kartmen Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 Ahoj! Uvažuji o těchto lampách http://www.kopacek.cz/images/Svetla/jovsw-tly.jpg. Máte s tím někdo zkušenosti? Kvalita, svítivost (couvačky), mlhovky a popř foto, jak to vypadá na autí (nejlépe tmavší barvy ) Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 (editace) Opticky vypadají na autě asi nejhůře za všech čirých lamp! Ten střed je vypouklý a to není zrovna hezké!!! Je to na tobě jak se Ti líbí! Editováno: 18. Červen 2008, autor: Octavinek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartmen Vloženo 19. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 (editace) No, nechám si poradit, proto se ptám. V ruce jsem je neměl, tak fakt nevím. Zaujala mě cena, tak jsem zvažoval nákup, ale dát tam nějakej kýč zas nechci, to raději zůstanu u klasiky. Díkes Editováno: 21. leden 2010, autor: KaJe Necituj předchozí příspěvky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sandwwich Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 Tieto lampy som vydel na jednej tmavo-zelenej a musim uznat ze boli na Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartmen Vloženo 19. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 Ufff! Ještě že jsem je tedy neobjednal! to Sandwwich: pěkná fotečka - z dovolený? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
konwas design Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Je lepší zůstat u klasiky, když už výměnu tak za nějaký černý, určitě ne chrom... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 14. Září 2009 Sdílet Vloženo 14. Září 2009 Tak to vypadá hodně děsivě...do toho bych fakt nešel:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headerTDI Vloženo 14. Září 2009 Sdílet Vloženo 14. Září 2009 (editace) mě se moc líbí tyhle ale na pi.u je ta mlhovka a couvačka, která se dává za okno to mě od nich odradilo Editováno: 14. Září 2009, autor: headerTDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 21. leden 2010 Sdílet Vloženo 21. leden 2010 jakýkoliv mimo origo jsou spíš hnus nejvyššího kalibru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balrog Vloženo 24. leden 2010 Sdílet Vloženo 24. leden 2010 Taky se mi žádný moc nelíbí,jsou pěkný jen čirý ale ty jsem viděl jen na sedan. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.