Září 23, 200915 r Když se deaktivuje airbag spolujezdce kvůli dětské sedačce, má se vypnout i boční popřípadě hlavový airbag nebo jen čelní. Co napínač pásu, taky deaktivovat? Co vše odpojuje ten origo vypínač?
Září 24, 200915 r vypínač vypíná airbag spolujezdce jestli jednotka vypne boční nevím pásy jsou s mechanickou rozbuškou hlavovy airbagy myslím OI nemá
Září 24, 200915 r A nebylo by lepší a jednodušší vozit to mimi vzadu? V sedačce protisměrné (vajíčku) , ale vzadu? Stejně většinou když se jede tak mimi spí a když ne, tak stejně musíš zastavit. Navíc to je bezpečnější
Září 24, 200915 r BEzpecnejsie je vozit ho vzadu, ale ked chce vypinatelny bag, tak preco nie. Moze sa niekedy hodit...
Září 24, 200915 r vypínač vypíná airbag spolujezdce jestli jednotka vypne boční nevím pásy jsou s mechanickou rozbuškou hlavovy airbagy myslím OI nemá Díky. Ty hlavové mě zajímali z toho důvodu, že je budu taky asi deaktivovat sestře v Alhambře. Ale hlavové asi nevadí, jelikož je má i na zadních sedadlech.
Září 24, 200915 r vzadu to podle mě není bezpečnější mám dvě děti a vím kolikrát jim vypadne dudlík za 1 minutu a co dělají když ho nemají je hodně velkej rozdíl hledat dudlík vedle sebe nebo za sebou
Listopad 21, 200915 r můžete mi sem dát prosím čísla té ŘJ deaktivace airbagu (v uatě mám 4xairbag) + tlačítko + světýlko... prcek na cestě a asi by bylo vhod to dodělat, děkuji....jinak ETKU už mám na cestě u Švagra, pak nebudu otravovat :-) děkuji moc... Upraveno Listopad 21, 200915 r od Fire
Listopad 21, 200915 r vypínač vypíná airbag spolujezdce jestli jednotka vypne boční nevím pásy jsou s mechanickou rozbuškou hlavovy airbagy myslím OI nemá vypíná to pouze airbag spolujezdce boční ti Dítě neohrožuje a napínače pásů O1 rozhodně má a ty taky nevadí protože jsou za sedačkou nedrží dítě samotný
Listopad 21, 200915 r můžete mi sem dát prosím čísla té ŘJ deaktivace airbagu (v uatě mám 4xairbag) + tlačítko + světýlko... prcek na cestě a asi by bylo vhod to dodělat, děkuji....jinak ETKU už mám na cestě u Švagra, pak nebudu otravovat :-) děkuji moc... help
Listopad 23, 200915 r chlapi, mám nabídku, je to urgent....prosím hoďte mi sem čísla těch dílů, hlavně jednotky, děkuji
Listopad 24, 200915 r Pisni SZ cosbymu, Vasovi alebo Rolbarovi, urcite niekto z nich bude vediet poradit.
Listopad 24, 200915 r Mám OI rok 2002 a druhého synka. Chtěl jsem taky deaktivovat airbag na místě spolujezdce, kvůli dětské autosedačce. Vypínač ve schránce bohužel nemám a odpojování airbagu od konektoru není příliš košer, protože pak svítí stále kontrolka na přístrojovce a pokud si toho všimnou policajti, nebo na technický, tak údajně může být problém. Byl jsem se zeptat ve Škoda servisu a řekli mi, že záleží na tom, jak by se to dělalo, že se musí doplnit nějaký odpor (zřejmě se tím ŘJ ošálí, aby netušila, že je airbag odpojen) Prý si v tomto případě účtují cca 1000,- Kč. Nejsem blázen, abych dával na půl roku 1000,- za odpojení airbagu a po půl roce zase 1000,- za opětovné zapojení. Vyřešil jsem to tak, že oba dva kuky vozím vzadu. Zatím s tím nemám problém. Jezdíme i po dálnici a zatím jsem kvůli dudlíku zastavovat nemusel. A když bych musel, tak benzinek je po cestě tolik, že se vždy dá bezpečně zastavit a dudlík vylovit
Listopad 24, 200915 r Mám OI rok 2002 a druhého synka. Chtěl jsem taky deaktivovat airbag na místě spolujezdce, kvůli dětské autosedačce. Vypínač ve schránce bohužel nemám a odpojování airbagu od konektoru není příliš košer, protože pak svítí stále kontrolka na přístrojovce a pokud si toho všimnou policajti, nebo na technický, tak údajně může být problém.Byl jsem se zeptat ve Škoda servisu a řekli mi, že záleží na tom, jak by se to dělalo, že se musí doplnit nějaký odpor (zřejmě se tím ŘJ ošálí, aby netušila, že je airbag odpojen) Prý si v tomto případě účtují cca 1000,- Kč. Nejsem blázen, abych dával na půl roku 1000,- za odpojení airbagu a po půl roce zase 1000,- za opětovné zapojení. Vyřešil jsem to tak, že oba dva kuky vozím vzadu. Zatím s tím nemám problém. Jezdíme i po dálnici a zatím jsem kvůli dudlíku zastavovat nemusel. A když bych musel, tak benzinek je po cestě tolik, že se vždy dá bezpečně zastavit a dudlík vylovit taky řešení .... ale chci tlačítko zřejmě...akorát furt nevím ty čísla
Listopad 24, 200915 r Podle Etky Lampicka vnitřní s kontrolkou deaktivace airbagu: Kód: 1U0947105B 47H černá Kód: 1U0947105B 8YS béžová Kód: 1U0947105B Y20 šedá Spínč (Klíč) pro deaktivaci: Kód: 6Q0919237C B41 řidici jednotku to nevím v etce je ji mnoho a v tom aby se čert vyznal viz zde
Listopad 29, 200915 r Mám možnost ŘJ bagovky: 1C0 909 605 index 06 VW51, nevíte teda jak která kam patří ?
Listopad 30, 200915 r zkus napsat tomu cosbymu, rolbaroj nebo vašoj já mám vypínání taky dodělaný, dělal mi to rolbař, díly od cosbyho, lampička není třeba, dal jsem místo toho diodu a je to a myslím, že to vypíná i boční airbag, páč jsem to měl vypnutý a vyndal jsem sedadlo a kontrolka na to reagovala
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.