fabobo Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 21.3. SUKORADY - absolutně vyhovuje.Budu tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiri_czech Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 ok brno vyhovuje 19.3. jen ted to misto kde se sejdem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cretino Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 (editace) ok, takze "BRNO TEAM" potvrdil ucast v zlozeni: dežněv jiri_czech cretino na 19.3. o 19:00 ... Miesto by ste mohli navrhnut niekto, kto to tam poznate lebo ja sa tam moc nevyznam - pripadne to nechat na p. Jandu nech urci miesto, kde by sme sa mohli stretnut.. Editováno: 12. Březen 2009, autor: cretino Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiri_czech Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 ok, takze "BRNO TEAM" potvrdil ucast v zlozeni:dežněv jiri_czech cretino na 19.3. o 19:00 ... Miesto by ste mohli navrhnut niekto, kto to tam poznate lebo ja sa tam moc nevyznam - pripadne to nechat na p. Jandu nech urci miesto, kde by sme sa mohli stretnut.. no ja to v brne taky moc neznam.kdyz da nekdo navrh tak to snad najdu a nezabloudim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honz@ Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 tak už se těším skoro 3 hod jízdy tam. se to trochu ohřeje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 na kolik by vyšel chip 2.0 FSI 4x4... ??? Zeptám se zítra ale asi přes 7tis muj odhad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Tak super Brno máme potvrzené účasti ještě zítra potvrdím místo kde v brně A teď ty Sukorady doufám že dorazí všichni klucíí nebo i někdo na víc??? Brno 19.3.2009 19-20H místo ještě určí p Janda zítra Sukorady 21.3.2009 9.ooH místo je chipu je zde na stránkách cimbu http://www.cimbu.cz/index.php?page=contact&lng=cze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Klucíííí Sukorady 21.3.2009 od 9 h Rána chip Brno 19.3.2009 19-20h místo bude jěště určeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filip_1 Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Tak já se taky hlásím na BRNO TEAM, jen mě napadla možnost, abych nemusel jet z Třeboně až do Brna, domluvit se s p. Jandou a sejít se napůl cesty. Předpokládám že pojede po D1, tak jestli by nebyl ochoten se sejít třeba v Humpolci a chinpout mě tam, na čase nezáleží.. Hned u sjezdu z dálnice EXIT 90 směr Vystrkov je Benzina. Můžete mi to prosím ještě zjistit, díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Tak já se taky hlásím na BRNO TEAM, jen mě napadla možnost, abych nemusel jet z Třeboně až do Brna, domluvit se s p. Jandou a sejít se napůl cesty. Předpokládám že pojede po D1, tak jestli by nebyl ochoten se sejít třeba v Humpolci a chinpout mě tam, na čase nezáleží.. Hned u sjezdu z dálnice EXIT 90 směr Vystrkov je Benzina. Můžete mi to prosím ještě zjistit, díky. Zeptám se ale nevím říkal že lítá po celé moravě takže fakt nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 no koukám že je tady aktivní je brno team ale sukorady nic moc no doufam že přijedete všichni abych tam nebyl za debila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cretino Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 to mas moju poklonu inak - organizovanie takejto akcie nie je ziadna sranda.. dost velka zodpovednost a vsetko naokolo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 to mas moju poklonu inak - organizovanie takejto akcie nie je ziadna sranda.. dost velka zodpovednost a vsetko naokolo.. Díky já vím proto doufám že všichni přijedou i když třeba teď nemůžou odpovědět přes tejden tak snad o víkendu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Tak za nas taky OK. Sice ma svara od 14:00 nejakej dalsi program, ale to by snad mohl zvladnout, ne? Jak to vidite casove = jak dlouho se dela jedno auto??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cretino Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Tak za nas taky OK. Sice ma svara od 14:00 nejakej dalsi program, ale to by snad mohl zvladnout, ne? Jak to vidite casove = jak dlouho se dela jedno auto??? Jedno auto by malo byt 15-20 minut.. niekde vyssie to je pisane.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 No jak píše Cretino 15-20min na auto když tam budete na devátou tak můžete jít jako první Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honz@ Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 neboj já dorazím určitě. aspoň mladou někam vytáhnu na výlet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 jj tak super ještě další Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeMajo Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Ahojte, mám tiež záujem o chip mám Fabia 1,2 47 kW ale niekde bližšie na Morave napr. Vizovice. Som z Martina to Brno je pre mňa príliš ďaleko. Vyhovujú mi termíny 19.-.21.3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djpetr Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Chlapy,je mi to líto,ale tenhle datum mi nevyhovuje.Mám 20-22.3 ranní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Chlapy,je mi to líto,ale tenhle datum mi nevyhovuje.Mám 20-22.3 ranní. a nemůžeš si to nějak přehodit nebo vzít volno???? zkus to teda pokud chceš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Ahojte, mám tiež záujem o chip mám Fabia 1,2 47 kW ale niekde bližšie na Morave napr. Vizovice. Som z Martina to Brno je pre mňa príliš ďaleko. Vyhovujú mi termíny 19.-.21.3. nevím optám se p Jandy ale fakt nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 No tak to začíná pěkně to už jsou tři co odřekly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cretino Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 No tak to začíná pěkně to už jsou tři co odřekly to vaaazne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honz@ Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 ti co odřekly by se mohli připojit k feldám, pokud je teda problém v termínu. ty jedou 18.4 a počet aut by zůstal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.