Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Když se deaktivuje airbag spolujezdce kvůli dětské sedačce, má se vypnout i boční popřípadě hlavový airbag nebo jen čelní. Co napínač pásu, taky deaktivovat? Co vše odpojuje ten origo vypínač?

vypínač vypíná airbag spolujezdce

jestli jednotka vypne boční nevím

pásy jsou s mechanickou rozbuškou

hlavovy airbagy myslím OI nemá

A nebylo by lepší a jednodušší vozit to mimi vzadu? V sedačce protisměrné (vajíčku) , ale vzadu?

Stejně většinou když se jede tak mimi spí a když ne, tak stejně musíš zastavit. Navíc to je bezpečnější

BEzpecnejsie je vozit ho vzadu, ale ked chce vypinatelny bag, tak preco nie. Moze sa niekedy hodit...

Díky. Ty hlavové mě zajímali z toho důvodu, že je budu taky asi deaktivovat sestře v Alhambře. Ale hlavové asi nevadí, jelikož je má i na zadních sedadlech.

vzadu to podle mě není bezpečnější

mám dvě děti a vím kolikrát jim vypadne dudlík za 1 minutu a co dělají když ho nemají

je hodně velkej rozdíl hledat dudlík vedle sebe nebo za sebou

• 1 měsíc později...

můžete mi sem dát prosím čísla té ŘJ deaktivace airbagu (v uatě mám 4xairbag) + tlačítko + světýlko... prcek na cestě a asi by bylo vhod to dodělat, děkuji....jinak ETKU už mám na cestě u Švagra, pak nebudu otravovat :-) děkuji moc...

Upraveno od Fire

vypíná to pouze airbag spolujezdce boční ti Dítě neohrožuje a napínače pásů O1 rozhodně má a ty taky nevadí protože jsou za sedačkou nedrží dítě samotný

můžete mi sem dát prosím čísla té ŘJ deaktivace airbagu (v uatě mám 4xairbag) + tlačítko + světýlko... prcek na cestě a asi by bylo vhod to dodělat, děkuji....jinak ETKU už mám na cestě u Švagra, pak nebudu otravovat :-) děkuji moc...

help :help:

chlapi, mám nabídku, je to urgent....prosím hoďte mi sem čísla těch dílů, hlavně jednotky, děkuji :t

Pisni SZ cosbymu, Vasovi alebo Rolbarovi, urcite niekto z nich bude vediet poradit. ;)

Mám OI rok 2002 a druhého synka. Chtěl jsem taky deaktivovat airbag na místě spolujezdce, kvůli dětské autosedačce. Vypínač ve schránce bohužel nemám a odpojování airbagu od konektoru není příliš košer, protože pak svítí stále kontrolka na přístrojovce a pokud si toho všimnou policajti, nebo na technický, tak údajně může být problém.

Byl jsem se zeptat ve Škoda servisu a řekli mi, že záleží na tom, jak by se to dělalo, že se musí doplnit nějaký odpor (zřejmě se tím ŘJ ošálí, aby netušila, že je airbag odpojen)

Prý si v tomto případě účtují cca 1000,- Kč.

Nejsem blázen, abych dával na půl roku 1000,- za odpojení airbagu a po půl roce zase 1000,- za opětovné zapojení.

Vyřešil jsem to tak, že oba dva kuky vozím vzadu. Zatím s tím nemám problém. Jezdíme i po dálnici a zatím jsem kvůli dudlíku zastavovat nemusel. A když bych musel, tak benzinek je po cestě tolik, že se vždy dá bezpečně zastavit a dudlík vylovit :palec2:

Mám OI rok 2002 a druhého synka. Chtěl jsem taky deaktivovat airbag na místě spolujezdce, kvůli dětské autosedačce. Vypínač ve schránce bohužel nemám a odpojování airbagu od konektoru není příliš košer, protože pak svítí stále kontrolka na přístrojovce a pokud si toho všimnou policajti, nebo na technický, tak údajně může být problém.

Byl jsem se zeptat ve Škoda servisu a řekli mi, že záleží na tom, jak by se to dělalo, že se musí doplnit nějaký odpor (zřejmě se tím ŘJ ošálí, aby netušila, že je airbag odpojen)

Prý si v tomto případě účtují cca 1000,- Kč.

Nejsem blázen, abych dával na půl roku 1000,- za odpojení airbagu a po půl roce zase 1000,- za opětovné zapojení.

Vyřešil jsem to tak, že oba dva kuky vozím vzadu. Zatím s tím nemám problém. Jezdíme i po dálnici a zatím jsem kvůli dudlíku zastavovat nemusel. A když bych musel, tak benzinek je po cestě tolik, že se vždy dá bezpečně zastavit a dudlík vylovit :palec2:

taky řešení .... ale chci tlačítko zřejmě...akorát furt nevím ty čísla :feve:

Podle Etky Lampicka vnitřní s kontrolkou deaktivace airbagu:

Kód: 1U0947105B 47H černá

Kód: 1U0947105B 8YS béžová

Kód: 1U0947105B Y20 šedá

Spínč (Klíč) pro deaktivaci:

Kód: 6Q0919237C B41

řidici jednotku to nevím v etce je ji mnoho a v tom aby se čert vyznal :feve: viz zde

Mám možnost ŘJ bagovky: 1C0 909 605 index 06 VW51, nevíte teda jak která kam patří ?

zkus napsat tomu cosbymu, rolbaroj nebo vašoj

já mám vypínání taky dodělaný, dělal mi to rolbař, díly od cosbyho, lampička není třeba, dal jsem místo toho diodu a je to

a myslím, že to vypíná i boční airbag, páč jsem to měl vypnutý a vyndal jsem sedadlo a kontrolka na to reagovala

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.