George Couser Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 Ne, já jsem si ho kdysi omylem taky zapsal a byl jsem ho zrušit na studijním po první přednášce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 16. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 Dobře děláš, já bohužel nemůžu.. mám to povinný - hoooooodně velká chyba. Aspon že ve škodovce jezdí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 Spíš povinně volitelné ne? Zlatá fyzika... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 ve 13:55 budu před muzeem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 16. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 Dakie: ouki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 no tak kde so ty fotkeee toho Supa Combi a FL OII RS, bando lina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 hehe, tak takových věcí fotky nemáme ale jinak to bylo super, díky dadackovi za super organizaci! rád sem zase viděl kluky Brnáky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 jj rád jsem skajovi ujel na dálnici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 bobika tak to me pos*r zrovna Skajovy neverim to musel mit studeny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 Exkurze super, jen příště to chce na tu montáž dalekohled , díky za organizaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 Bobik: si jel s nima na vyjížďku jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 no jel jsem po dálnici do Bezděčína, pak dál směr vesnička u bondy si na mě ještě votevíral hubu nějakej blbec, že jsem mu tam vjel - ale neumí vodorovný značky, jeliman tam se od nás trhl skaja a já jel s Markem ku dálnici. Sešli jsme se zase u kruháče. Nájezd na dálnici. Já a skaja rovnou do levýho skaja se pak zase zařadil do pravýho a v tu ránu jsem byl už mocně před nimi, Nebýt u bezděčína omezení na 110 a já nezpomalit na 180, tak jsem je u sjezdu už neviděl. Marek ten byl v tu chvíli tak u benzínky na dálnici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 dobytku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 za všechno můžou mimozemšťani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 chceme fotky z výroby, nie vaše autá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 tak su dom:-)bylo to super:-)vietnamci a ukrajinci nám vyrábějí škodky a tak:-)no potěš.....jinak děkuji za superrychlý odvoz krásnou FRS od Marka:-)vůbec nejezdí rychle....a dík dadačkovi za organizaci:)jinak už chápu proč pan Bobík jezdí za 15/100..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 mira: to myslim chápe víc lidí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 jj rád jsem skajovi ujel na dálnici Počkej, tys závodil? Skaja ladil rádio... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 Sice sem byl teda jen na chvili na parkingu, ale rád jsem vá s všechny zase viděl a doufám že se všem exkurze líbila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: Presne o tom jsem mluvil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 však já taky nezávodil, nebyl soupeř Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 Tak Podbeskydi hlasi navrat domu. Díky dadacku za organizaci, bylo to super vidět jak to chodi v automobilce, škoda jen že toho nebylo k viděni víc. a propo,: slečna Munzarova (nebo jak se jmenuje) abych řekl pravdu, čekal jsem víc, to už spíš ta druha :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 16. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 Jo druhá solidní ale mám slabost pro tu první, co sme ju měli i minule.. Každopádně jsem pak udělal solidní trapas o kterým ani nevíte ale výsledek je ten, že ta druhá na mě má číslo ale už snad volat nebude muset, uvidíme Všecky jsem rád viděl a sejdem se někde určitě i příště.. PS: v plánu je přemlouvání na Superby v Kvasinách, ale to mě bude stát asi ještě hodně úsilí u slečny Munzarové aji do toho kanclu se za ní stavím Brunoos: hele, viděl si víc, než exkurze, které se tam klasicky vodí a pokud tím míříš na ty sup kombajn a yetty, tak to by chtěl i Skaja že.. ovšem příště.. ať mají co ukázat ne Jinak čekám taky fotky, hlavně ty z výroby, máti mi říkala, že se někdo prý angažoval (spy photos) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 16. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 PS: sklamal mě tempomat, tak jsem měl nějakou těžkou nohu a ted mě nějako bolí lehce jsem porušoval předpisy a moje dlouhodobá reálná rychlost (podle navi) byla přes 150. Takže i to MPI docela jede jenom jsem enměl tu čest závodit skrz to, že jsem se ještě malinko zdržel v tom muzeu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.