Publikováno Září 25, 200816 r Dělal jsem si vnítřní osvícení interiéru a při nastartování mi to jemně svítí.Co může být za problém? :help:
Září 26, 200816 r Co myslis pod "Dělal jsem si vnítřní osvícení interiéru"? Menil si ziarovky za LED, alebo co si s tym robil?
Září 27, 200816 r Autor Jo měnil jsem na diodové a přepojoval to tak ať mi svítí při otevření dveří všechny světla najednou.Ale už mi to prosvicovalo před tím.Čím by to mohlo být??
Říjen 6, 200816 r v obvodu teče pořád nejaky malý proud, který s žarovkou ani nehne, ale diodu lehce rozsvítí, jelikož má malý odběr
Říjen 19, 200816 r Přesně to samý mi to dělá taky že jedna dioda lehce svítí, vysvětlil sem si to tím samým že je tam pořád nějaký malý proud který pro diodu stačí a s žárovkou to nehne, ta žhaví až při vyšším napětí několika voltů. Odstranění této závady jestli se to dá tak nazvat netuším, mě osobně to nějak nevadí zatím.
Leden 19, 200916 r To se fakt nemusíš bát dioda má odběr fakt teměř nulovej, i kdyby svítila na plno tak vydrží svítit několik dní možná týdnů než by zcela vybila baterku. Dalo by se to i spočítat přesně.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.