RGB Vloženo 20. Červen 2008 Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 Jak mám oddělit sklo PZ dveří od vysouvacího mechanismu.Drží tam na jednom plastovém nýtu, který neumím demontovat. Musím sklo vytahnout ze dveří a nechci ho rozbít.Díky RGB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 21. Červen 2008 Sdílet Vloženo 21. Červen 2008 Neuškodila by fotka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 21. Červen 2008 Sdílet Vloženo 21. Červen 2008 Kontrolní otázka: Díval ses do dílenské příručky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelkr Vloženo 22. Červen 2008 Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 okna uý jsem sundala mnohokrát, ten platový nýt má 2 části do té vnitřní zašroubovávám šroub do dřeva jakmile to trošku drží tak za šroub zatáhnu a vyndám vnitřní část nýtu, potom zahnutým hřebýkem vyndám tu druhou část nýtu a je hotovo, oak už jen vyndat ven sklo. Montáž je také jednoduchá nejdříve nandáš velký nýt do skla musíš ho rozdělit aby na každé straně skla byla polovina a pak do něj naklepneš kladívkem druhý nýt, nemusíš se bát nic nepraskne jakmile to tam naklepneš dáš okno dovnitř a nacvakneš do vodítka dveří je to docela lupanec ale neboj nic se nestane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RGB Vloženo 23. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 Abych to upřesnil. Můj problém je oddělit sklo od vodítka,abych ho mohl vyndat ze dveří.Píšeš tady ,že nasadíš nýt a pak to nacvakneš do vodítka. Nejde to zase obráceně vycvaknout, aníž bych vyndaval nýt. I tak díky za odpověď RGB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelkr Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 vycvaknout jedině oddělením a vyndáním obou kusů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.