Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

No tajně doufám že do toho se mnou půjde Jozzi...??? Má zkušenost. A nebo budu muset sám u kamaráda v servisu. Musí to vpadat,protože nemám ten krycí rámeček... a samotný se koupit nedá.

safra Jay Kay už to na tom autě máš? :D přemýšlím taky jen o koncovce,ale čekám jak to bude vypadat :kol-46:

Kde a za kolik jsi ju koupil? :t

Koncovku má odemě a za kolik se neříká, mrkni na stránky Škody auto sekce příslušenství :)

a na hotovou zas koukni ke mně , zrovna před chvili jsem přidal jedno zadni foto :D

No jak jsem psal výše tooo néjni jen tak...na to se musí chytře... ŽE..JOZZI...??? Nemá někdo k mání ten krycí rámeček...???

Mas pravdu ;) to neni jen o tom vypizlat diru a narvat to tam , musi to i vypadat , vztyt to reprezentuje majtele ;) ... kouknu Ti na allegro ;)

To bys byl hodnéééj...kujííí.

• 2 měsíce později...

Cau lidi chci si dat na moji 2 FL Fabii diffuser + koncovka,jen nevim jestli to pujde,ta koncovka je totiz Twin 80mm GT80 z 2 Fabie RS.Takhle to vypada ve finale:

http://new.skoda-auto.com/SiteCollectionImages/hotspots/fabia/image/fabia-be2-rear-bumper-with-diffuser-rs-01.jpg

nebo

http://www.katalog-automobilu.cz/files/automobily/article/1372/800x600_cs_CZ/1326529375-skoda-fabia-rs-14-tsi-dsg-8.jpg

Mate nekdo presne katalogove cislo?Diky

Nevite nahodou jestli mi to tam pujde?V skoda origos dilech je jen ta ovalna koncovka a ta dvita tam neni :(

Tak jit to pujde ;) napis SZ uzivateli L.K.S ma uspesne navareni za sebou ;)

mne sa tá dvojkoncovka tiež viac lúby ako tá jedna

• 3 týdny později...

ohledně dvoulaufu poptejte se uživatelu Kong a LKS ;) oba ho maj ;)

to musis dat presnej kontakt Konga znam osobne ale toho druhyho ne :)

Toz SZ ;)

• 1 rok později...

Páni trochu otázka dá sa niekde kúpiť ten origo difuzor okrem škoda dielov ?  asi nie ?  lebo našiel som niečo od milotecu ale to je trochu iné díki 

• 2 roky později...

Mohl by někdo prosím vysvětlit (polopaticky) k čemu je dobrý difuzor? Je jen na vzhled nebo nějak upraví jízdní vlastnosti? Větší zrychlení? Díky.

Dá se dát difuzor, když už mám tažné zařízení? (Fabia 2 10/2010 1.2 TSI)

Ak sa pozrieš na eshop ŠA, tak budeš vidieť, že difuzor má dokonca vyberateľný výrez pre ťažné zariadenie. Nič pre moje oči, ale je to tam.

Díky. Našel jsem na eshopu ŠA.

• 1 rok později...

Ahojte, mám objednaný difuzor milotec a origoš koncovku vyfuku. Rad by som vedel od niekoho, kto to montoval, ci je vhodne rezat vyfuk priamo na aute, alebo ho musim demontovat. Taktiez by som rad vedel, ci obrazok, ktory prikladam je spravny pre fabiu 1,2tsi. Myslim ze by mal byt. Viem ze pouzivatel @Jay Kay rezal origo difuzor na monte carlo a aj koncovku vyfuku tam daval, tak snad aj rezal vyfuk a vedel by poradit. Ďakujem

svar.PNG

srobovanie.PNG

vyfuk.PNG

Upraveno od fsociety19x

Ahoj. Normálně flexou,přímo na autě. Difuzor jsem navrtal vrtačkou (díry) a pak prořezal a pak pilníkem doladil :palec2: potom nalepit rámeček aby se zakrylo to řezané.

Obrázek by měl být v pořádku.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.