF jednotky(adresa 77). Přístup přes diagnostiku je u Amundsena+ jen přes jednotku na adrese 37(navigace), ale pro diagnostiku je nutná gateway řady 1K0 s minimálním indexem Q(pro aktivaci telefonu však toto není důležité). Upraveno Květen 24, 201510 r od ferda25
Květen 24, 201510 r Já to teď nevyčtu, nemám diagnostiku. Ale díky za info, zítra to zkusím nějak pořešit a dám vědět :-)
Květen 24, 201510 r Tak se ji pokus rovnou nakódovat: 0010366 a pak vypni zapalování a vytáhni klíč a zase zapni zapalování(někdy je nutné i jednotku odpojit, ale většinou stačí tento postup). Pokud se diagnostikou nespojíš ani s touto jednotkou je nutné hf jednotku nakódovat v jiném autě a pak vrátit do tvého.
Květen 25, 201510 r Zdravím, tak vše vyřešeno jinou gateway a softwarem v autě. Mám tam prý nějaký co se lámal a bývá s tím problém. Díky za rady
Květen 25, 201510 r Co to je za nesmysl?? Software v autě???? Každá jednotka v autě má svůj software. Tohle jen někdo nakódoval hf jednotku a nadělil gateway a tím to skončilo.
Květen 25, 201510 r Tak jsem ho asi blbě pochopil, ale říkal něco o softwaru v autě, že se mi láme, že je to atyp. To už je, ale jedno, hlavně, že to funguje :-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.