Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

:help::help::help::help::aggressive::aggressive::aggressive::aggressive::aggressive::aggressive::aggressive:

Pardubice 603244665 ručičky no problém :palec2:

Rucicky opravuju v Roudnici nad Labem a okoli... ;-) Piste SZ...

• 2 týdny později...

:aggressive:zdravím všetkých čo majú padnuté budíky,tak už k vám patrím aj ja samozrejme mám octavku 2000 a spadli mi na nej budíky ,ked som našiel toto forum zistil som ,že takých ako ja je viac .Skúšal som to sám , ale bezvýsledne prosím majstrov zo slovenska najlepšie z kraja TN ohláste sa , nerád by som to posielal niekam pri Prahu :aggressive:

Upraveno od robi2103

Tak je tu nekdo z okolí Ustí nad Labem kdo dokáže přepájet ty ty padajici ručičky ???

zaujmalo bi ma ci mozem prehodit s klementa budiki. Moje su 1U2 919 034 G a mam moznost s klementa 1U0 920 921 G KDO . Predajca uvadza ze su aj pre ALH, AHF, ASV ASZ AGR,. Jedna sa o anglicke oct. Uz ma nebavi to preletuvavat a royoberat stale padaju. A tu mi to nema kto dat do kopi. A ako je to s pinmi ?

no ty mas neCan budiky 919, takze pokud tam budes chtit dat canove 920 tak asi toto

Bez Canu ti totiz nepofrci otackomer :)

Dotahnout Can vedeni do budiku - 2 kable - napichnes se pod steracema do konektoru - ted barvu nevim - je tam spojeni motor a ABS - to komunikuje po Canu. Pokud ABS nemas tak aspon doufej ze je aktivovanej v RJ motoru - myslim ze do zacatku roku 98 nebyl ale to ti nekdo potvrdi.

Dale nepojede kontrolka airbagu - takze si ji odkodujes a tim vyreseno. Dale uz jen krypto chyp 48 novej nebo ten co ti daj k budikum.

Nakodovat klicky, motorizaci atd, olej, km a mel bys jet

no ty mas neCan budiky 919, takze pokud tam budes chtit dat canove 920 tak asi toto

Bez Canu ti totiz nepofrci otackomer :)

Dotahnout Can vedeni do budiku - 2 kable - napichnes se pod steracema do konektoru - ted barvu nevim - je tam spojeni motor a ABS - to komunikuje po Canu. Pokud ABS nemas tak aspon doufej ze je aktivovanej v RJ motoru - myslim ze do zacatku roku 98 nebyl ale to ti nekdo potvrdi.

Dale nepojede kontrolka airbagu - takze si ji odkodujes a tim vyreseno. Dale uz jen krypto chyp 48 novej nebo ten co ti daj k budikum.

Nakodovat klicky, motorizaci atd, olej, km a mel bys jet

ide o OCT Slx takze plna okrem koze vybava. r.v 2OOO sept. Takze skoda to dokaze spojaznit? krypto chyp 48 to mi nic nehovori o co ide?

Skodovka asi tezko :)

Skodovka asi tezko :)

ok seru na to

opravim padajuce budiky okr.michalovce SR 0915325334

zaujmalo bi ma ci mozem prehodit s klementa budiki. Moje su 1U2 919 034 G a mam moznost s klementa 1U0 920 921 G KDO . Predajca uvadza ze su aj pre ALH, AHF, ASV ASZ AGR,. Jedna sa o anglicke oct. Uz ma nebavi to preletuvavat a royoberat stale padaju. A tu mi to nema kto dat do kopi. A ako je to s pinmi ?

zavolaj a ked si z bliska nemas problem opravim ,je to vyrobna chyba ,po vymene inych ti mozu aj tie padnut a budes na tym istym

opravim padajuce budiky okr.michalovce SR 0915325334 :palec2:

:) opravim padajuce budiky okr.michalovce SR 0915325334 :)
:aggressive:zdravím všetkých čo majú padnuté budíky,tak už k vám patrím aj ja samozrejme mám octavku 2000 a spadli mi na nej budíky ,ked som našiel toto forum zistil som ,že takých ako ja je viac .Skúšal som to sám , ale bezvýsledne prosím majstrov zo slovenska najlepšie z kraja TN ohláste sa , nerád by som to posielal niekam pri Prahu :aggressive:

ak si este nezohnal, tak na zlatovskej (TN) oproti vod-eku

Upraveno od durus

ok seru na to

Ale aj tak mi to neda. Spekulujem este stale najst neaku z vraku vytiahnut. Len neviem ako je to s PIN code na doskach.Ake su metody na vycitanie pinu.

opravim padajuce budiky okr.michalovce SR 0915325334 :palec2:

Zdravim pánové, byl by tady někdo z okolí Rakovníka kdo umí opravit ty budíky? Mě přijde, že mi to padá když to nastartuju studený, a několikrát mi to za jízdy spadne a zase naskočí a po chvíli je to dobrý a běží to.... tak nevim čim to můžu byt

ak si este nezohnal, tak na zlatovskej (TN) oproti vod-eku

dakujem za informaciu určite sa tam pojdem pozriet :palec2:

Domažlice-ferda mravenec prace vseho druhu 777932380 jinak opravy nejen koncernovych tacho

padaju ti budiky ? zavolaj 0915 325 334 okr.Michalovce

Jak je to s pinem dá se zjistit nebo budíky nějak odkodovat? a co to tak stojí?

Upraveno od Jarrku

sewas kamo ako sa mas? co stale riesis? ozvi sa niekedy na skype pokecame dikes ja som teraz menil drazkovy remen + napinak. slo to ok

• 3 měsíce později...

neviem ci je dobre druhe,lebo aj tie mozu odist,odomna chcely 80 eur. ale ja som po 4 dnoch na to prisiel sam a zatial to ide.

okr.michalovce SR 0915325334 :)

Zdravím, mám problem z palubovkov na octavii 2000 predfacelift dá sa to nejako preletovať čo je njčastejšia chyba ? dík

na tuhle reakci urcite zvedavy moc nejsi, ale stejne si ji neodpustim:

nejcastejsi chyba je, ze nectes, ptas se na veci co v tomhle foru uz jsou napsany, dokonce v tomhle tematu

nejcasteji to je studenak u stabilizatoru, nejlip vyndat, odsat stary cin a poradne priletovat na obou stranach desky

pin dokáže zjistit člověk kdo to umí.. Já, Vaša, Cosby, MartinRS atd..

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.