kosta Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 (editace) z doslechu sem slysel ze letecky do recka je pekny zazitek - hledam kde to je ? letadlem se leti na letiste ale nevim na ktery a prudce se tam pristava jako by z hor a na konci pristavaci plochy je uz more star je obracene nevite nekdo napiste prosim prosim chci tam jeste letos Editováno: 8. Červenec 2008, autor: kosta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 (editace) Tak něco podobné jsem zažil, když jsem letěl do Soluně (thesaloniky). No a v téhle oblasti doporučuju Chalkidiki (tři poloostrovy ve tvaru prstů) Já jsem byl na tom pravém v Nea Roda je to vlastně poslední městečko před mnišským poloostrovem. Pohoda klídek... klasika Řecko ostrý hrubší písek. Tady jsem byl někdy v 94-95. Pak Thasos taky přes Soluň + trajekt a taky spokojenost. Editováno: 8. Červenec 2008, autor: murder Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 Já byl na Krétě a Corfu. Řecko je parádní miluju Gyros. A řekové jsou dobrý a hodný Nebo Lefkáda je taky prý super. Jinak doporučuji si pujčit motorku a projet si to tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 byl jsem na Lefkade a tam jeslti si to dobre pamatuji zacina a konci pristavaci draha skoro v mori tak jestli to nebude ono?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 (editace) Pak Thasos taky přes Soluň + trajekt a taky spokojenost. Na Thasosu jsem byl už 2x a mos se mi tam líbilo. Přistávali jsme na letišti v Kavale a fakt super. Náklon jak sfiňa a jen co dosedl tak hned brzdy. V Soluni je to větší, takže přistávání bych řekl klidnější. Jináč Řecko mám nejradši, super moře a klid. Editováno: 10. Červenec 2008, autor: oggy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 Jediná nevýhoda řecka jsou záchody. Obzvášť někde v restauračce to je chuťovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 na reckejch ostrovech jsem teda s hajzlikama problem nemel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 Myslím to že se tam hajzlpapír nesmí splachovat a musí se házet do koše. A když jsem šel v jedné hospě na záchod a koš byl velký a otevřený měl jsem namále Ale člověk si zvykne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 to ale neni pouze v Recku, ze se nesmi hazet papir do zachodu!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 Já se stím zatím setkal jen v řecku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 (editace) A když jsem šel v jedné hospě na záchod a koš byl velký a otevřený měl jsem namále Ale člověk si zvykne Jo to je to síla, ale lepší než aby v moři kolem tebe plavali kusy hajzl papíru. Jinak v Chorvatsku na Hvaru z města Hvar mají pod mořem nataženou kanalizaci až do Splitu a proto má Hvar (město, bohužel né celý ostrov) jeden z nejčistějších úseků moře v Evropě. Editováno: 10. Červenec 2008, autor: murder Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krupica Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 jednoznacne mestecko Sarti na Chalchidiki- stredny pst Sithonia a je to tak 2 hodky os Soluni... najkrajsie miesto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Vloženo 15. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2008 V Recku jsem byl nekolikrat (Kefalonia, Kos, Paxi, Zakhythos, pevnina ad...) a podle mne je nejlepe na Zakythosu, proste absoluni BOMBA! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.