Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

hmm, ja mam viz níže (nekupoval jsem auto v ČR ale)

225/45/R17

225/40/R18

205/50/R17 M+S

205/55/R16 M+S

16" jsem prodal, auto děsně plavalo na dálnici a připomínalo člun, na těch 17" 205 sedí perfektně jak má.

• o 2 týdny později...
Vloženo

tojsemja: Raději si ty kola pak pořádně zkontroluj. Také jsem na škoda eshopu objednal dvě komplet kola a přišly mi totál nevyvážený a na jednom kole byly mezi ráfkem a pneu 3 kloboučky od ventilku, takže hrůza. Ty komplety sekají ve fabrice a málo je i nafukujou a pak to takhle dopadá.

Vloženo (editace)

Ja na nich budu letos taky jezdit, akorat 205/55 R16 91H a slysel jsem na ne taky jen dobre reference. Bracha jezdi na WR G2 a je s nima moc spokojeny. 

Editováno: , autor: Petus
Vloženo

Ja mam nokian wr a3 a som max spokojny. Este . Nikdy nesklamala a ani necakane neprijemne neprekvapila tato pneu takze odporucam. Otec ma wr g2 a tiez super. Nokian je lepsi v zimnych pneu tieto im idu. A porovnavat ako na snehu a do kopca je neadekvatne kedze mam 4x4.

Vloženo

@keymaker Skoda, ze jsem o tom nevedel pred 2 tydny. Jinak Michelinky doporucuji. V testu pneu byly A4 tusim 3ti ale maji az 4x vyssi zivotnost oproti Continentalkam. Samozrejme ten v inzeratu udavany rozmer pasuje na uzke 17ky, jako jsou originalni Skoda Flash...

Vloženo

jj, taky jsem právě koukal na testy a dobrý. Stejnej rozměr mám na autě teď a tuhle zimu budu přehazovat jen gumy bo na jaře asi koupim na letňáky jiný elektrony :-)

Vloženo

V tom pripade doporucuji koupit. Mel jsem R16 A4ky a za dve zimy jsem prisel jen o neco pres 1mm vzorku. Ted jsem koupil A5. Jinak tehle velikosti stoji Alpin cca 3500/kus, takze tohle je dobra cena.

Vloženo

Dobrá cena to je ale jedna guma je už tři roky stará tak nevím. :kol-32:   čím starší tím tvrdší.Záleží kde člověk jezdí po městě to je v pohodě to se dá jezdit i na starších gumách ale jezdit na horách to je už horší.

Vloženo

Dobrá cena to je ale jedna guma je už tři roky stará tak nevím. :kol-32:   čím starší tím tvrdší.Záleží kde člověk jezdí po městě to je v pohodě to se dá jezdit i na starších gumách ale jezdit na horách to je už horší.

Shodou okolností jsem tohle řešil přímo s majitelem jednoho pneuservisu a pokud je pneu skladovaná v suchu, při cca stálý teplotě a tmě, tak vydrží až osm let aniž by začala tvrdnout. Má kvůli tomu právě na sobě ochranný filtr...

Vloženo

Ja bych si zimni pneu starsi 2let nekoupil.Tedy mysleno,pokud kupuji jako nove,za cenu nove.

Jinak pneu ma vydrzet v poho min. 6let.Ale zda byla skladovana tak jak mela se nevi.

Vloženo (editace)

I 3leta pneu je naprosto vpohode. Samozrejme se nebavime o tom, ze by takovou nekdo prodaval za cenu nove...

@PetrKV Ta kola i pneu jsem prave minuly mesic koupil. Rozdil na Michelince v tomhle rozmeru oproti klasicke (225/45...) 100 korun. Cili nebylo co resit. 3500Kc jedna... Nokian se da sehnat pod 3000Kc...

Editováno: , autor: nemo.x
  • o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...