brunoos Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 http://www.novinky.cz/clanek/144017-nekter...y-fungovat.html ještě že máme ty rusáky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 Reklamy, zere RAM, hnusny vzhled,nechapu jak nekdo muze pouzivat cokoli z www.icq.com To uz radsi konzolovy klient v linuxu Zlaty QIP tak reklamy jsem na icq nikdy nemel kazdy nechapal a ptal se, jak sem to udelal... Ale to nemeni nic na tom, ze ICQ 6 ani nahodou, mel sem to den a stacilo...osobne sdilim tvuj nazor na QIP Kamos dela neustale aktualizace,pluginy a skiny pro mirandu, ale me nejak nezaujala...ikdyz s tema vsema pluginama co pouziva on, to je uz solidni druh messengera Jinak jeste LICQ je celkem vpohode, takze kdyz jsem pod linuxama, pouzivam tohle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 (editace) Já jedu na ICQ 6 a pohoda. Žádnej problém. Editováno: 2. Červenec 2008, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikosar Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 ICQ je shit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthes Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 ICQ je shit Protokol nebo klient? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikosar Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 klient Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 Měl jsem icq 5.1 a to bylo dobrý, pak jsem přešel na Qip a po čase zkusil ICQ 6. Ale to mě pořád padalo a samý problémy, ať jsem si stáhl verzi jakoukoliv. Tak jsem se vrátil zpátky ke Qipu a super...ještě jsem si udělal větší zásobu smajlíků, který jsem si půjčil odsudo z fora a poslal jsem je lidem, se kterejma si nejvíc píšu. Takže teď mám na Qipu cca 100 smajlů a paráda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 Kua lidi co si stěžujete na reklamy! Bez reklamy by žádný icq nebylo a nebo bylo ale za peníze. Ber reklamy by bylo na internetu hovno. Reklama je úžasná věc tak si to uvědomte. A ty vaše alternativní klienti? Kdyby to používaly všichni tak by zase žádná síť icq nebyla jinkdo charitu dělat nebude. Všichni by chtěli všechno zadarmo, ale reklamy si vypínají a nadávají na ně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 pri komunikaci peer-to-peer bys nepotreboval server icq a komunikace by byla prima, tohle neni problem a v dobach Open Source systemu jako je Linux neni problem udelat klienta zadarmo, ktery by tohle umel a bez reklam....kdyby byli sami lidi, co chteji jen nahrabat prachy, tak by nebyla spousta dobrych a free distrubuci systemu, nebo ruznych uzitecnych programu....ja si blokuju vsecky druhy reklam na pocitaci, nebudu podporovat nejake paka co si timhle zpusobem chteji vydelat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 Kua lidi co si stěžujete na reklamy! Bez reklamy by žádný icq nebylo a nebo bylo ale za peníze. Ber reklamy by bylo na internetu hovno. Reklama je úžasná věc tak si to uvědomte. A ty vaše alternativní klienti? Kdyby to používaly všichni tak by zase žádná síť icq nebyla jinkdo charitu dělat nebude. Všichni by chtěli všechno zadarmo, ale reklamy si vypínají a nadávají na ně. Ja sem teda zastance icq protokolu, ale origo klienta nepouzivam a fakt nikdy nebudu pac je to podle me nepouzitelnej bastl. Na druhou stranu kdyby icq skoncilo, nemel bych jedinej problem, vsechny zname bych nasmeroval na jabber a byl by klid se zmenama icq protokolu a naslednejma problemama atp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 Jedine jabber az si lidi to lidi uvedomi, tak tam za chvili bude cela republika... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 Myslíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 Vis jak, je mi to fuk... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeff Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 Banner killer na ICQ 6 http://www.xmaestro.com/view.php?cisloclanku=2007040020 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 3. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 tak jsem nainstaloval mirandu a je to super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 to zku.vene ICQ6 co si žena nainstalovala mně sere. Při každém spuštění kompu nebo po určité době vyhazuje hlášky na stažení nějakých nesmyslů, a i když to stáhnu, tak příště zas. A je to tuším 43 souborů... Neví někdo co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthes Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 Neví někdo co s tím? QIP nebo Miranda, nic jinyho nema cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 nj, ale to je mi k ničemu, má to na kecání s kámoškama a ty jedou na ICQ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 3. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 v mirandě se přihlásí pod účtem ICQ. Pohledej na netu mirandu. Stáhnul jsem ji na www.slunecnice.cz a jsem s tím spokojen. Ty píčoviny mi tochtělo taky stahovat u ICQ 6 a sralo mě, jak je to hnusný prostředí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthes Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 nj, ale to je mi k ničemu, má to na kecání s kámoškama a ty jedou na ICQ Novy QIP umi ICQ i jabber Jediny co by ji pak nechodilo sou ty graficky picoviny a hry ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 spíš bych ocenil, jak se těch mrdek co to chce furt stahovat zbavit, ať mám klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthes Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 To proste ale nevyresis jinak nez QIPem nebo Mirandou, vzdycky se najde nova sracka co bude chtit stahnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 Jako ja bych origo klienta proste uz nepouzival a kdyby icq nejak dokazalo zablokovat svuj protokol a fungoval jen s jejich klientem, tak bych s icq skoncil uplne. Jedinej duvod proc ho jeste mam je spousta kamaradu s ucty u icq Jinak jabber ... nastesti ale Miranda fuckuje jak ma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 4. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2008 Ale hovno. Po mě to nic stahovat nechce. Bohužel nevím pro to něco po tobě chce. Možná bych to zkusil odinstalovat a nainstalovat znova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 4. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Červenec 2008 Chtělo to stahovat nějaký imbecilní hry. Prostě je to sráč. Ať žije Miranda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.