Publikováno Září 5, 200817 r Potřeboval bych poradit s jedním problemem při plném rejdu mě skřípe servo ale to jen na volnoběch jakmile dám víc plynu tak to zmyzne
Září 5, 200817 r Ahoj myslím že to je normál, serve v plným rejdu prostě tlačí i když nemá kam pohnout kolama. Proto se tuším uvádí nedržet kola dlouho v plném rejdu. To že to je jen na volnoběh je proto že když přidáš tak to prostě nejde slyšet ve vztahu k hluku motoru. Upraveno Září 5, 200817 r od olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE
Září 5, 200817 r jo aj mna ucili nedrzat kolesa v plnom rajde..... nici sa tym servopumpa urcite + vsetky hydraulicke casti
Září 26, 200816 r No mi utekl olej z serva a po nastartovani mi zacalo pistet a piska porad,daji se vymenit loziska nebo cele servo???
Září 28, 200816 r Nevite nekdo kde a za kolik se da sehnat nove cerpadlo serva??? Diky za odpovedi,specha to.
Září 29, 200816 r je tam pretlakovej ventil neco jako kulicka a perko, takze zadny velike tlaky se nedeji, ale i tak to neni doporucene
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.