FFelix Vloženo 13. Září 2008 Sdílet Vloženo 13. Září 2008 Zdravíčko přátelé, mám v úmysle předělat hudbu v autě, ale nevím jak co s bateriovou svorkou, to se musí kompletně vyměnit, nebo se přidá jiná, jde mi o připojení napájecího kabelu 20mm2, a pokud máte nějaké zkušenosti z nějakým výrobkem sem s ním, předem díky FF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 14. Září 2008 Sdílet Vloženo 14. Září 2008 ...pokud chceš vyměnit bateriové svorky tak není problém, ale budeš muset vyměnit i nové silové kabely ke startéru a karoserii protože ty jsou na orig. svorky lisované. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FFelix Vloženo 14. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Září 2008 no mě se je měnit vůbec nechce, tak jsem se ptal zda to jde i jinak než tou výměnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 14. Září 2008 Sdílet Vloženo 14. Září 2008 ...jde to i bez výměny bat. svorek.Pomocí kabelového očka, které se připevní a svorku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FFelix Vloženo 15. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Září 2008 aha tak to jsem vůbec netušil a funguje to dobře?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 15. Září 2008 Sdílet Vloženo 15. Září 2008 proč by to nefungovalo..?...hned u baterie musíš i instalovat pojistkové pouzdro s pojistkou. http://fancarhifi.cz/index.php?option=com_...8&Itemid=70 ...pak napájecí kabel...existují napájecí sety kde je vše potřebné pro připojení zesilovače... http://fancarhifi.cz/index.php?option=com_...2&Itemid=71 ...ty ale obsahují pouze 5m kabelu což je při vedení po pravé straně málo...takže je lepší koupit kabel zvlášť i včetně poj. pouzdra a pojistky spolu se signálovým kabelem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.