Přejít na obsah

špatně brzdí poraďte


jirik-h

Doporučené příspěvky

čaues , moje otdi ktavka 1.9 tdi začala špatně brzdit .přední desky v pořádku sjeté asi50% zadní oblož. taky ok. válečky nové . Při prvním sešlapnutí brzdového pedálu to ještě jakš takš brzbí ale při dalším brždění je to hrůza to brzdím i očima a to i při malých rychlostech .pedál lehce tvrdne ale nic hrozného .zablokovat kola se mi nepodaří ani na štěrku při prvním sešlápnutí(nemám ABS) poraďte že by vadný brzdový válec? v květnu to prošlo STK a vše v pořádku. díky moc za rady

škoda octavia .1.9tdi 66kw r.v.1998

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nastartuj a pak sešlápni pedál a drž. pokud se bude propadat tak je to hlav. brz válec. Ještě koukni na bubny vzadu, řek bych že po 10 letech nebudou těsnit prasátka . Kdyby to byla prasklá hadice od podtlaku tak je pedál furt tvrdej.

Editováno: , autor: michal9
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to jsem resil pred mesicem na Golfu 4 , prasklina na hadici mezi sanim a posilovacem. (temer to nebylo videt, jelikoz to bylo ze spodu) Kdyz prijdes rano k autu , mas tvrdej brzdovej pedal ?

Pokud ano, tak je to 100% ta hadice.

Skodovka dokonce mela svolavaci akci pro majitele oktavek do roku 2001, kdy se zacala davat jiz lepsi hadice a bezplatne to menili :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

pedal je kdyz příjdu k autu tvrdý ,čím více šlapu tak víc tvrdne a po nastartování když přitom tlačím na pedál tak povolí o cca 2 cm .za jízdy čím víc šlapu na brzdu tím více tvrdne a o to méně brzdí. zavzdušněné to není a zadní prasátka jsou nové. asi první zkusím tu hadici a pak se uvidí . díky za rady

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...