Přejít na obsah

Poraďte za jakou cenu auto prodat?

century

Doporučené příspěvky

Mam Fabii 1.4 16V 74 KW. Má najeto 144 000 a má servisku. Je to zelená natur metalíza a je to Hatchback. Má béžový interier, vyhřívaný sedačky. Kola 16 z fabie RS. Dva dálkové sklopné klíče, nějaké ty mračítka a výplně klik u dveří. Když auto umeju a naleštím má lak opravdu pěkný. Sem tam, ale nějaký ten šmouhaneček vidět je, ale musí se to hledat. Mohl bych třeba i doložit faktury co se na tom všechno dělalo, protože co se týče elektronik motoru tak se měnilo snad vše od lambdasond přes snímače a přetěsnování van a vík ventilů. Přikládám foto. sice je z mobilu a není to moc detainí, ale aspoň něco. Díky

post-2180-1220559223_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No nechci Ti kazit iluze ale mám něco podobnýho jako služebáka s o něco málo víc km s nižší výbavou se stejnou motorizací a zůstatková hodnota auta když jsem ho přebíral byla nějakých 58000,- tak bych tak odhadoval že ani to kilo za to nedostaneš ;)

Odkaz ke komentáři

poradim ti jak jsem to udelal ja kdyz jsem pred 4 mesici prodaval fabii, zajed do skodovy ktera je na auto-plus nebo vyzkouseno.cz, rekni ze chces koupit novou karu a tehle stare se zbavit, kolik ti za to daji. Zdarma by ti to meli nacenit, a dat zavaznou nabidku ktera plati tusim tyden, a nevaze se na koupi noveho auta. Pak mas uz jen dve moznosti bud jim to tam nechas, nebo si prihodis 10 - 20 tisic a das to na sauto.cz. Ja to tak udelal a prodal 1.4 combi 50kW r.v.2002, za 129 000 Kc.

Odkaz ke komentáři

no jako více jak 130 tisíc jsem nečekal.. ještě je to elegance, a řekl bych, že v pěkném opravdu pěkném stavu... ale těch 130 jsem čekal

P2M - No jde o to, že je to v hospodě a chodí sem nejvíce lidí. Třeba když mi to tu nechají dva dni ještě a pak to smáznou tak se nic neděje. Názory mít budu

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...