Luky15 Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 Nevíte co může mít za příčinu, že mi od včerejška přestala vyhřívat jedna řidičova sedačka? Díky předem za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 Asi deka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quakmen Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 Nevíte co může mít za příčinu, že mi od včerejška přestala vyhřívat jedna řidičova sedačka? Díky předem za info. tak tak asi dečka, já se chystám rozdělat sedaldo a opravit si to sám, snad se to povede a pokud ne tak koupím novou :-) jedna dečka stojí asi 2115,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 26. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Září 2008 Hm tak jsem zvědavej, na vw clubu je jeden kluk prodává za 2500,- obě dečky a jsou orig. koncernové, podle mě prodá i 1kus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quakmen Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 Hm tak jsem zvědavej, na vw clubu je jeden kluk prodává za 2500,- obě dečky a jsou orig. koncernové, podle mě prodá i 1kus. nevzpoměl by jsi si prosím Tě kde jsi to přesně našel a dal jsem odkaz, juknul bych se na to a pokud bych to neopravil tak bych to od něj koupil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 26. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Září 2008 SEŽENU KONTAKT A DÁM HO SEM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quakmen Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 SEŽENU KONTAKT A DÁM HO SEM. Dík moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miso999 Vloženo 13. Březen 2011 Sdílet Vloženo 13. Březen 2011 Nevíte co může mít za příčinu, že mi od včerejška přestala vyhřívat jedna řidičova sedačka? Díky předem za info. Chalani ja mam to isté. Vyhrieva len spolujazdcova sedacka... nemoze tam byt len nejaky zly kontakt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quakmen Vloženo 13. Březen 2011 Sdílet Vloženo 13. Březen 2011 Zdarec, měl jsem to stejné, sedačka spolujezdce jela, ale u řidiče ne, zkusil jsem proměřit zda tam jde napětí a to bylo OK, tak jsem kuchnul sedačku a byl přepálená drátek v dečce, ono když se to používá čato a naplno tak to hoří, stačí to spájet a máš pokoj. už to mám vic jak rok opravený a stále jede. Chalani ja mam to isté. Vyhrieva len spolujazdcova sedacka... nemoze tam byt len nejaky zly kontakt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingfishers Vloženo 2. Duben 2011 Sdílet Vloženo 2. Duben 2011 A kluci mohly by jste mi říci jak tu sedqčku rozdělat, mám v ní airbagy a nerad bych aby mi to střelilo. Popřípadě nějaké foto jak na to? Nechce se mi to zničit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chuuva Vloženo 14. Duben 2011 Sdílet Vloženo 14. Duben 2011 Čau čau, teď se u nás celkem ochladilo a já po zimě zapnul vyhřívačku..a ejhle, topí jen bočnice a záda - spodek jakoby stávkuje:P Sakra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tiko2 Vloženo 30. Duben 2011 Sdílet Vloženo 30. Duben 2011 Ja mam ten isty problem , spodok sedacky mi nevyhrieva. A navise mam kozene sedacky . Naozaj nevie niekto poradit ci sa to vobec da rozobrat a nasledne zletovat ?? Pripadne nejaky postup, alebo nieco podobne?? Dik!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Suplicek Vloženo 2. Únor 2014 Sdílet Vloženo 2. Únor 2014 Ahoj Je to součástí dílenský příručky Karoserie, montážní práce 72-1. Už jsem tu dečku jednou letoval, ale vydrželo to asi rok a zase nejde, nejraději bych dal novou. Nemá někdo odkaz kde se dá sehnat?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 5. Únor 2014 Sdílet Vloženo 5. Únor 2014 Chystám se na opravu sedáku k www.autosedadla.cz mám prodrenou látku na sedáku plus opravit militan sedáku - celkem nemoc polokožených sedaček jak jsem tak koukal. Chci si tam nechat i opravit výhřev nejde mi opěradlo dělají to za 500 což si myslím super cena! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Vloženo 10. Březen 2015 Sdílet Vloženo 10. Březen 2015 Zdravím všechny, nefunguje mi výhřev sedačky spolujezdce, může to bejt třeba špatnej drát, nebo ovladač, ale nevim, jestli výhřev nemá svoji pojistku, všechny rady vítám a dík za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.