Vlasta Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 Jak píše baurak,kdo ví co nás od nového roku čeká,tak bych radši auto převed zavčasu než pak zaplatit několikrát tolik co teď.Stačí plná moc od prodávajícího s číslem občanky,rodným číslem a podpis.Nemusí byt ověřenej,to jsem zatím nikdy nepotřeboval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 6. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 Presne tak,jak pisou ostatni..Musis udelat evidencku a pak auto prehlasit na sebe,pokude je to nutne... Co se tyce plny moci,tak staci,kdyz napises neco ve stylu ze soucany majitel,uvedei inicialy poveruje tu a tu osobu k prepisu vozidla,typu bla bla bla+VIN a ke vsem ukonum ktere s tim jsou spjate..Pak to jen podepisete a je to. Zadna overena byt nemusi.Na nekterem DI si ji zalozi a na nekterem ji ani nechteji. Dlelal jsem to takhle nescetnekrat a vzdy to bylo v pohode.. Jinak ja taky jezdil skoro 5 let s autem psanym na tatu a nic..Jen jednou se me ptali,jestli takhle "vypadajici" auto je myho taty..Nemel sem na Fabce zapsany 16" v TP..Rekl sem,ze ma rad pekny auta a bylo.. Kdyz mas vsechny doklady,je to jedno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robil Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 chtel jsem se zeptat,kdyz si koupim vozidlo, byvaly majitel ho odhlasi a ja bych ho mel prihlasit. Mam na to nejaky omezeny cas? Jedna se o motorku a pocasi me brzdi v jizde na evidencku. Povinne rucni uz mam. dik za odpoved. P.S>:k tomu prehlaseni na otce. Taky jsem jezdil rok s otcovym autem a v poho. Jen se me vzdy zeptali jestli auto je otce. Prikyvl jsem a jel dal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 ze zákona do 10 dnů po odhlášce musíš vozidlo přihlásit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 jak pisou ostatni, nikdy sem neridil auto psany na me a nikdy nikdo nic nerek, mas doklady vod auta?mas tak vse OK a jed si kam chces a to sem boural uz i sluzebak i auto nasich a nic, normalka... podle me zbytecne davat do technicaku dalsiho majitele a este platit nejakej sracka ekologickej poplatek treba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozlustechnykus Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Jako vittorio. A aspon vam nechodi pozdravy od PČR Dneska uz bych to v ramci rodiny neprepisoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 otec jezdil půl roku autem psaným na mě, bez problémů, já teď jezdím autem psaným na něj. V rodině se takovýhle věci neřešej. Přeci se nebude zbytečně čmárat do techničáku a platit státu za převod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 tak tak ale nikdo ani nikdy neresil jiny auta a to me chytli se vsim moznym uz kdyz je tam napsanej zamestnavatel tak taky v pohode, ani ten doklad o zpusobilosti s cervenym pruhem videt nechteli nic...a kdyz mam auto cikoli tak taky nic hlavne ze sem mel techicak a zelenou kartu a nazdar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robil Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 takze do deseti dnu? A co kdyz to nestihnu? Co se deje potom? Nechce se mi jet v mrazu nebo p snehu na moto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.