Publikováno Červenec 23, 200817 r Někdo tady prodával držák na pití,který byl vedle ruční brzdy.Já tam mám prázdné místo,viz foto. Dá se to dát i do mé Octavie MR 05/2000??
Červenec 24, 200817 r Deto zespod když to rozebereš jsou 4 šroubky ty odmontuješ a daš místo toho držák ve Škodovce 800 kč skus bazar a máš to zababku třeba i scelím zadním dílem. Upraveno Červenec 25, 200817 r od olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku (aj s obrazkom!) je ZAKAZANE
Červenec 24, 200817 r Autor Ahoj , ohledně toho držáku na pití ,musím sundat i loketku?? Nevíš náhodou výrobní číslo origo držáku?? Díky moc Upraveno Srpen 2, 200817 r od stihacka Necituj předchozí příspěvek.
Červenec 24, 200817 r Loketku budes muset vyndat, jinak nevyndas ten posledni dil, pod ktery se budes muset dostat, aby jsi vyndal prave ty ctyri sroubky. Jinak cena 500,-Kc za drzak i s postovnym je pekna, na vrakovisti sezenes drzak za podobnou cenu
Srpen 1, 200817 r tak ja nevim,ten drzak tam mam asi rok a jeste jsem to nepouzil,jen se z nej hur dostava bordel pri cisteni urcite vypada paradne kdyz zmackes a vyjede drzak ale asi ma lepsi vyuziti ten kastlicek,prihradka,nebo co to je jen muj nazor
Srpen 1, 200817 r Můžete sem prosím hodit nějaký foto toho držáku na pití. Zajímalo by mě jak to vypadá a co do toho vleze. Ta povalující se flaška na zemi u mě v autě se mi moc nelíbí. Potřebuji něco do čeho bych mohl strčit nejlépe 1,5-litrovku. Díkec
Srpen 2, 200817 r Můžete sem prosím hodit nějaký foto toho držáku na pití. Zajímalo by mě jak to vypadá a co do toho vleze. Ta povalující se flaška na zemi u mě v autě se mi moc nelíbí. Potřebuji něco do čeho bych mohl strčit nejlépe 1,5-litrovku. Díkec Tak to máme stejně, "naštěstí" odvede pozornost bordel v dětské sedace . Ale vepředu by stačilo i něco menšího, těch 0,5l by bylo fajn, třeba něco narvat místo popelníku, je tam úplně zbytečnej
Srpen 2, 200817 r zapomeňte na 1,5 litrovou láhev do tohodle držáku mezi sedačkama, to tam fakt nedáte. Max. je to na nějakou plechovku, kelímek či něco podobného, možná i ta malá 0,5 litru PETka. Ale pokud máte loketku, tak se to hodně blbě vyndává...
Srpen 8, 200817 r presne tak jak pises, na velikost jsem nejak nereagoval protoze jsem nikdy nezkousel a nepouzil a s tim ze se k nemu nedostanete kdyz mate loketku je taky pravda je to hodne zadane zbozi /celkem drahe/ ale urcite nema takovy vyuziti jak se ocekava a predpoklada
Srpen 11, 200817 r ja teda drzak pouzivam velmi casto, nevim kam jinam si dat piti...? nebo jak vy to mate s pitnym rezimem :-) hele 0,25 plechy treba na Red Bull v tom trochu litaji, je to delany bud na 0,33 plech nebo 0,5 pet, no a kdyz si tam das piti tak loketku mas zvednutou...bud to nebo to...jen moje postrehy
Srpen 13, 200817 r S tou loketkou by to byl problém, zatím v ní válím PDA s navigací a napájení sosám ze zapalovače... Fakt jste nikdo nezkoušel nějak překuchat popelník?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.