Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Nevíte někdo, jestli je velký problém nacpat mezipodlahu z OII combi do OII liftbacku? Na combi by se ještě dala sehnat, ale na liftback sehnat použitou mezipodlahu je nemožné. Díky

Dával jsem podlahu z OI combi do OII liftback,stačí ji jen u sedaček zkrátit asi o 1-2 cm. :)

• 1 měsíc později...

mno otec to ma ve scoutovi ale nevim jestli to je stejne jako klasicka Octa...

jinak nostost 130 kilo vpoho dava, spim tam s pritulkou (pokud to situace vyzaduje) a demontaz montaz taky vpoho, proste tam mas tu desku, slozis, vzadu vyhaknes dva stefty a vyndas, zustanou ti jen ty bocnice co ji drzi, otazka peti minut... :)

No pokud 5minut tak to bys u toho ještě musel vykouřit, cigáro, je to tak do minuty venku, pokud spěcháš tak do 30ti sekund a to mylím vážně, je to uplně krutá stavebnice, ostatně jak celá koktávka ;) ,mám to taky a spokojenost.

Upraveno od vevca

vevca: to zalezi na tom jak daleko to pak neses - ja az do sklepa takze to tech pet minut da ;)

Tak to je potom jiná, já to parkuju v garáži, naštěstí. :palec2: TAkže já jsem soportovec ;)

• 3 měsíce později...

Dával jsem podlahu z OI combi do OII liftback,stačí ji jen u sedaček zkrátit asi o 1-2 cm. smile.gif

A co podlaha z OI combi do OII combi? Nezkoušel někdo?

Určitě to nebude problém, dával jsem ji z OI combi do OII Hatchback.Stačí opravdu jen asi o 15 mm zkrátit.Zakrátit jen prekližku a koberec přelepit zpět přes hranu.

:kol-47:

• 3 měsíce později...

leží mě doma a zavazí mezipodlaha kdyby měl někdo zájem.

• 6 měsíců později...

Neválí se někomu doma nevyužitá mezipodlaha do O2 combi ? :kol-28: Sháním nějakou v dobrém stavu...

mám doma nevyužitou

• 2 měsíce později...

Ja zháňam do O2 / liftback sedan.

A náhodou, cestu do Bratislavy by nemal nikto? :kol-32:

Upraveno od Octavius

Kdyby měl někdo mezipodlahu na prodej do O2 combi,tak se ozvěte.

mě tu leží doma nevyužitáá

• 2 týdny později...

Nevite zda existuje nejaka plastova vana nebo rohoz, co by pasovala nahoru na mezipodlahu? Kdyz clovek obcas potrebuje prevezt nejaky bordel, tak by se to hodilo.

• 2 týdny později...
  • 1 měsíc později...

Ahoj mám možnost koupi dvojite dno ale je z O2 liftbacku a já ma kombika nevite jestli je to stejné?Díky

Uplne stejne to neni

Nekdo tu nekde psal, ze se to snad da nejak dobastlit, nicmene podle me je to uplna ptakovina. Dyt ani zcela nove u Skodovky to zase tak drahe neni.

• 4 měsíce později...

viete mi poradit ako mam dal prec tie bocnice ? vrch som dal v pohode ze som vytiahol tie srouby ale bocnice netusim. dakujem za rady

Demontuješ chrom oka a vytáhneš je směrem nahoru a pak ven z kufru...

jak píše passat, já je mám teda černý plastovy a jsou blíže k zadním světlům..otočíš silně doprava a vyndáš nahoru a bočnice taky vyndáš nahoru :)

Nekdo tu nekde psal, ze se to snad da nejak dobastlit, nicmene podle me je to uplna ptakovina. Dyt ani zcela nove u Skodovky to zase tak drahe neni.

Zcela novy u skodovky je to asi za 5000,- coz mi za par kus drevotrisky a textilu pridje dost.

http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/zavazadlovy-prostor/bocnice-mezipodlahy-vozu-octavia-combi-ii/0

http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/zavazadlovy-prostor/mezipodlaha-vozu-octavia-combi-daa620001x/0

Upraveno od LiveBomb

jsetli chceš tak ti ji za 1800kč nechám

Chtel bych se zeptat, zda je pro dodelani te mezipodlahy potřeba taky vyříznout ty 2 pruhy koberce, jak to ma verze z vyroby? Bylo by mi divne, kdyby ne, to by to jinak ve vyrobe nedelali, ne?

Je tu někdo, kdo ji v aute z vyroby nemel a dodelaval si to, jestli to tam nejak drzi i bez vyriznuti nebo tam ten kus koberce prekazi?

Diky.

Ja nemel, kopupil jsme ji tady na foru a jen vlozil, zadny upravy, ani koberec jsme nijak nerezal, ale pokud budu jednou potrebovat pro rezervu, tak musi mezi poaldha ven, ale je to jen na dva uchyty, zadnej problem!

Já ji taky neměl, ale abych mohl k rezervě a k pokladům tam uloženým, tak jsem koberec jen nadzvedl, dal jsem bočnice a koberec položil zpět = ten se opřel o bočnice a můžeš v pohodě k rezervě.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.