century Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 Mam Fabii 1.4 16V 74 KW. Má najeto 144 000 a má servisku. Je to zelená natur metalíza a je to Hatchback. Má béžový interier, vyhřívaný sedačky. Kola 16 z fabie RS. Dva dálkové sklopné klíče, nějaké ty mračítka a výplně klik u dveří. Když auto umeju a naleštím má lak opravdu pěkný. Sem tam, ale nějaký ten šmouhaneček vidět je, ale musí se to hledat. Mohl bych třeba i doložit faktury co se na tom všechno dělalo, protože co se týče elektronik motoru tak se měnilo snad vše od lambdasond přes snímače a přetěsnování van a vík ventilů. Přikládám foto. sice je z mobilu a není to moc detainí, ale aspoň něco. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 4. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2008 Jo a nedávno dělány kotouče a brzdové destičky - předek + zadek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 Nepišeš rok výroby! Jinak za vic jak za 110 tisic si myslím že to neprodám ale přeju Ti to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 4. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2008 Vidíš 2000 rok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 No nechci Ti kazit iluze ale mám něco podobnýho jako služebáka s o něco málo víc km s nižší výbavou se stejnou motorizací a zůstatková hodnota auta když jsem ho přebíral byla nějakých 58000,- tak bych tak odhadoval že ani to kilo za to nedostaneš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 Hodně záleži v jakém je stavu ale je fakt že to je osm let stary auto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 poradim ti jak jsem to udelal ja kdyz jsem pred 4 mesici prodaval fabii, zajed do skodovy ktera je na auto-plus nebo vyzkouseno.cz, rekni ze chces koupit novou karu a tehle stare se zbavit, kolik ti za to daji. Zdarma by ti to meli nacenit, a dat zavaznou nabidku ktera plati tusim tyden, a nevaze se na koupi noveho auta. Pak mas uz jen dve moznosti bud jim to tam nechas, nebo si prihodis 10 - 20 tisic a das to na sauto.cz. Ja to tak udelal a prodal 1.4 combi 50kW r.v.2002, za 129 000 Kc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 Olaf ma velmi dobrou radu!! Jedine takovymto zpusobem zjistis nejakou rozumnou prodejni cenu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 5. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Září 2008 Něco takového mi taky napadlo. Kdyz jsem koukal na autobazary tak to prodávají přesně tenhly typ co mám za 130 až 150 tisíc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 5. Září 2008 Sdílet Vloženo 5. Září 2008 nechci ti kazit iluze, ale 150t za to rozhodně nedostaneš, ikdyž bych ti to přál. Počítal bych tak max. 130 tisíc když se zadaří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 5. Září 2008 Sdílet Vloženo 5. Září 2008 Nebo Eurotax, což je systém, co používají asi i u AutoPlus, resp všude na nacenění jetin. Stát tě to bude 3.50€, což mi nepřijde moc. Ještě dotaz - proč řešíš Fabuli v Koktách? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 5. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Září 2008 no jako více jak 130 tisíc jsem nečekal.. ještě je to elegance, a řekl bych, že v pěkném opravdu pěkném stavu... ale těch 130 jsem čekal P2M - No jde o to, že je to v hospodě a chodí sem nejvíce lidí. Třeba když mi to tu nechají dva dni ještě a pak to smáznou tak se nic neděje. Názory mít budu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 5. Září 2008 Sdílet Vloženo 5. Září 2008 Jasný, v poho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 5. Září 2008 Sdílet Vloženo 5. Září 2008 Pokud ti slo o hodne lidi, dovolil jsem si to prsunout do LAMPARNY, tam bych rekl chodi nejvice lidi! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 6. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Září 2008 OK. Mě je to jedno, jde o Vás Adminy kam to dáte. Je to fak na Vás. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.