Pavel 5 Vloženo 19. Červen 2011 Sdílet Vloženo 19. Červen 2011 Nevíte někdo, jestli je velký problém nacpat mezipodlahu z OII combi do OII liftbacku? Na combi by se ještě dala sehnat, ale na liftback sehnat použitou mezipodlahu je nemožné. Díky Dával jsem podlahu z OI combi do OII liftback,stačí ji jen u sedaček zkrátit asi o 1-2 cm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vevca Vloženo 26. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2011 (editace) mno otec to ma ve scoutovi ale nevim jestli to je stejne jako klasicka Octa... jinak nostost 130 kilo vpoho dava, spim tam s pritulkou (pokud to situace vyzaduje) a demontaz montaz taky vpoho, proste tam mas tu desku, slozis, vzadu vyhaknes dva stefty a vyndas, zustanou ti jen ty bocnice co ji drzi, otazka peti minut... No pokud 5minut tak to bys u toho ještě musel vykouřit, cigáro, je to tak do minuty venku, pokud spěcháš tak do 30ti sekund a to mylím vážně, je to uplně krutá stavebnice, ostatně jak celá koktávka ,mám to taky a spokojenost. Editováno: 26. Červenec 2011, autor: vevca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 26. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2011 vevca: to zalezi na tom jak daleko to pak neses - ja az do sklepa takze to tech pet minut da Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vevca Vloženo 26. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2011 Tak to je potom jiná, já to parkuju v garáži, naštěstí. TAkže já jsem soportovec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomci Vloženo 20. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2011 Dával jsem podlahu z OI combi do OII liftback,stačí ji jen u sedaček zkrátit asi o 1-2 cm. A co podlaha z OI combi do OII combi? Nezkoušel někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 20. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2011 Určitě to nebude problém, dával jsem ji z OI combi do OII Hatchback.Stačí opravdu jen asi o 15 mm zkrátit.Zakrátit jen prekližku a koberec přelepit zpět přes hranu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hunterkyjov Vloženo 6. Březen 2012 Sdílet Vloženo 6. Březen 2012 leží mě doma a zavazí mezipodlaha kdyby měl někdo zájem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ic3d3m0n Vloženo 9. Září 2012 Sdílet Vloženo 9. Září 2012 Neválí se někomu doma nevyužitá mezipodlaha do O2 combi ? Sháním nějakou v dobrém stavu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hunterkyjov Vloženo 9. Září 2012 Sdílet Vloženo 9. Září 2012 mám doma nevyužitou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius Vloženo 27. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2012 (editace) Ja zháňam do O2 / liftback sedan. A náhodou, cestu do Bratislavy by nemal nikto? Editováno: 27. Listopad 2012, autor: Octavius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rachal Vloženo 2. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2012 Kdyby měl někdo mezipodlahu na prodej do O2 combi,tak se ozvěte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hunterkyjov Vloženo 2. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2012 mě tu leží doma nevyužitáá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 12. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2012 Nevite zda existuje nejaka plastova vana nebo rohoz, co by pasovala nahoru na mezipodlahu? Kdyz clovek obcas potrebuje prevezt nejaky bordel, tak by se to hodilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 25. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2012 A jedna mezipodlaha pro combi: http://autobazar.hyperinzerce.cz/interier/inzerat/6343973-mezipodlaha-skoda-octavia-ii-combi-nabidka-olomouc/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavluša Vloženo 12. Únor 2013 Sdílet Vloženo 12. Únor 2013 Ahoj mám možnost koupi dvojite dno ale je z O2 liftbacku a já ma kombika nevite jestli je to stejné?Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sideA Vloženo 12. Únor 2013 Sdílet Vloženo 12. Únor 2013 Uplne stejne to neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 13. Únor 2013 Sdílet Vloženo 13. Únor 2013 Nekdo tu nekde psal, ze se to snad da nejak dobastlit, nicmene podle me je to uplna ptakovina. Dyt ani zcela nove u Skodovky to zase tak drahe neni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andytwo Vloženo 25. Červen 2013 Sdílet Vloženo 25. Červen 2013 viete mi poradit ako mam dal prec tie bocnice ? vrch som dal v pohode ze som vytiahol tie srouby ale bocnice netusim. dakujem za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 25. Červen 2013 Sdílet Vloženo 25. Červen 2013 Demontuješ chrom oka a vytáhneš je směrem nahoru a pak ven z kufru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 25. Červen 2013 Sdílet Vloženo 25. Červen 2013 jak píše passat, já je mám teda černý plastovy a jsou blíže k zadním světlům..otočíš silně doprava a vyndáš nahoru a bočnice taky vyndáš nahoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 26. Červen 2013 Sdílet Vloženo 26. Červen 2013 (editace) Nekdo tu nekde psal, ze se to snad da nejak dobastlit, nicmene podle me je to uplna ptakovina. Dyt ani zcela nove u Skodovky to zase tak drahe neni. Zcela novy u skodovky je to asi za 5000,- coz mi za par kus drevotrisky a textilu pridje dost. http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/zavazadlovy-prostor/bocnice-mezipodlahy-vozu-octavia-combi-ii/0 http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/zavazadlovy-prostor/mezipodlaha-vozu-octavia-combi-daa620001x/0 Editováno: 26. Červen 2013, autor: LiveBomb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. Červen 2013 Sdílet Vloženo 26. Červen 2013 jsetli chceš tak ti ji za 1800kč nechám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plazboz Vloženo 1. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2013 Chtel bych se zeptat, zda je pro dodelani te mezipodlahy potřeba taky vyříznout ty 2 pruhy koberce, jak to ma verze z vyroby? Bylo by mi divne, kdyby ne, to by to jinak ve vyrobe nedelali, ne? Je tu někdo, kdo ji v aute z vyroby nemel a dodelaval si to, jestli to tam nejak drzi i bez vyriznuti nebo tam ten kus koberce prekazi? Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Goose Vloženo 1. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2013 Ja nemel, kopupil jsme ji tady na foru a jen vlozil, zadny upravy, ani koberec jsme nijak nerezal, ale pokud budu jednou potrebovat pro rezervu, tak musi mezi poaldha ven, ale je to jen na dva uchyty, zadnej problem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 1. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2013 Já ji taky neměl, ale abych mohl k rezervě a k pokladům tam uloženým, tak jsem koberec jen nadzvedl, dal jsem bočnice a koberec položil zpět = ten se opřel o bočnice a můžeš v pohodě k rezervě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.