Září 15, 200915 r No zájem by byl ale nevím jestli to má cenu Mám 1,2 47kw rv.2003 a najeto skoro 240000
Září 21, 200915 r Tož já bych aj čipoval, ale chtělo by to něco dobrého a cenově přijatelného v Olomouckém kraji ...Jinak motor 1,2 12V 47 kW rv. 2003 najeto 156000
Září 22, 200915 r Chlapi tak mě tak napadlo ohledně toho přepsání hodnot,nešlo by to že by to někdo kdo má chipnuto vyčetl ty hodnoty na které se má nastavit a pak by se to dalo udělat i doma kdo má kabel ne? Možná se ptám blbě,moc tomuto nerozumím,jen mě to tak napadlo.Nebo se každé auto nastavuje jinak? Kdyby to někdo vyčetl že to má tak a tak,tak by si to ostatní se stejnou motorizací mohli nastavit také?
Říjen 16, 200915 r Zdar, sel bych do toho (chip CIMBU) kdekoliv mezi Plzni, Prahou a Ml. Boleslavi. 1.2 Combi (12/07) 47 kW, 16 000
Březen 10, 201015 r Zdravím všechny Najde se tady někdo kdo ma chiplou fábku 1,4Mpi 50kW?? Nebo s tím má nějakou zkušenost, jak je to s akcelerací, se spotřebou, nebo jesli pak nejsou nějaké problémy?? Prostě jestli se vyplatí dát něco okolo 5000,-Kč. Vážně o tom uvažuju! Toto se píše: Po úpravě dojde ke zvýšení kroutícího momentu motoru, a tím ke zlepšení pružnosti motoru, zlepší se akcelerace, či-li reakce na sešlápnutí plynového pedálu a zvýší se i max. rychlost vozidla. Po úpravě dojde ke zklidnění chodu motoru a to i na volnoběžné otáčky, dojde rovněž k nepatrnému snížení hlučnosti motoru. Po úpravě rovněž dojde ke snížení spotřeby paliva, které je ovšem závislé na stylu jízdy. Snížení spotřeby se pohybuje okolo 0,5 l/100 km a nebylo hlavním cílem úpravy, je pouze příjemným vedlejším produktem. Omezovač maximálních otáček je na stejné hodnotě jako u sériového motoru. Funkce továrního imobilizéru zůstane zachována v plném rozsahu, včetně VIN vozidla uloženého v řídící jednotce motoru a imobilizéru. Životnost motoru se nezmění. Díky všem za případné rady a názory Upraveno Březen 10, 201015 r od fanymili
Březen 10, 201015 r Neplánuje se v nějaké dohledné době letos tedy 2010 opět nějaká hromadná akce (1,2/40kw)? Případně kdy a kde?
Březen 10, 201015 r Zdravím všechny Najde se tady někdo kdo ma chiplou fábku 1,4Mpi 50kW?? Nebo s tím má nějakou zkušenost, jak je to s akcelerací, se spotřebou, nebo jesli pak nejsou nějaké problémy?? Prostě jestli se vyplatí dát něco okolo 5000,-Kč. Vážně o tom uvažuju! Toto se píše: Po úpravě dojde ke zvýšení kroutícího momentu motoru, a tím ke zlepšení pružnosti motoru, zlepší se akcelerace, či-li reakce na sešlápnutí plynového pedálu a zvýší se i max. rychlost vozidla. Po úpravě dojde ke zklidnění chodu motoru a to i na volnoběžné otáčky, dojde rovněž k nepatrnému snížení hlučnosti motoru. Po úpravě rovněž dojde ke snížení spotřeby paliva, které je ovšem závislé na stylu jízdy. Snížení spotřeby se pohybuje okolo 0,5 l/100 km a nebylo hlavním cílem úpravy, je pouze příjemným vedlejším produktem. Omezovač maximálních otáček je na stejné hodnotě jako u sériového motoru. Funkce továrního imobilizéru zůstane zachována v plném rozsahu, včetně VIN vozidla uloženého v řídící jednotce motoru a imobilizéru. Životnost motoru se nezmění. Díky všem za případné rady a názory Nikdo nic??
Březen 11, 201015 r Mám ten čip od Cimbu a auto jede znatelně líp, s tou spotřebou to asi bude pravda.... jen jak to líp jede tak jezdím rychlej takže jezdím jak před čipem:)
Březen 23, 201015 r Chlapi tak mě tak napadlo ohledně toho přepsání hodnot,nešlo by to že by to někdo kdo má chipnuto vyčetl ty hodnoty na které se má nastavit a pak by se to dalo udělat i doma kdo má kabel ne? Možná se ptám blbě,moc tomuto nerozumím,jen mě to tak napadlo.Nebo se každé auto nastavuje jinak? Kdyby to někdo vyčetl že to má tak a tak,tak by si to ostatní se stejnou motorizací mohli nastavit také? Inak aj mna to uz viac krat napadlo / popadlo. A uz som to aj kedysi aplikoval,ale nie pri RJ motora.
Duben 24, 201015 r O čip mám stále zájem a myslím, že nejsem sám. Ale pořád se nic neděje.. Tak najde se nás několik, abychom uhráli slevu u Mr. Cimbu?
Květen 4, 201015 r Autor Ahoj všedkým zájemcom o Chip u firmy Cimbu, chcem Vám poradiť. Doporučujem aby si jeden z Vás vzal koučovanie a komunikoval s ostanými ako stičná osoba, potom dal dokopi min. 15 ľudí (stačí 10, ale 100% ). Dohodnuť miesto konania max. 2 miesta z min. počtom 3. záujemcov + telefónne kontakty. Až dáte do kopi dostatočný počet ľudí kontaktovt p.Jandu e-mailom a dohodnuť nejaké termíny, termíny dohodnuť s záujemcamy a hurá do akcie. No ak by vam to nešlo tak vam to možem dohodnuť ja u p.Jandy. Prípadne otázky mi možete písať na e-mail : dcdodo@pobox.sk
Květen 7, 201015 r dcdodo má naprostou pravdu, takže se toho ujímám :-) Kdo má zájem o chiptuning, napište mi PM, kam uveďte: - místo chiptuningu (např. město nebo okres, popř. kraj) - vaše auto + motorizace - kdy na tuto akci máte čas (např. červen-červenec, apod.) Za sebe můžu říci následující: Místo: Sukorady jsou pro mě OK. Auto: Fabia 1,4 50kW Čas: Květen-srpen Budu vás průběžně informovat, kolik nás je. Až nás bude cca 10, tak hurá na to! :-) Upraveno Květen 7, 201015 r od sleuth
Květen 8, 201015 r Taky bych do toho šel s váma jsem z Krkonoš Sukorady jsou pro mě OK. Fabia 1,4 50kW AQW Čas: Kdykoli
Květen 19, 201015 r HM vypadá to bledě s čipem Nesmíme to hned vzdávat. Snažím se sem nahnat nějaké lidi, jen to není tak jednoduché...
Květen 21, 201015 r ja se taky hlasim Fabia I motor: HTP 47 kW najeto: 45 000 r. v.: 10/2005 misto: nejidealneji Brno nebo na trase Brno -> Svitavy -> Pardubice cas: je mi to jedno pozn.: asi to budu mit i s cistenim klapky zkusim sehnat jeste nekoho at se to hne, ale nic neslibuju
Květen 23, 201015 r Zájem zatím projevili tito uživatelé: sleuth zdesim martt revolic Strejda Marsellus Tomas86 Merlinl hanesek Celkem je tedy 8 potenciálních zájemců, ještě tak 2-3 a poptám hromadný chiptuning u Cimbu :-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.