remus1 Vloženo 17. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 (editace) Zdravím, mám problém s airbagem spolujezdce . Vag odhalil tuto závadu... Závada se Vagem vymazala, ale zhruba po týdnu se objevila znovu. Zatím jsem prošel vedení od jednotky k modulu a vše se zdá v pořádku. Podle dílenské příručky je doporučená kontrola ragulátoru napětí. Vím, že by měl být součástí alternátoru. Jen nevím jak zjistit jestli je v pořádku a pokud ne, tak jestli se dá vyměnit samostatně, nebo se musí měnit celý alternátor. Doporučený postup odstranění závady Vagem je... Tenhle postup se ale poněkud liší od postupu uvedeného v dílenské příručce. Nemáte někdo zkušenost s odstraněním této závady, popřípadě není tady někdo z HK nebo okolí, kdo by byl schopen závadu odstranit? Díky za rady..... Editováno: 17. Listopad 2007, autor: remus1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 17. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 Zdravím, mám problém s airbagem spolujezdce . Vag odhalil tuto závadu... Závada se Vagem vymazala, ale zhruba po týdnu se objevila znovu. Zatím jsem prošel vedení od jednotky k modulu a vše se zdá v pořádku. Podle dílenské příručky je doporučená kontrola ragulátoru napětí. Vím, že by měl být součástí alternátoru. Jen nevím jak zjistit jestli je v pořádku a pokud ne, tak jestli se dá vyměnit samostatně, nebo se musí měnit celý alternátor. Doporučený postup odstranění závady Vagem je... Tenhle postup se ale poněkud liší od postupu uvedeného v dílenské příručce. Nemáte někdo zkušenost s odstraněním této závady, popřípadě není tady někdo z HK nebo okolí, kdo by byl schopen závadu odstranit? Díky za rady..... Zkontroluj konektor na bagu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remus1 Vloženo 18. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 Na konektor jsem koukal a zdá se být v pořádku. Máš na mysli něco konkrétního co by mohlo na tom konektoru být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 Na konektor jsem koukal a zdá se být v pořádku. Máš na mysli něco konkrétního co by mohlo na tom konektoru být? Zkus na něm třeba trošku víc napružit packy, jinak nevím. Já měl něco podobnýho po tom co přede mnou kluk prošláp medvěda s trubkou místo výfuku od tý doby mi svítil bag spolujezdce a bylo to konektorem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remus1 Vloženo 19. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 Na konektor jsem koukal a zdá se být v pořádku. Máš na mysli něco konkrétního co by mohlo na tom konektoru být? Zkus na něm třeba trošku víc napružit packy, jinak nevím. Já měl něco podobnýho po tom co přede mnou kluk prošláp medvěda s trubkou místo výfuku od tý doby mi svítil bag spolujezdce a bylo to konektorem. Dík za tip. Zkusím se na to ještě podívat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bernys Vloženo 21. Červen 2008 Sdílet Vloženo 21. Červen 2008 (editace) Čauky prosím poraďte co mám dělat s tímto: Adresa 15 Řídící jednotka: 1C0 909 601 Komponent: 34 AIRBAG VW51 0008 Kódování: 13108 Opravna #: WSC 31480 1 Nalezeny chyby: 00589 - Roznetka 1 airbagu (strana spolujezdce) (N131) 33-10 - hodnota odporu prilis nizka - Sporadicky moc díky Editováno: 21. Červen 2008, autor: bernys Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 21. Červen 2008 Sdílet Vloženo 21. Červen 2008 nějak tu chybu nevidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bernys Vloženo 21. Červen 2008 Sdílet Vloženo 21. Červen 2008 nějak tu chybu nevidím pardon chyba při kopírování 00589 - Roznetka 1 airbagu (strana spolujezdce) (N131) 33-10 - hodnota odporu prilis nizka - Sporadicky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 21. Červen 2008 Sdílet Vloženo 21. Červen 2008 zkontroloval bych vedení (konektor) ke spolujezdcovu pytlu popřípadě JEMNĚ přihl kontakty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bernys Vloženo 21. Červen 2008 Sdílet Vloženo 21. Červen 2008 zkontroloval bych vedení (konektor) ke spolujezdcovu pytlupopřípadě JEMNĚ přihl kontakty Zítra udělám ale svítí mi kontrolka jak to potom odstraním nebo sama zhasne když to bude ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 21. Červen 2008 Sdílet Vloženo 21. Červen 2008 jedině VAGem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bernys Vloženo 21. Červen 2008 Sdílet Vloženo 21. Červen 2008 jedině VAGem ten jsem dnes zkoušel poprvé a jsem znej na budku poraď jak nato. Moc díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 21. Červen 2008 Sdílet Vloženo 21. Červen 2008 zvol airbag chybové kódy smazat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bernys Vloženo 21. Červen 2008 Sdílet Vloženo 21. Červen 2008 (editace) zvol airbagchybové kódy smazat Mám štěstí bylo to jak jsi psal,volný konektor a vagem smazána chyba.Dle tvého návodu Moc dík Editováno: 22. Červen 2008, autor: bernys Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.