martt Vloženo 4. Září 2009 Sdílet Vloženo 4. Září 2009 Tak není zájem o chip? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
želva Vloženo 14. Září 2009 Sdílet Vloženo 14. Září 2009 Tak není zájem o chip? Už mám za pouhých 2500kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kudli Vloženo 15. Září 2009 Sdílet Vloženo 15. Září 2009 No zájem by byl ale nevím jestli to má cenu Mám 1,2 47kw rv.2003 a najeto skoro 240000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barmalej Vloženo 21. Září 2009 Sdílet Vloženo 21. Září 2009 Tož já bych aj čipoval, ale chtělo by to něco dobrého a cenově přijatelného v Olomouckém kraji ...Jinak motor 1,2 12V 47 kW rv. 2003 najeto 156000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albín Vloženo 22. Září 2009 Sdílet Vloženo 22. Září 2009 Chlapi tak mě tak napadlo ohledně toho přepsání hodnot,nešlo by to že by to někdo kdo má chipnuto vyčetl ty hodnoty na které se má nastavit a pak by se to dalo udělat i doma kdo má kabel ne? Možná se ptám blbě,moc tomuto nerozumím,jen mě to tak napadlo.Nebo se každé auto nastavuje jinak? Kdyby to někdo vyčetl že to má tak a tak,tak by si to ostatní se stejnou motorizací mohli nastavit také? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhat1.2 Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 Zdar, sel bych do toho (chip CIMBU) kdekoliv mezi Plzni, Prahou a Ml. Boleslavi. 1.2 Combi (12/07) 47 kW, 16 000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 (editace) Na TDI se neco neplanuje? Editováno: 16. Říjen 2009, autor: Tomas86 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maris81 Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Taky bych se přidal pokud by se něco plánovalo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fanymili Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 (editace) Zdravím všechny Najde se tady někdo kdo ma chiplou fábku 1,4Mpi 50kW?? Nebo s tím má nějakou zkušenost, jak je to s akcelerací, se spotřebou, nebo jesli pak nejsou nějaké problémy?? Prostě jestli se vyplatí dát něco okolo 5000,-Kč. Vážně o tom uvažuju! Toto se píše: Po úpravě dojde ke zvýšení kroutícího momentu motoru, a tím ke zlepšení pružnosti motoru, zlepší se akcelerace, či-li reakce na sešlápnutí plynového pedálu a zvýší se i max. rychlost vozidla. Po úpravě dojde ke zklidnění chodu motoru a to i na volnoběžné otáčky, dojde rovněž k nepatrnému snížení hlučnosti motoru. Po úpravě rovněž dojde ke snížení spotřeby paliva, které je ovšem závislé na stylu jízdy. Snížení spotřeby se pohybuje okolo 0,5 l/100 km a nebylo hlavním cílem úpravy, je pouze příjemným vedlejším produktem. Omezovač maximálních otáček je na stejné hodnotě jako u sériového motoru. Funkce továrního imobilizéru zůstane zachována v plném rozsahu, včetně VIN vozidla uloženého v řídící jednotce motoru a imobilizéru. Životnost motoru se nezmění. Díky všem za případné rady a názory Editováno: 10. Březen 2010, autor: fanymili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alma Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 Neplánuje se v nějaké dohledné době letos tedy 2010 opět nějaká hromadná akce (1,2/40kw)? Případně kdy a kde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fanymili Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 Zdravím všechny Najde se tady někdo kdo ma chiplou fábku 1,4Mpi 50kW?? Nebo s tím má nějakou zkušenost, jak je to s akcelerací, se spotřebou, nebo jesli pak nejsou nějaké problémy?? Prostě jestli se vyplatí dát něco okolo 5000,-Kč. Vážně o tom uvažuju! Toto se píše: Po úpravě dojde ke zvýšení kroutícího momentu motoru, a tím ke zlepšení pružnosti motoru, zlepší se akcelerace, či-li reakce na sešlápnutí plynového pedálu a zvýší se i max. rychlost vozidla. Po úpravě dojde ke zklidnění chodu motoru a to i na volnoběžné otáčky, dojde rovněž k nepatrnému snížení hlučnosti motoru. Po úpravě rovněž dojde ke snížení spotřeby paliva, které je ovšem závislé na stylu jízdy. Snížení spotřeby se pohybuje okolo 0,5 l/100 km a nebylo hlavním cílem úpravy, je pouze příjemným vedlejším produktem. Omezovač maximálních otáček je na stejné hodnotě jako u sériového motoru. Funkce továrního imobilizéru zůstane zachována v plném rozsahu, včetně VIN vozidla uloženého v řídící jednotce motoru a imobilizéru. Životnost motoru se nezmění. Díky všem za případné rady a názory Nikdo nic?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WLK111 Vloženo 11. Březen 2010 Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 Mám ten čip od Cimbu a auto jede znatelně líp, s tou spotřebou to asi bude pravda.... jen jak to líp jede tak jezdím rychlej takže jezdím jak před čipem:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piaggio Vloženo 23. Březen 2010 Sdílet Vloženo 23. Březen 2010 Chlapi tak mě tak napadlo ohledně toho přepsání hodnot,nešlo by to že by to někdo kdo má chipnuto vyčetl ty hodnoty na které se má nastavit a pak by se to dalo udělat i doma kdo má kabel ne? Možná se ptám blbě,moc tomuto nerozumím,jen mě to tak napadlo.Nebo se každé auto nastavuje jinak? Kdyby to někdo vyčetl že to má tak a tak,tak by si to ostatní se stejnou motorizací mohli nastavit také? Inak aj mna to uz viac krat napadlo / popadlo. A uz som to aj kedysi aplikoval,ale nie pri RJ motora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sleuth Vloženo 24. Duben 2010 Sdílet Vloženo 24. Duben 2010 O čip mám stále zájem a myslím, že nejsem sám. Ale pořád se nic neděje.. Tak najde se nás několik, abychom uhráli slevu u Mr. Cimbu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanesek Vloženo 25. Duben 2010 Sdílet Vloženo 25. Duben 2010 Taky bych to čipnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pawelh Vloženo 1. Květen 2010 Sdílet Vloženo 1. Květen 2010 taky bych měl zájem. Pro mě nejlepší lokalita by byla Vysočina, příp. Brno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dcdodo Vloženo 4. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2010 Ahoj všedkým zájemcom o Chip u firmy Cimbu, chcem Vám poradiť. Doporučujem aby si jeden z Vás vzal koučovanie a komunikoval s ostanými ako stičná osoba, potom dal dokopi min. 15 ľudí (stačí 10, ale 100% ). Dohodnuť miesto konania max. 2 miesta z min. počtom 3. záujemcov + telefónne kontakty. Až dáte do kopi dostatočný počet ľudí kontaktovt p.Jandu e-mailom a dohodnuť nejaké termíny, termíny dohodnuť s záujemcamy a hurá do akcie. No ak by vam to nešlo tak vam to možem dohodnuť ja u p.Jandy. Prípadne otázky mi možete písať na e-mail : dcdodo@pobox.sk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sleuth Vloženo 7. Květen 2010 Sdílet Vloženo 7. Květen 2010 (editace) dcdodo má naprostou pravdu, takže se toho ujímám :-) Kdo má zájem o chiptuning, napište mi PM, kam uveďte: - místo chiptuningu (např. město nebo okres, popř. kraj) - vaše auto + motorizace - kdy na tuto akci máte čas (např. červen-červenec, apod.) Za sebe můžu říci následující: Místo: Sukorady jsou pro mě OK. Auto: Fabia 1,4 50kW Čas: Květen-srpen Budu vás průběžně informovat, kolik nás je. Až nás bude cca 10, tak hurá na to! :-) Editováno: 7. Květen 2010, autor: sleuth 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanesek Vloženo 7. Květen 2010 Sdílet Vloženo 7. Květen 2010 Jižní Morava 1,4 50Kw AQW kdykoli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Merlinl Vloženo 8. Květen 2010 Sdílet Vloženo 8. Květen 2010 Taky bych do toho šel s váma jsem z Krkonoš Sukorady jsou pro mě OK. Fabia 1,4 50kW AQW Čas: Kdykoli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sleuth Vloženo 11. Květen 2010 Sdílet Vloženo 11. Květen 2010 Poslušně hlásím, že už jsme 4 :-) Tak kdo další se k nám přidá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanesek Vloženo 13. Květen 2010 Sdílet Vloženo 13. Květen 2010 HM vypadá to bledě s čipem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sleuth Vloženo 19. Květen 2010 Sdílet Vloženo 19. Květen 2010 HM vypadá to bledě s čipem Nesmíme to hned vzdávat. Snažím se sem nahnat nějaké lidi, jen to není tak jednoduché... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strejda Marsellus Vloženo 21. Květen 2010 Sdílet Vloženo 21. Květen 2010 ja se taky hlasim Fabia I motor: HTP 47 kW najeto: 45 000 r. v.: 10/2005 misto: nejidealneji Brno nebo na trase Brno -> Svitavy -> Pardubice cas: je mi to jedno pozn.: asi to budu mit i s cistenim klapky zkusim sehnat jeste nekoho at se to hne, ale nic neslibuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sleuth Vloženo 23. Květen 2010 Sdílet Vloženo 23. Květen 2010 Zájem zatím projevili tito uživatelé: sleuth zdesim martt revolic Strejda Marsellus Tomas86 Merlinl hanesek Celkem je tedy 8 potenciálních zájemců, ještě tak 2-3 a poptám hromadný chiptuning u Cimbu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.