Jay Kay Vloženo 13. leden 2013 Sdílet Vloženo 13. leden 2013 No tajně doufám že do toho se mnou půjde Jozzi...??? Má zkušenost. A nebo budu muset sám u kamaráda v servisu. Musí to vpadat,protože nemám ten krycí rámeček... a samotný se koupit nedá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pompeus Vloženo 15. leden 2013 Sdílet Vloženo 15. leden 2013 safra Jay Kay už to na tom autě máš? přemýšlím taky jen o koncovce,ale čekám jak to bude vypadat Kde a za kolik jsi ju koupil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richiis Vloženo 15. leden 2013 Sdílet Vloženo 15. leden 2013 Koncovku má odemě a za kolik se neříká, mrkni na stránky Škody auto sekce příslušenství Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 15. leden 2013 Sdílet Vloženo 15. leden 2013 a na hotovou zas koukni ke mně , zrovna před chvili jsem přidal jedno zadni foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 15. leden 2013 Sdílet Vloženo 15. leden 2013 No jak jsem psal výše tooo néjni jen tak...na to se musí chytře... ŽE..JOZZI...??? Nemá někdo k mání ten krycí rámeček...??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 16. leden 2013 Sdílet Vloženo 16. leden 2013 Mas pravdu to neni jen o tom vypizlat diru a narvat to tam , musi to i vypadat , vztyt to reprezentuje majtele ... kouknu Ti na allegro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 16. leden 2013 Sdílet Vloženo 16. leden 2013 To bys byl hodnéééj...kujííí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 29. Březen 2013 Sdílet Vloženo 29. Březen 2013 Cau lidi chci si dat na moji 2 FL Fabii diffuser + koncovka,jen nevim jestli to pujde,ta koncovka je totiz Twin 80mm GT80 z 2 Fabie RS.Takhle to vypada ve finale: http://new.skoda-auto.com/SiteCollectionImages/hotspots/fabia/image/fabia-be2-rear-bumper-with-diffuser-rs-01.jpg nebo http://www.katalog-automobilu.cz/files/automobily/article/1372/800x600_cs_CZ/1326529375-skoda-fabia-rs-14-tsi-dsg-8.jpg Mate nekdo presne katalogove cislo?Diky Nevite nahodou jestli mi to tam pujde?V skoda origos dilech je jen ta ovalna koncovka a ta dvita tam neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. Březen 2013 Sdílet Vloženo 29. Březen 2013 Tak jit to pujde napis SZ uzivateli L.K.S ma uspesne navareni za sebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 30. Březen 2013 Sdílet Vloženo 30. Březen 2013 mne sa tá dvojkoncovka tiež viac lúby ako tá jedna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 17. Duben 2013 Sdílet Vloženo 17. Duben 2013 Cosi jsem nasel ale nevim jestli by to paslo http://www.forcedracing.cz/vyfuk-ulter-70rsx2-skoda-fabia-ii-12-14-16-14-tdi-19-tdi-2006-hatchback/d-94546-c-7222/ Nebo complet za 20tis RS vyfuk http://www.forcedracing.cz/downpipe-milltek-bez-katalyzatoru-skoda-fabia-ii-rs-14tsi-180hp-10/d-83946-c-2038/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sytic Vloženo 19. Duben 2013 Sdílet Vloženo 19. Duben 2013 Co varianta od Milotecu? http://www.jlracing.cz/jl-racing/eshop/81-1-MILOTEC/2964-3-Zadni-cast-vozu/5/21282-Zadni-tlumic-vyfuku-s-kulatou-koncovkou-2x76-mm-uslechtila-ocel-Skoda-Fabia-II Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Duben 2013 Sdílet Vloženo 20. Duben 2013 ohledně dvoulaufu poptejte se uživatelu Kong a LKS oba ho maj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 22. Duben 2013 Sdílet Vloženo 22. Duben 2013 to musis dat presnej kontakt Konga znam osobne ale toho druhyho ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Duben 2013 Sdílet Vloženo 22. Duben 2013 Toz SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
momogt Vloženo 22. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2014 Páni trochu otázka dá sa niekde kúpiť ten origo difuzor okrem škoda dielov ? asi nie ? lebo našiel som niečo od milotecu ale to je trochu iné díki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valer22 Vloženo 7. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2017 Mohl by někdo prosím vysvětlit (polopaticky) k čemu je dobrý difuzor? Je jen na vzhled nebo nějak upraví jízdní vlastnosti? Větší zrychlení? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2017 Difuzor U FII bych řekl, že je to jaksi bezpředmětné - je pouze na okrasu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valer22 Vloženo 8. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2017 Dá se dát difuzor, když už mám tažné zařízení? (Fabia 2 10/2010 1.2 TSI) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 9. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2017 Ak sa pozrieš na eshop ŠA, tak budeš vidieť, že difuzor má dokonca vyberateľný výrez pre ťažné zariadenie. Nič pre moje oči, ale je to tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valer22 Vloženo 9. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2017 Díky. Našel jsem na eshopu ŠA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fsociety19x Vloženo 7. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2018 (editace) Ahojte, mám objednaný difuzor milotec a origoš koncovku vyfuku. Rad by som vedel od niekoho, kto to montoval, ci je vhodne rezat vyfuk priamo na aute, alebo ho musim demontovat. Taktiez by som rad vedel, ci obrazok, ktory prikladam je spravny pre fabiu 1,2tsi. Myslim ze by mal byt. Viem ze pouzivatel @Jay Kay rezal origo difuzor na monte carlo a aj koncovku vyfuku tam daval, tak snad aj rezal vyfuk a vedel by poradit. Ďakujem Editováno: 7. Říjen 2018, autor: fsociety19x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 7. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2018 Ahoj. Normálně flexou,přímo na autě. Difuzor jsem navrtal vrtačkou (díry) a pak prořezal a pak pilníkem doladil potom nalepit rámeček aby se zakrylo to řezané. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 7. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2018 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 7. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2018 Obrázek by měl být v pořádku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.