bv12 Vloženo 28. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2008 vdaka, skusim ... Ako sem mam vlozit foto? ... v nejakom vlakne som tusim cital, ze aby sa sem nedavali fotky cez Imageshack - inak o vsak neviem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 28. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2008 Dáš klasicky odpovedet a pak dole pod rámečkem kde píšeš text je: Správa příloh (0) ; Procházet a NAHRÁNÍ. Klikneš na procházet - najdeš fotku ve svém PC. Pak klikneš NAHRÁNÍ. V tom Správa příloh, když to rozklikneš už bude ten soubor/soubory. Tam pak klineš na takový plusko a hodí se ti do okýnka (jak zadáváš text) odkaz na tu danou fotku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bv12 Vloženo 28. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2008 (editace) tak davam sem fotky, ako som prerobil podsvietenie ( je tam vidiet aj tu jednu LEDku, co tak silnejsie svieti ...): Inak, dakujem za pomoc ... Editováno: 2. Říjen 2008, autor: bv12 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 28. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2008 to že ti to svieti silnejšie je normálka, písal som to tu už zopárkrát, skús pohľadať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bv12 Vloženo 28. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2008 skusal som, ver mi, ale pokial nemas "spravne" klucove hladane slovo, tak ti nahadze vela odkazov, ale to co hladam, nenajdem. Mohol by si prosim dat link, kde bol ten problem s tou svetlejsou LEDkou rieseny? vdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 28. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2008 ono to všeobecne neni o tom téma, ale na všetkých fotkách čo tu dávate to je vidieť, nakoľko nemeníte odpory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bv12 Vloženo 28. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2008 naozaj som k tomu nic nenasiel ... aky odpor a kde treba vymenit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bv12 Vloženo 29. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Srpen 2008 naozaj som k tomu nic nenasiel ... aky odpor a kde treba vymenit? naozaj mi to nikto nevie povedat?, uz dva dni prehladavam cele forum, ale nedari sa mi najst info, aky odpor a kde treba menit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 29. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2008 Haha čo tak vybrať prístrojovku, rozobrať a pekne odsledovať kde je odpor pre tie dva kusy? Ja neviem akú variantu máš tak neviem kde ten odpor je. Témy o podsvietení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bv12 Vloženo 29. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Srpen 2008 mam Fabiu 2002. Profor, mozes mi verit, ze sa snazim zbytocne sa nepytat na veci, ktore uz niekde najdem popisane, ale jednoducho neviem nikde najst hodnotu odporu, aky treba (nemam absolutne ziadne elektrotechnicke vzdelanie a pocitanie odporu preto nie je zrovna moja silna stranka ...). Najst si cesticky, kde sa odpor nachadza snad zvladnem, ale neviem tu hodnotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 29. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2008 Keď sa vrátim z nemecek tak sa na to môžeme pozreť a upraviť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 1. Září 2008 Sdílet Vloženo 1. Září 2008 (editace) votriem sa tu do fora, videl som tu foto poistiek. na pozicii 68 alebo 67 je poistka vnutorneho ventilatora. mam tam 25-tku a nahodou som si vsimol ze nie je prepalena ale je roztopena. moze to byt nekvaitnou poistkou z nejakeho hypermarketu? vie mi niekto poradit ake hodnoty poistik maju byt na ktorej pozicii? Editováno: 1. Září 2008, autor: cartmanko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 1. Září 2008 Sdílet Vloženo 1. Září 2008 Môže to byť aj tou poistkou nakoľko sa málo krát stáva že by sa origo krimpovaný spoj prehrieval na 68 má byť 25A a je pre ventilátor na 67 nemá byť nič Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 1. Září 2008 Sdílet Vloženo 1. Září 2008 dakujem velmi pekne. a este kde kupit kvalitnu poistku? pripadne sadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiglegummi Vloženo 1. Září 2008 Sdílet Vloženo 1. Září 2008 Hele taky může být něco s ventilátorem, třeba zaprasený nebo vadné ložisko na vrtuli, nebo tak něco, jsem měl ten samý problém na strém autě ale to zas dělal vadný motorek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 Cartmanko ja mám veľa origo poistiek tak sa môžeme spichnúť niekde pokecať a dám ti ak tam taká bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Sion Vloženo 7. Únor 2010 Sdílet Vloženo 7. Únor 2010 Cau vsici chci si predelat podsviceni budiku jedna se o fabii r.v.2000 1,9 tdi chci se zeptat jake SMD diody tam presne patri zda 1206 nebo 0508 a jaky proud tam je abych nekoupil nejake a hned je neodpalil.Mate s tim nekdo zkusenost?Predem diky za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sagitarius Vloženo 25. Únor 2010 Sdílet Vloženo 25. Únor 2010 Nejsou to ani velikosti 1206, ani jiné tohoto typu. Ty originál mají označení PLCC2, a dodává je www.gme.cz za 5,-Kč/kus v modré, červené, zelené, žluté a bílé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sagitarius Vloženo 23. Březen 2010 Sdílet Vloženo 23. Březen 2010 (editace) Měl bych taky jeden dotázek: Předělal jsem komplet podsvícení všeho, budíky paliva a teploty jsem rozdělil na ciferník a rafičky jinou barvou, vše v pohodě. Jen nevím jednu věc- po zapnutí klíčku mi svítí ovladač světel- jen ten otočnej volič [to kolečko], loga a regulátory sklonu+podsvícení ne, ty až až po zapnutí světel. Nevím, jestli je to tak normální, protože před předělávkou ta zelená nebyla ve dne vidět, takže jsem si toho možná nevšimnul, a navíc jsem jezdil pořád ze zapnutými světly [teď mám denní LED]. ...F1 facelift... Editováno: 23. Březen 2010, autor: sagitarius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taker666 Vloženo 28. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2010 (editace) zdravim.som tu novy.nechcem zakladat nove tema tak pisem sem.mam octavia r.v 02 19.tdi a nesvieti mi panel ako nastavujem teplotu a kam ma vzduch fukat.neviem to lepsie popisat.mozete mi napisat ake je cislo poistky?myslel som si ze 25 ale ta je v pohode.dufam ze ste ma pochopily. edit.mam namysli podsvietenie kurenia Editováno: 28. Říjen 2010, autor: taker666 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majlou Vloženo 29. Duben 2016 Sdílet Vloženo 29. Duben 2016 (editace) Oživím trochu toto téma. Objednal jsem si nový originál panel s regulací osvětlení a předníma mlhovkama. Jelikož mám Fabku 1.4 16V 55kW rv 2003 před fejs bez předních mlhovek (dodělávám je), tak by me zajímalo, co mě čeká za úskalí s novým regulátorem. Když ho normálně zapojím na původní konektor, bude mi fungovat regulace podsvícení a přední mlhovky, nebo se musí přehodit nějaké piny? Děkuji za odpovědi popřípadě se omlouvám jestli to sem nepatří. Editováno: 29. Duben 2016, autor: Majlou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duff1993 Vloženo 16. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2016 chcel by som oživiť túto tému, robím na fábií zmenu podsvietenia...budíky už mám teraz by som sa chcel pustiť do ovladača svetiel...mám ho už rozobratý ledky na plošáku pre svetlá budú OK..ale neviem sa dostať k ledkám čo su na ovládači pre sklon svetiel/intenzitu osvetlenia...vedel by dakto poradiť ako to rozobrať? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.