O.v.i. Vloženo 25. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2008 tayk se mi zacina olupovat vrchní část madla - hodte sem nekdo pls stranku z etky nebo neceho s cislama dilu.... dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 7. Září 2008 Sdílet Vloženo 7. Září 2008 Mě se po cca roce a půl a najetých 30 tis.km začala loupat hlavice řadící páky,začíná se jakoby pozvolna na pravé straně ztrácet ta černá hmota,na to že s tím autem moc nejezdím a při těch najetých km se mi to zdá dost brzy,snad kdybych jezdil jako taxík a pořád řadil...Jdu teď v brzké době na garančku tak to asi zkusím nechat vyměnit-snad mi uznají ještě platící záruku...Leze dolů ten materiál na řadící páce i někomu jinému? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 Mám O2 a jsou ty madla už značně jetý. Je možné je nějak "omladit" nebo koupit nové? To jsem dostal ránu ve Škodovce, když mně řekli cenovku za kus (nějak přes 1100Kč / kus) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CorradoVR6 Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 vrakoviska? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Kryty madel stojí tuším 250 přední a 150 zadní. Je to ta část, co je nejvíc vidět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Problém je, že už je nekoupíš pogumované...jen plastové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 A o to přece jde ne pogumované totž dřív "odrbeš" a nevypadá to pěkně.. sice si každý v interieru řekne, že to máš fajn ty madla (aspon mi topár lidí říkalo), ale do toho plastu musíš fakt cíleně rýpnout, aby ti to něco zanechalo.. Není-liž pravda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 14. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2009 no mne sa vylamal ten "chromovy" pasik na odkladacom priestore na palubovke...chcel by som tam dat nove tie dvierka neviete ci sa to predava? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
one_lemon Vloženo 31. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2009 no mne sa vylamal ten "chromovy" pasik na odkladacom priestore na palubovke...chcel by som tam dat nove tie dvierka neviete ci sa to predava? diky Ja mám ten samý problém. Pásik už mám sešoupaný a taky by mně zajímalo, jestli se dá vyměnit jenom ten pásik, nebo je potřeba měnit celé dvířka a kolik to stojí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 1. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2009 Ten stribrny pasek na odklacim prostoru se resil tady: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=70942 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajman Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 Tak co, už jste někdo dostal tu gumovou vrstvu dolů - čím / jak ? Potřeboval bych je nalakovat, a předpokládám, že na tu gumu barva moc chytat nebude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sector Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 Tak co, už jste někdo dostal tu gumovou vrstvu dolů - čím / jak ?Potřeboval bych je nalakovat, a předpokládám, že na tu gumu barva moc chytat nebude... Lakoval som madlo vodica aj misku, tiez gombiky na stahovanie okien (boli klasicky osuchane). Na odstranenie povrchovej gumy sa mi osvedcil vodny brusny papier hrubka 240, na plasty je podla mna idealny. Este mi neda nenapisat cosi k tym vecne osuchanym gombikom na stahovanie okien. Tieto gombiky rovnako ako vypinac svetiel su z BIELEHO!!! plastu a je to od vyroby nastriekane na cierno (1 vrstva). Je pre mna uplne nepochopitelne, ze niekto takto vyriesil material s ktorym sa pocita, ze bude vystaveny dotykom a oderom. To musel byt skutocne idiot, pardon. Presne takto to ma aj najnovsia FL octavia. Ak by to urobili z ciernej plastovej hmoty, nemusia to farbit a v zivote sa to neosucha. Takto to ma napr. opel alebo toyota co som videl. Nechapem preco to skodovka robi takto ked je roky zname, ze sa to zoderie a vyzera to otrasne.. Pri demontazi toho madla si dajte pozor na tu cast vlavo hore blizsie k vam, je tam taky zasuvaci trn, ktory mozete lahko zlomit, a potom sa vam to bude nadvihovat. Nejake foto tu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajman Vloženo 1. Září 2009 Sdílet Vloženo 1. Září 2009 Tak nějak intuitivně jsem tušil, že to asi chemicky nepůjde, no chtěl jsem se vyhnout té otročině se šmirglováním. Vvčera jsem jedno zadní madlo brousil tak asi 1/2 hodiny, a to dokonce 180 zrnitost, takže ještě bude třeba tak 800 dohladit. Asi jedno madlo zkusím jenom 800 zdrsnit a lakovat přímo na tu gumu. Když se to oloupe, stejně budu brousit, tak co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom336 Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 Já jsem to dělal ředidlem a uplně krásně to šlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Samsulak Vloženo 8. leden 2010 Sdílet Vloženo 8. leden 2010 A o to přece jde ne pogumované totž dřív "odrbeš" a nevypadá to pěkně.. sice si každý v interieru řekne, že to máš fajn ty madla (aspon mi topár lidí říkalo), ale do toho plastu musíš fakt cíleně rýpnout, aby ti to něco zanechalo.. Není-liž pravda? Pogumovaná madla sice rychle odrbeš, ale jsou pevná ... jenže plastová jsou úplně na nic. Časem(už při rozdělání dveří, kdy se musí sundat a znovu nasadit) se rozvržou takovým způsobem, že kdykoli za kterékoli madlo chytíš, vrže. Nepříjemné je hlavně to, když někoho vezeš a on se drží madla, popřípadě o něj má opřené koleno a kdykoli zatáčíš, nebo přejížíš nerovnosti, tak to prostě vrže. A protože jsem svým způsobem pacient a nesnáším jakýkoli "cizí" zvuk v interiéru, hrozně mě to štve !!! Nemáte s tím někdo zkušenost ? Popřípadě, nedají se nějaká madla(např. jako na O1-chromová) koupit ? Byl jsem ta madla reklamovat, ještě společně s rozvrzanou sedačkou řidiče a odpověď - nepřiměřené zacházení ... tak nevím, co si o tom myslet :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 8. leden 2010 Sdílet Vloženo 8. leden 2010 Jaký je rozdíl mezi pogumovaným a plastovým madlem? maximálně v té povrchové úpravě a to ještě jen pohledové části..ani u pogumovaných, ani u současných "jen plastových" žádné vrzání nepozoruji..a dole jsem je měl..stačí je jen pořádně nacvaknout, jak mají být, tzn. když se náhodou vysmeknou ty kovové sponky, chce to je vrátit na původní díl a do toho druhého se pak zacvaknou tak jak mají..a nic nevrže. Dle mě nebude případné vrzání způsobovat povrchová úprava pohledových ploch..základ je stejný. Já kupříkladu yměnil stará za ta nová, protože mě prostě vadilo, že na tu vrstvičku gumy se stačí jen blbě podívat a už se loupe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakataka Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 Mám O2 z roku 2004 a loupe se mi madlo u řidiče. Mám už ale připraveno jiné a až bude chvilka času tak ho vyměním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Samsulak Vloženo 14. leden 2010 Sdílet Vloženo 14. leden 2010 Jaký je rozdíl mezi pogumovaným a plastovým madlem? maximálně v té povrchové úpravě a to ještě jen pohledové části..ani u pogumovaných, ani u současných "jen plastových" žádné vrzání nepozoruji..a dole jsem je měl..stačí je jen pořádně nacvaknout, jak mají být, tzn. když se náhodou vysmeknou ty kovové sponky, chce to je vrátit na původní díl a do toho druhého se pak zacvaknou tak jak mají..a nic nevrže. Dle mě nebude případné vrzání způsobovat povrchová úprava pohledových ploch..základ je stejný. Já kupříkladu yměnil stará za ta nová, protože mě prostě vadilo, že na tu vrstvičku gumy se stačí jen blbě podívat a už se loupe. já nevím, jaký je mezi nimi rozdíl ... ta pogumovaná jsem sundaná neměl-ty nemám. Ale kolega, který je v autě má a sundavali mu je, tak s tí problém nemá. Za to já ano. Možná je problém v tom, že při demontáži se sponky nevycvakly z pevného dílu madla,přišroubovanému ke dveřím, ale vysmekly se z krytu madla. Tam jsou uchyceny jen takovými zobáčky a když se "vytrhnou", zůstanou po nich v tom plastu drážky a pak už to nedrží. jenže - co s tím ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 15. leden 2010 Sdílet Vloženo 15. leden 2010 mne sa lupe tolko veci ze by som musel vymenit polku interieru pomaly serie ma to ale neriesim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 2. Červen 2010 Sdílet Vloženo 2. Červen 2010 Nezkoušel někdo ty odrbané madla opravit, neboli přelepit něčím takovýmhle ??? I když ta cena... http://www.obautodily.cz/122_4-tuning-strana7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Edimax519 Vloženo 20. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2012 (editace) Sháním panel pod přístrojovou desku a ty dva označené držáky.Nikde na netu se k tomu nemůžu nějak dohledat.Nevíte,kde by se to dalo sehnat,nebo nevíte číslo podle ETKY.Dík http://img.fileup.cz...=12135072272910 Editováno: 20. Říjen 2012, autor: Edimax519 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 9. Březen 2013 Sdílet Vloženo 9. Březen 2013 Potřebuji sundat držák horní clony co je blíž k zrcátku.Nevidím žádný šroubek,jak je tam uchycená? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomcat007 Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 odklop clonu na stranu ke dveřim a nožíkem nebo šroubovákem vyloupni kryt toho držáku, vyšroubuj 2 šrouby a máš ho dole... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.