JOKI Vloženo 4. Říjen 2008 Vloženo 4. Říjen 2008 Neviete mi poradit ako sú zapojené a kam vedú káble z konektoru iso? Na iso konektore je zapojených 8 žil (na repro casti) a neviem kam lezú lebo v zadu repráky nemám a ani kábliky som tam nenašiel.V predu mám zapojené stredy + výšky.Chcel som dať i do zadu ale káble tam nie sú a na iso konektore sú. Kde ich mám hladať??? Citovat
cartmanko Vloženo 10. Říjen 2008 Vloženo 10. Říjen 2008 rozober si strednu cast, len plasty a pozri sa. pokial idu do zvazku tak budu ukoncene vzadu pri origo miestach an repro Citovat
colins Vloženo 10. Říjen 2008 Vloženo 10. Říjen 2008 (editace) aky dlhy kabel je treba kupit k zadnym reprakom ? Editováno: 10. Říjen 2008, autor: colins Citovat
Lukynoo Vloženo 10. Říjen 2008 Vloženo 10. Říjen 2008 Colins ja som kupil na kombíka 12m a ťahal som to popri origo kabeláži až do kufra. Zostalo mi cca 1,5 m. Radšej kúp o meter viac ako keby ti 20 cm chýbalo. Citovat
Lukynoo Vloženo 10. Říjen 2008 Vloženo 10. Říjen 2008 10m? sa neser, ja som kupoval kabel v hifi predajni za cca 200,-Sk. To pri aute nie je položka. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.