Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Při prvním vysávání auta sem se všim,že pod předními sedadly jsou nějaké výdechy,myslím,že je to nějaké topení,ale na verzi classic mi to přijde nadstandart,ale žádný vzduch při puštěném vetráku a různých polohách proudění vzduchu znich nic nejde.K čemu to je?

Jsou to skutecne vydechy topeni/vetrani/klimatizace.

Vzduch by z nich mel proudit v pripade, ze nasmerujes proud vzduchu "na nohy" a pustis vetrak aspon na 2-3 stupen, abys byl schopen to pouhym prilozenim ruky postrehnout.

Mě to teda jako nadstandart nepřipadá, má to každé auto i např. Š120 a Favorit. :p

jj, akorát v FII je to poměrně dobře vidět:) Taky jsem na to prvně koukal na puk :huh:

• Autor

Děkan,už sem zase o něco chytřejší

jj, taky jsem se divil co to je pod sedačkama za díry

Prominte ze se tu zeptam i kdyz to neni tema o Octavkach - tohle je v Octe - u spolujezdce v tunelu - nevite nahodou na co to je? Je to take vydech ?

post-3876-1219763688_thumb.jpg

ja netusim, se zeptej v O, tam ti reknou spis nez tady. :palec2:

Upraveno od Blacky

ja ti nevim,neni to nahodou zaslepka na defendlock?

hmm to me taky napadlo :)

to není výdech ale asi odvětrání koberce,když lezeš do auta v zimě a máš mokro.Jinak se ti to pěkně zapaří a shnije

ja bych řekl že je to asi taky splnuje funkci odvetravat ten koberec, a taky hlavně je to takový to úchytný místo , který máme my v roomster (FII) to modrý kovový očko(as imodrý protože mam modrej lak;-) .. tak octavky to maj takhle řešený

Upraveno od IIIRazor

at je to co je to tak je to osklive. fuck

• 6 měsíců později...
Prominte ze se tu zeptam i kdyz to neni tema o Octavkach - tohle je v Octe - u spolujezdce v tunelu - nevite nahodou na co to je? Je to take vydech ?

Ahoj je to skutocne vydych vetrania. Presne taka ista je aj vo VW golf IV. MOntoval som na linke vo VW Slovakia a presne aj to som tam montoval ahoj.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.