fika Vloženo 7. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2013 Zdravim VAS Precital som komplet forum no vobec som sa nedostal k informacii ci musim menit riadiacu jednotku Geteway a parkovacieho asistenta (za aku cislo) plus ako ju treba prepinovat pripadne ci staci nakodovat a ako. Mam OII bez faceliftu 05/2008 Radio: 3T0 035 191 RNS310 H12 0212 Imp:790 WSC 33361 GETEWAY: 1K0 907 530 P J533 Geteway H16 0192 Imp: 790 WSC 73430 Parkovacka: 1Z0 919 283 B Parkhilfe 4-kan H04 0020 IMP: 790 WSC 73430 Prosim Vas dajte mi jasne informacie vopred Vam dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_R. Vloženo 12. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2013 pořád se tu někdo ptá na fw a mapy do amundsenů, columbů. Doporučuju sledovat sekci "•Forum•Car Navi System•Car GPS Systems•Volkswagen-Seat-Skoda" na www.gpsunderground.com Zatím jsem tam vždy sehnal vse co jsem potreboval, chce to jen trochu anglictiny.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LujdziL Vloženo 1. Září 2013 Sdílet Vloženo 1. Září 2013 (editace) Uspesne aktualizovane SW 227 HW 15 na 351 Editováno: 2. Září 2013, autor: LujdziL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 1. Září 2013 Sdílet Vloženo 1. Září 2013 Kde a za kolik? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LujdziL Vloženo 1. Září 2013 Sdílet Vloženo 1. Září 2013 Kde a za kolik? Ja sam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dodok Vloženo 1. Září 2013 Sdílet Vloženo 1. Září 2013 Mne ta angličtina nejde.Povedz si cenu, a ak môžeš, tak mi prosím pomôž. Ďakujem vopred.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LujdziL Vloženo 2. Září 2013 Sdílet Vloženo 2. Září 2013 Neni problém ak mate záujem napíšte spravu a môžme sa dohodnúť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dodok Vloženo 3. Září 2013 Sdílet Vloženo 3. Září 2013 Tak dnes uspešne aktualizované z 235 na 351 . Ďakujem za inšpiráciu,a odkaz na príslušnú stránku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas2589 Vloženo 5. Září 2013 Sdílet Vloženo 5. Září 2013 Chalani a co tak sa podelit ako na to a spravit strucny navod ? Myslim ze by to vela ludom pomohlo. Neni to tajomstvo mohli by ste sa podelit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 5. Září 2013 Sdílet Vloženo 5. Září 2013 Taky bych se přidal s žádostí o zveřejnění návodu zde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas2589 Vloženo 7. Září 2013 Sdílet Vloženo 7. Září 2013 Ak mate verziu 227 stahnite toto http://www18.zippyshare.com/v/47864770/file.html heslo RNS. Ak mate 235 http://www34.zippyshare.com/v/91152469/file.html Vypalit s Imgburn na 1x rychlosti dat do auta a nechat to pol hodinu pracovat. Tajomstvo odhalene. Aktualizacia na 351. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 7. Září 2013 Sdílet Vloženo 7. Září 2013 (editace) já mám 263, takže mám smůlu... Navíc to je RNS310, já mám Amundsena+, takže RNS315. Editováno: 7. Září 2013, autor: Lukáš Plachý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 10. Září 2013 Sdílet Vloženo 10. Září 2013 Nevi nekdo, zda lze nejakym zpusobem zobrazit cely nazev silnice, na ktere se momentalne nachazite, jenz je zobrazen v dolnim pruhu na Amundsenu pripadne na maxidotu. Dost casto se tam cely nevejde a obcas by se docela hodilo to videt cele. V navodu jsem nic nenasel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sobii Vloženo 11. Září 2013 Sdílet Vloženo 11. Září 2013 Čau, chtěl jsem se zeptat na jednu věc, v autě sem měl Amundsena kterého mi ukradli ale SD karta s mapou mi zůstala, nicméně po zakoupení jiné navigace Amundsen ty mapy nejdou, jde to z té karty nějak zkopírovat aby to fungovalo ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysolet007 Vloženo 11. Září 2013 Sdílet Vloženo 11. Září 2013 nejde, ta karta bude fungovat pouze v rádiu ve kterém na ni byly data zkopírované z CD, což je zřejmě to tvoje ukradené. Budeš potřebovat CD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sobii Vloženo 11. Září 2013 Sdílet Vloženo 11. Září 2013 díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slayer Vloženo 15. Září 2013 Sdílet Vloženo 15. Září 2013 Zdravím potřeboval bych poradit mám OII 2005 v ní stream a pořídil sem si Amundsena. Vím že budu muset koupit novou gateway a rámeček. Ale někde jsem četl že je třeba i nějaká přechodka na anténu a snad i nějakou řídíci jednotku pro parkovací senzory. mohl by mi někdo říct jestli a kde nejlepé tyto věci pořídit . díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 15. Září 2013 Sdílet Vloženo 15. Září 2013 U antény máš víc možností. Pokud budeš dodělávat druhou anténu, tak budeš potřebovat http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/Vnitrni-vybava/antenni-adapter-fakra-pro-octavia-ii/48 , pokud to chceš nechat na současný anténě, tak potřebuješ http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/Vnitrni-vybava/antenni-adapter-1-tuner---2-tunery/48 . Další možností je http://skodateile.cz/index.php?pg=product∏=148&menu=%C5%A0koda|Octavia%20II%28A5%29|Ant%C3%A9ny%20a%20kabely , ale to se mi zdá cenově jako úlet, mám Amundsena+ na jedný anténě, takže jsem použil tu druhou redukci 1Z0051551. No a potřebuješ novou jednotku parkováků (ECU). Pokud máš jenom zadní, tak http://www.cc-autodily.cz/jednotka-ridici-6_6 . Pokud máš přední/zadní, tak http://www.cc-autodily.cz/jednotka-ridici-4 . Ale na vrakáči nebo různě po netu seženeš tu jednotku mnohem levněji. Taky Amundsen nebude zobrazovat ani nastavení klimy (což vlastně není ani potřeba, protože všechno vidíš na panelu klimy). Lze to vyřešit buď FL panelem, ale protože máš MR2005, tak by se toho muselo měnit víc... Nejlepší řešení pro zobrazení parkováků a klimy je nic neměnit a koupit PolarFis+ Advanced. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 15. Září 2013 Sdílet Vloženo 15. Září 2013 (editace) Ty jednotky parkováků jsou blbě. Musí mít na konci místo 283 napsané 475. Zadek má označení 4K a předek a zadek 8K. Ještě musí vyměnit gateway pro parkováky...jinak stačí přehrát. Editováno: 15. Září 2013, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Tvola Vloženo 16. Září 2013 Sdílet Vloženo 16. Září 2013 Zdravíčko. Mám menší dotaz. Včera jsem koupil (bazar) Amundsen+, splňuje všechno co jsem od tohoto rádia čekal... Problém spočívá v tom, že když ho chci spárovat s telefonem, telefon ho najde ale při párování to napíše chybu: Nelze komunikovat. Když stisknu na rádiu tlačítko PHONE, zobrazí se znak přeškrtlého reproduktoru, zvuk se ztiší a nic se neděje. Octavia II RS + Amundsen+ + Samsung Galaxy S II. Rádio jsem zkoušel dávat do továrního nastavení, ale nepomohlo to. Děkuju za každou radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 16. Září 2013 Sdílet Vloženo 16. Září 2013 Ne každý Amundsen+ má v sobě hf jednotku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 16. Září 2013 Sdílet Vloženo 16. Září 2013 Některý pluska HF nemaj a tlačítko Phone pak funguje jako mute, což je tvůj případ. Jenom je trochu divný, že píšeš, že telefon navi najde, takže by tam bluetooth měl být... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Tvola Vloženo 16. Září 2013 Sdílet Vloženo 16. Září 2013 Proto se mi to zdá divný. Telefon to najde, ale místo názvu je tam jako název tuším MAC adresa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jardasss Vloženo 2. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2013 ahoj, dovedl by mi někdo poradit na koho se obrátit? Mám OII r.v. 2005, pořídil jsem amundsena+ , vybíjel mi samo baterku.. co jsem se dočetl na forech, bude pravdepodobne potřebovat přehrát firm nebo novou gateway.. poradte na koho se obrátit s tímto problémem v Praze a okolí.. nechci nic zadarmo samozřejmě.. díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2013 Zkus Rolbaře. http://www.cardiagnostik.cz/index.php/provozovny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.