Přejít na obsah

LED světla pro denní svícení s homolog.

crazyduke

Doporučené příspěvky

tajné to zatial je, neviem či o tom urobím téma alebo čo...no šak som ti posielal na ICQ link jeden. :)

Na tej audine fungovalo v tom to prípade leaving home a s dennými svietia aj zadné a ked sa prepne na xenony denné svietia stále ale slabšie

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

takže denní svítí společně s koncovými, jak je to možné?? pak, že to nejde ;)

No jo,ale taky záleží na tom,jak je to světlo homologované.A pokud origo montáž svítí při nějakém režimu i s koncovými,má pravděpodobně i homologaci jako parkovačka a krom označení "RL" i "A".Mají to tak i nová světla od Helly i ty co nabízí Milotec.

Odkaz ke komentáři

to máš pravdu, ale pokud svítí plnou intenzitou jsou to denní světla a při snížené je to parkovačka, alespoň tak tuto dvojitou funkci chápu já, takže pokud v režimu denní svítí i koncové, tak si myslím, že při obdobném zapojení jiných denních světel nemusí být problém s policií, mimochodem, dnes mě stavěla hlídka, ještě brzo ráno, kdy jsem svítil ještě xenama a tak jsem se poptal a výsledek je ten, že jim je jedno jestli denní svítí s koncovými nebo ne, zajímá je, zda jsou homologované, koukali jestli to není samodomo a jestli při přepnutí na potkávací zhasnou, což mám, takže jsem o.k. - svítí mi denní současně s koncovými i obrysovými, při už volné diskuzi mi bylo řečeno, že nevidí jedinej důvod, proč by s denníma nemohli svítit koncové i obrysové, říkali, když takto svítí potkávací proč ne i denní, je to přece o tom, aby jste byl vidět povídali :palec2:

Odkaz ke komentáři

to máš pravdu, ale pokud svítí plnou intenzitou jsou to denní světla a při snížené je to parkovačka, alespoň tak tuto dvojitou funkci chápu já, takže pokud v režimu denní svítí i koncové, tak si myslím, že při obdobném zapojení jiných denních světel nemusí být problém s policií, mimochodem, dnes mě stavěla hlídka, ještě brzo ráno, kdy jsem svítil ještě xenama a tak jsem se poptal a výsledek je ten, že jim je jedno jestli denní svítí s koncovými nebo ne, zajímá je, zda jsou homologované, koukali jestli to není samodomo a jestli při přepnutí na potkávací zhasnou, což mám, takže jsem o.k. - svítí mi denní současně s koncovými i obrysovými, při už volné diskuzi mi bylo řečeno, že nevidí jedinej důvod, proč by s denníma nemohli svítit koncové i obrysové, říkali, když takto svítí potkávací proč ne i denní, je to přece o tom, aby jste byl vidět povídali :palec2:

Jasně souhlas,důležitý je být vidět a co se kontrol týká,záleží na koho padneš.To se předvídat nedá a je dobrý něco málo o tom vědět.

Odkaz ke komentáři

Zdravim. A nemáte někdo zkušenosti s tím, zda to vejde do auta VW Bora? Taky nad tím fest uvažuju... a když jsem brouzdal po ebay.de i po ebay.com tak se opravdu daji ty světla celkem dobře sehnat. V německu asi levnějc kupodivu než v USA. Ale co se týče informaci k těm světlům, tak někde uvádějí že je to i s kabelaži a řídící jednotkou a někde to je jen s kablikama... Tak nevim čemu věřit. Proto mě to vede i k otázce, kde tu jednotku sehnat či koupit? Bo 2000 se mi zdají celkem dost...

Odkaz ke komentáři

Fugas: ahoj chlape, zrovna minulý týden jsem si říkal, kde jsi, skoro jsem ti i volal :) , se neukážeš,

já dělal denní takto:

http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...2529&st=275

Nazdar Jardo, nějakou dobu jsem se na fóru moc nevyskytoval, protože jsem ztratil přístup k netu pro soukromé použití, ale už je to vyřešený, takže se tu zase budu občas vyskytovat ;) Jinak jsi zavolat klidně mohl, ale nevím, jestli máš moje aktuální číslo, pro jistotu ti ho pošlu. Teď k tématu, máš ty světla udělaný moc pěkně, fakt o tom uvažuju, už jsem to ukazoval i přítelkyni, a bylo to schváleno :D Ty světla samotný mi nepřijdou ani moc drahý, jenom je otázka, kolik by mě stály ostatní věci potřebný k montáži a pak kde to nechat namontovat, protože elektrika není zrovna můj obor, takže bych se do toho neodvážil vrtat.

Odkaz ke komentáři

Závidí či máš novú (Jettu) alebo starú Boru, daj foto nárazníku alebo pošli mailom..

No mam staru Boru... jako na fotografiich jsou i fotky Golfu, tak to tuším ma stejně veliky naraznik, ale nejsem si uplně stoprojisty. Jinak Ty máš zkušenosti s montáží těchto světel?

post-22825-1219176858_thumb.jpg

Editováno: , autor: Havaj
Odkaz ke komentáři

No ja mám skúsenosti len s FIRS ale tebe by to bolo ťažšie, jedien asi do tých mriežok plastových.

Otázka je koľko miesta máš za tým

TY světla FIRS jsou které? To jsou ty v tom odkaze na které je založné téma?

Jinak místa je za tím dost, vlastně už tam prakticky nic není, takže délka asi nebude problém, možná ta šířka.... Teď ale ještě nevím jak s tou řídící jednotkou těch LED světel... :-( Některé je maj přímo v balení a některé ne...

Odkaz ke komentáři

No pozor, ja som dával do nárazníku RS na FI LED svetlá od AUDI z S6, môžem ti povedať že sú to riadne hovadá veľké.

RJ si musíš buď vyrobiť ale tú s tým nedostaneš nakoľko origo RJ pre ne je v BSG daného auta, ale jedná sa len o PWM v prípade keby si chel regulovať intenzitu, ak nie tak idú aj bez

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...