Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

mas nejake cislo chatky ze bych si zamluvil neco hned vedle ?

To zatím nemám páč v emailu psali jen že berou mou rezervaci na vědomí tak uvidíme !!!

Upraveno od Hrábě Fernétti

tak jestli vám to nebude vadit, tak bych přijel z pátku na sobotu :) chce se mnou někdo do chatky??? :)

já ne :D :D

já taky ne :D

tak vás dva jsem si na seznam potenciálních zájemců ani nepsal :kol-98:

Máš to blbý vorlíku, budeš muset říct Ždarský letce, aby se Tě ujala :t

Standisku, vo co ti jako de??? :kol-98:

ja to zatim vidim ze Soboty na Nedeli, nebo je tu nekdo kdo pojede v Patek az kolem 6 okolo. Necham to asi na pocasi, pokud bude moc velka kosa prijedu i odjedu v Sobotu

asi to taky tak udělám... :)

Tak hlásím, že nebudu, ani kvůli dárku, od 13.10. jedu na měsíc na Slovensko, takže škodahome max tam -_-

Potvrdzujeme účasť. Ale tiež z piatka na sobotu (prípadne ak sa nám bude páčiť potiahneme až do nedele).

určitě se vám bude páčit ;)

a f kolik to v pátek začíná? Abych tam nečuměl moc dlouho :D

...a pro info - kolik je vlezný na auto? Jako na jaře?

Upraveno od janjoy

Pokud vse vyjde,v sobotu se prijedu podivat ;)

A nechcete vyhlásit nejvzálenějšího účastníka této diskuze. To bych asi teď vyhrál. :)

no tak rekni od kama ne? :)

Mates XIV: že by severní americana???

Chlapi tak se na vas moc tesim a musim prijet, vzhledem k tomu ze budu za "virgina" ale vsechno je jednou poprve :) tak na me musite byt hodni. Jinak budete nekdo spat mimo chatku treba ve stanu ? :)

Potvrdzujeme účasť. Ale tiež z piatka na sobotu (prípadne ak sa nám bude páčiť potiahneme až do nedele).

tak to se určitě uvidíme, už se na Vás těším lidičky :palec2:

Chlapi tak se na vas moc tesim a musim prijet, vzhledem k tomu ze budu za "virgina" ale vsechno je jednou poprve :) tak na me musite byt hodni. Jinak budete nekdo spat mimo chatku treba ve stanu ? :)

to bude spíš na iglů :)

To se pak musíme domluvit na páteční odlet z Brna ať se necouráme po jednom !!!

Co hodně naštve, když je sraz Skodahome? Když jste 1200 km daleko.

Ale co nas.re úplně maximálně? Když jste 12 km daleko ale nemáte čas... :aggressive: Vypadá to, že zrovna budu v Čechách, ale mám do večera školu, takže mám zase smůlu...

Já bych neřek smůlu ale nazval bych to příchod do nejlepšího !!! Stejně než se tam všichni co pojedou od pátku slezeme tak už budeš mět po škole !!!

mole: tak přijeď i tak...myslim, že v patek tam stejně tam dorazíme všici až tak nejdříf v 1900 no a než se to tak nějak ustálí tak tam dorazíš.

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.
[[Template core/front/widgets/relatedContent is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.