Říjen 29, 200915 r :aggressive:zdravím všetkých čo majú padnuté budíky,tak už k vám patrím aj ja samozrejme mám octavku 2000 a spadli mi na nej budíky ,ked som našiel toto forum zistil som ,že takých ako ja je viac .Skúšal som to sám , ale bezvýsledne prosím majstrov zo slovenska najlepšie z kraja TN ohláste sa , nerád by som to posielal niekam pri Prahu Upraveno Říjen 29, 200915 r od robi2103
Listopad 3, 200915 r Tak je tu nekdo z okolí Ustí nad Labem kdo dokáže přepájet ty ty padajici ručičky ???
Listopad 5, 200915 r zaujmalo bi ma ci mozem prehodit s klementa budiki. Moje su 1U2 919 034 G a mam moznost s klementa 1U0 920 921 G KDO . Predajca uvadza ze su aj pre ALH, AHF, ASV ASZ AGR,. Jedna sa o anglicke oct. Uz ma nebavi to preletuvavat a royoberat stale padaju. A tu mi to nema kto dat do kopi. A ako je to s pinmi ?
Listopad 5, 200915 r no ty mas neCan budiky 919, takze pokud tam budes chtit dat canove 920 tak asi toto Bez Canu ti totiz nepofrci otackomer Dotahnout Can vedeni do budiku - 2 kable - napichnes se pod steracema do konektoru - ted barvu nevim - je tam spojeni motor a ABS - to komunikuje po Canu. Pokud ABS nemas tak aspon doufej ze je aktivovanej v RJ motoru - myslim ze do zacatku roku 98 nebyl ale to ti nekdo potvrdi. Dale nepojede kontrolka airbagu - takze si ji odkodujes a tim vyreseno. Dale uz jen krypto chyp 48 novej nebo ten co ti daj k budikum. Nakodovat klicky, motorizaci atd, olej, km a mel bys jet
Listopad 5, 200915 r no ty mas neCan budiky 919, takze pokud tam budes chtit dat canove 920 tak asi totoBez Canu ti totiz nepofrci otackomer Dotahnout Can vedeni do budiku - 2 kable - napichnes se pod steracema do konektoru - ted barvu nevim - je tam spojeni motor a ABS - to komunikuje po Canu. Pokud ABS nemas tak aspon doufej ze je aktivovanej v RJ motoru - myslim ze do zacatku roku 98 nebyl ale to ti nekdo potvrdi. Dale nepojede kontrolka airbagu - takze si ji odkodujes a tim vyreseno. Dale uz jen krypto chyp 48 novej nebo ten co ti daj k budikum. Nakodovat klicky, motorizaci atd, olej, km a mel bys jet ide o OCT Slx takze plna okrem koze vybava. r.v 2OOO sept. Takze skoda to dokaze spojaznit? krypto chyp 48 to mi nic nehovori o co ide?
Listopad 5, 200915 r zaujmalo bi ma ci mozem prehodit s klementa budiki. Moje su 1U2 919 034 G a mam moznost s klementa 1U0 920 921 G KDO . Predajca uvadza ze su aj pre ALH, AHF, ASV ASZ AGR,. Jedna sa o anglicke oct. Uz ma nebavi to preletuvavat a royoberat stale padaju. A tu mi to nema kto dat do kopi. A ako je to s pinmi ? zavolaj a ked si z bliska nemas problem opravim ,je to vyrobna chyba ,po vymene inych ti mozu aj tie padnut a budes na tym istym
Listopad 5, 200915 r :aggressive:zdravím všetkých čo majú padnuté budíky,tak už k vám patrím aj ja samozrejme mám octavku 2000 a spadli mi na nej budíky ,ked som našiel toto forum zistil som ,že takých ako ja je viac .Skúšal som to sám , ale bezvýsledne prosím majstrov zo slovenska najlepšie z kraja TN ohláste sa , nerád by som to posielal niekam pri Prahu ak si este nezohnal, tak na zlatovskej (TN) oproti vod-eku Upraveno Listopad 5, 200915 r od durus
Listopad 5, 200915 r ok seru na to Ale aj tak mi to neda. Spekulujem este stale najst neaku z vraku vytiahnut. Len neviem ako je to s PIN code na doskach.Ake su metody na vycitanie pinu.
Listopad 10, 200915 r Zdravim pánové, byl by tady někdo z okolí Rakovníka kdo umí opravit ty budíky? Mě přijde, že mi to padá když to nastartuju studený, a několikrát mi to za jízdy spadne a zase naskočí a po chvíli je to dobrý a běží to.... tak nevim čim to můžu byt
Listopad 14, 200915 r ak si este nezohnal, tak na zlatovskej (TN) oproti vod-eku dakujem za informaciu určite sa tam pojdem pozriet
Listopad 14, 200915 r Domažlice-ferda mravenec prace vseho druhu 777932380 jinak opravy nejen koncernovych tacho
Listopad 17, 200915 r Jak je to s pinem dá se zjistit nebo budíky nějak odkodovat? a co to tak stojí? Upraveno Listopad 17, 200915 r od Jarrku
Listopad 20, 200915 r Jak je to s pinem dá se zjistit nebo budíky nějak odkodovat? a co to tak stojí? sewas kamo ako sa mas? co stale riesis? ozvi sa niekedy na skype pokecame dikes ja som teraz menil drazkovy remen + napinak. slo to ok
Březen 16, 201015 r neviem ci je dobre druhe,lebo aj tie mozu odist,odomna chcely 80 eur. ale ja som po 4 dnoch na to prisiel sam a zatial to ide. okr.michalovce SR 0915325334 Zdravím, mám problem z palubovkov na octavii 2000 predfacelift dá sa to nejako preletovať čo je njčastejšia chyba ? dík
Březen 16, 201015 r na tuhle reakci urcite zvedavy moc nejsi, ale stejne si ji neodpustim: nejcastejsi chyba je, ze nectes, ptas se na veci co v tomhle foru uz jsou napsany, dokonce v tomhle tematu nejcasteji to je studenak u stabilizatoru, nejlip vyndat, odsat stary cin a poradne priletovat na obou stranach desky
Březen 16, 201015 r Jak je to s pinem dá se zjistit nebo budíky nějak odkodovat? a co to tak stojí? pin dokáže zjistit člověk kdo to umí.. Já, Vaša, Cosby, MartinRS atd..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.