sejvi Vloženo 18. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 Jo videl jsem Vas motorkare... Pekne jste pred Usakem "gumovali"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 18. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 krocan:Tak co toho 29 .ten Hradec jednou tam nepojedeš na motorce ale autem a mužeš se nám představit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krocan Vloženo 18. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 ok,zkusim si to zapamatovat a když zapomenu autí a přijedu na moto, tak vomrknu alespoň vaše káry..... je tu někdo z chomutovska kdo má chiplou O II 77kw od dieselpower? už dlouho o tom přemýšlím a ted ještě ta jejich akce, sakra, říkal jsem že má letos autí už vybráno,ale......... doma to nějak ukecám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 18. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 krocan pisu si te do seznamu, kteri prislibili ucast... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 18. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 (editace) LETNI CHOMUTOVSKY SRAZ V sobotu 29.08.09 od 17h by jsme mohli udelat srazek v autokempu Hradec. Dejte vedet kdo by mohl, popripade si tento datum nejak "okoucujte" Zatim ucast prislibili: Sejvi Alzbetka + bratr RS VW typek LADIS AMBROS Pekrt TG_Jirka Ucast zrusili: krocan foromen Karlos 71 Editováno: 27. Srpen 2009, autor: sejvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krocan Vloženo 18. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 krocan pisu si te do seznamu, kteri prislibili ucast... nic jsem nepodepsal, nic nezaplatím dělám si prdel,29. mám myslím závody - moto - ale to bych měl si myslím zvládnout jezdí s váma někdo kdo má O II 77kw a má jí chiplou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krocan Vloženo 26. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2009 je to v hajzlu, zítra mastím na slovač a návrat v sobotu večer, hradec se asi bude muset obejít bez mé účasti.......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 26. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2009 krocan: Skoda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 26. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2009 Kluci, tak se omlouvám, ale nedorazím. Práce bohužel. P.S. jak jsem říkal na Ušáku, je už ve srazech info o té naší akci na konec září. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 71 Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 U mně je to stejný jako u Foromena mám šichtu a odejít s práce nejde.Tak příště mrzímě to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 Jasne kluci, neda se nic delat... Do prace se musi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 u mě je to taky stejny jedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 29. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2009 Pozvánka od EDT pro Chomutovsko: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=72811 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krocan Vloženo 29. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2009 nazdárek, jakej byl srázek? škoda že sem to nezmákl, dorazil sem domu v 19h, dal jsem nějakých 500km za 4,5hodinky..... na ten provoz jakej byl tak docela slušný, antiradar celou cestu mlčel,tak se to hezky valilo akorát takhle velkou průměrnou spotřebu sem ještě nikdy neměl (7,4) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 30. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2009 Bylo to dobré ,sešli jsme se 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TG_Jirka Vloženo 30. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2009 tak nám to v pátek neklaplo...byli jsme nakonec v Děčíně pro speedliny na oktávku a vezli nějaké díly...návrat večer byl už trochu pozdě.. tak příště... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 30. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2009 Kluci, priste dejte vedet ze neprijedete...! Na srazu jsem byl pouze ja a Alzbetka... Alzbetko ale i v tomto "skromnem" poctu to bylo SUPER Diky za pujceni stanu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 31. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2009 Sejvi : v poho ja jsem nachcipanej jak svině ale spát v jednom stanu když dva prdí to je moc tak jsem radši spal venku ale jo bylo to dobré někdy se stav pro tu sklenici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LADIS AMBROS Vloženo 31. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2009 Mrtvola Ambri jeste zije a ja tam snad nebyl???Uz se zlepsuju Minule nealko pivko tedkon par malych pivek a ridice s sebou a priste to bude doufam ta praha.. Uz poradna akce at ty z hlavniho mesta na nas nezapomenou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 31. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2009 jeeeeeeeee na igelit fobii jsme zapoměli ale ten tuning co byl s tebou jo to bylo hezky taky jsi nemusel pít a jet prič sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 31. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2009 koukám že jste si vystačili sami a dbali hesla "jaký si to uděláš...takový to más" nebejt toho že jsem to měl mezi šichtama, tak se zastavim...ale takhle bych byl akorát nasranej, že se musím brzo zdekovat - a můj kyselej ksycht vidět přeci nepotřebujete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 31. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2009 Kibi: ba naopak bez orgána to nebylo ono ,ne někdy se musíme domluvit pořadně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krocan Vloženo 15. Září 2009 Sdílet Vloženo 15. Září 2009 sejvi odkundapak ty vlastně jsi?chomutov,kadaň,klášterec??? procházel sem si vlákno o ledkách a našel jsem, že si taky objednával od superfatyho.... líbilo by se mi to,ale chtěl bych vidět interiér live,o spz už jsem rozhodnutý jinak už máme v octávce pár koníků navíc, takže ted o víkendu poveze nevěstu k obřadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 15. Září 2009 Sdílet Vloženo 15. Září 2009 Krocan: Jsem z Cernovic Alzbetko tak jsem v sobotu ziskal POHAR! Byl jsem na DRUHEM miste v kategorii O1 Tak ja a Kibi uz mame poharky, ted je rada na tobe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 15. Září 2009 Sdílet Vloženo 15. Září 2009 gratulace Michale ten tvůj černoušek je moc pěknej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.