Majkyn Vloženo 15. Srpen 2008 Vloženo 15. Srpen 2008 Ahoj chlapi, chci poradit. Jak si mam vybrat ? Hodlam behem mesice koupit auti. A rozhoduju se mezi Leonkem Top Sportem a Fabkou RSem. Mohli byste mi tu treba hodit nejaky duvody, pro a proti obou aut ? Klidne i osobni , zaujaty a nezaujaty nazory, poznatky Citovat
Krtek6 Vloženo 18. Srpen 2008 Vloženo 18. Srpen 2008 tak já bych s dovolením začal....Seata bych si nekoupi nikdy..tady této značce absolutně něvěřím..a taky se mi nelibi...jsem starej škodovkář..a tím zůstanu...FRS Citovat
houmr Vloženo 18. Srpen 2008 Vloženo 18. Srpen 2008 a leonek ma co za motor u fabie je to jasne 1,9 TDI, ak ma seat slusny benzinovy motor tak hlasujem za seat, nafta nema co robit v sportovom aute Citovat
Tomas_ek Vloženo 18. Srpen 2008 Vloženo 18. Srpen 2008 krtek6: tak to jsi docela komik seat=škoda v jiném kabátě. Tak nechápu proč mu nevěřit. majkyn: fabia - mrňavý auto, leon - větší auto. Stejný kategorie spíš Fabia/Ibiza Citovat
kláca Vloženo 18. Srpen 2008 Vloženo 18. Srpen 2008 jak píše bobajs.. houmr: vona taková 230ti koňová nafta v leonku cupra by byla fajn, já teda nemám nic proti ropě ve sporťáku Citovat
najmis Vloženo 18. Srpen 2008 Vloženo 18. Srpen 2008 Kláca:to máš ale na mysli ten současnej model Leona že...?jako z venku hezký teda verze Cupra...ale introš to je humus moribundus. Citovat
kláca Vloženo 20. Srpen 2008 Vloženo 20. Srpen 2008 najmis: ee! myslim ten předchozí(někde modely kolem 00, mám pocit že měli 230kobyl..nevim to jistě seaty mě až tak nezajímaj) :-)) nový seaty sou podle mě hnusný ať maj výkon jakej chtěj.. Citovat
najmis Vloženo 28. Srpen 2008 Vloženo 28. Srpen 2008 Jo tak v tom souhlasím...starej model tuším do r.05-06 ty byly hezký celkově...vostrá Cupra měla origo cca 225PS ta dnešní 245PS což bude slušně utíkat...třeba oproti OIIRS Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.