Publikováno Červenec 12, 200718 r mam dotaz jestli jde multifunkcni volant narvat do starsi oktavky mam r.v 99 a volant je z roku 2004 a dyz ho tam dam tak mi auto odmita troubit a a tlacitka nechteji komunikovat s radiem Skoda Symphony,jedine co trosku funguje je podsviceni tlacitek volantu ale to se mi zda je dost slabe.nevim teda jestli je natazenej kabel ve svazku k radiu kdyz to tam origo nebylo nebo v cem jeste muze byt problem
Červenec 12, 200718 r mam dotaz jestli jde multifunkcni volant narvat do starsi oktavky mam r.v 99 a volant je z roku 2004 a dyz ho tam dam tak mi auto odmita troubit a a tlacitka nechteji komunikovat s radiem Skoda Symphony,jedine co trosku funguje je podsviceni tlacitek volantu ale to se mi zda je dost slabe.nevim teda jestli je natazenej kabel ve svazku k radiu kdyz to tam origo nebylo nebo v cem jeste muze byt problem Dal jsi tam vůbec RJ MF volantu???
Červenec 18, 200718 r Autor mam dotaz jestli jde multifunkcni volant narvat do starsi oktavky mam r.v 99 a volant je z roku 2004 a dyz ho tam dam tak mi auto odmita troubit a a tlacitka nechteji komunikovat s radiem Skoda Symphony,jedine co trosku funguje je podsviceni tlacitek volantu ale to se mi zda je dost slabe.nevim teda jestli je natazenej kabel ve svazku k radiu kdyz to tam origo nebylo nebo v cem jeste muze byt problem Dal jsi tam vůbec RJ MF volantu??? jako ridici jednotku? tak to ani nevim ze tam naka je bo ani jak vypada:(myslel sem ze je to jen kvuli tempomatu a ze radio je spojeny na tvrdo s tlacitky
Červenec 18, 200718 r mam dotaz jestli jde multifunkcni volant narvat do starsi oktavky mam r.v 99 a volant je z roku 2004 a dyz ho tam dam tak mi auto odmita troubit a a tlacitka nechteji komunikovat s radiem Skoda Symphony,jedine co trosku funguje je podsviceni tlacitek volantu ale to se mi zda je dost slabe.nevim teda jestli je natazenej kabel ve svazku k radiu kdyz to tam origo nebylo nebo v cem jeste muze byt problem Dal jsi tam vůbec RJ MF volantu??? jako ridici jednotku? tak to ani nevim ze tam naka je bo ani jak vypada:(myslel sem ze je to jen kvuli tempomatu a ze radio je spojeny na tvrdo s tlacitky Au, RJ MF volantu je osazena na relé boxu pod palubkou, do ní vede vedení z volantu a od ní do rádia, tempomatu, HF atd musíš jí tam mít, jinak to prostě nepůjde.
Červenec 21, 200718 r Zdarec. Neví někdo náhodou na co má být to tlačíko na volantu ? ? Paradoxně sem ho objevil předevčírem ( po roce co jsem majitelem ) . Díky za kašdej poznatek
Červenec 21, 200718 r zhasíná podsvit tlačítek Díky. Ty jo to je fofr.Tlačítka jen na wolantu nebo všech ?? Asi wolantu.
Červenec 21, 200718 r Já to taky myslel ze srandy ty joudo .Ale aby tě to uklidnilo,taky jsem se ptal mecho ze škoda auto,jak jsem si ho namontil
Červenec 22, 200718 r No to jsou veci hned se musim jit podivat, jestli to tlacitko tam mam i ja.. Ale asi ne, prece bych si ho vsiml uz davno
Červenec 22, 200718 r Má ho každý MF volant na OI No jo tlacitko je tam To mam auto uz taky neco pres rok a proste sem si ho nikdy nevsiml..
Červenec 22, 200718 r Má ho každý MF volant na OI No jo tlacitko je tam To mam auto uz taky neco pres rok a proste sem si ho nikdy nevsiml.. Hehe a pak že jen já. Sem zvědavej kolik lidí si toho tlačítka všimne až teď ?????
Červenec 22, 200718 r Heledte kuci,nechci zakaldat nový téma,ale na kolik by vyšel multifunkční volant i z montáží?? Nemusí být samo nový
Červenec 22, 200718 r Má ho každý MF volant na OI No jo tlacitko je tam To mam auto uz taky neco pres rok a proste sem si ho nikdy nevsiml.. Hehe a pak že jen já. Sem zvědavej kolik lidí si toho tlačítka všimne až teď ????? Tak treba ted ja! :) :) pul roku mam auto,ale toto tlacitko jsem teda nevidel!!!!!!!Dikes za info,clovek se fakt uci porad!
Červenec 23, 200718 r Autor Heledte kuci,nechci zakaldat nový téma,ale na kolik by vyšel multifunkční volant i z montáží?? Nemusí být samo nový ja sem ho poridil z coorky za 3000 a k tomu radio za 1500 jako nove auto melo jen 80tis najeto
Červenec 23, 200718 r Autor mam dotaz jestli jde multifunkcni volant narvat do starsi oktavky mam r.v 99 a volant je z roku 2004 a dyz ho tam dam tak mi auto odmita troubit a a tlacitka nechteji komunikovat s radiem Skoda Symphony,jedine co trosku funguje je podsviceni tlacitek volantu ale to se mi zda je dost slabe.nevim teda jestli je natazenej kabel ve svazku k radiu kdyz to tam origo nebylo nebo v cem jeste muze byt problem Dal jsi tam vůbec RJ MF volantu??? jako ridici jednotku? tak to ani nevim ze tam naka je bo ani jak vypada:(myslel sem ze je to jen kvuli tempomatu a ze radio je spojeny na tvrdo s tlacitky Au, RJ MF volantu je osazena na relé boxu pod palubkou, do ní vede vedení z volantu a od ní do rádia, tempomatu, HF atd musíš jí tam mít, jinak to prostě nepůjde. no jako myslis ten tocivej krouzek co je hned pod volantem,ten sem si teda vzal a mam ho ,ale nic vic sem s uz nebral takze mi teda asi neo chybi?
Červenec 23, 200718 r mam dotaz jestli jde multifunkcni volant narvat do starsi oktavky mam r.v 99 a volant je z roku 2004 a dyz ho tam dam tak mi auto odmita troubit a a tlacitka nechteji komunikovat s radiem Skoda Symphony,jedine co trosku funguje je podsviceni tlacitek volantu ale to se mi zda je dost slabe.nevim teda jestli je natazenej kabel ve svazku k radiu kdyz to tam origo nebylo nebo v cem jeste muze byt problem Dal jsi tam vůbec RJ MF volantu??? jako ridici jednotku? tak to ani nevim ze tam naka je bo ani jak vypada:(myslel sem ze je to jen kvuli tempomatu a ze radio je spojeny na tvrdo s tlacitky Au, RJ MF volantu je osazena na relé boxu pod palubkou, do ní vede vedení z volantu a od ní do rádia, tempomatu, HF atd musíš jí tam mít, jinak to prostě nepůjde. no jako myslis ten tocivej krouzek co je hned pod volantem,ten sem si teda vzal a mam ho ,ale nic vic sem s uz nebral takze mi teda asi neo chybi? 100% ti chybí jednotka MF volantu, osazena na relé boxu a zabírá dvě pozice, samozřejmostí je kompletní kabeláž.
Červenec 23, 200718 r Autor mam dotaz jestli jde multifunkcni volant narvat do starsi oktavky mam r.v 99 a volant je z roku 2004 a dyz ho tam dam tak mi auto odmita troubit a a tlacitka nechteji komunikovat s radiem Skoda Symphony,jedine co trosku funguje je podsviceni tlacitek volantu ale to se mi zda je dost slabe.nevim teda jestli je natazenej kabel ve svazku k radiu kdyz to tam origo nebylo nebo v cem jeste muze byt problem Dal jsi tam vůbec RJ MF volantu??? jako ridici jednotku? tak to ani nevim ze tam naka je bo ani jak vypada:(myslel sem ze je to jen kvuli tempomatu a ze radio je spojeny na tvrdo s tlacitky Au, RJ MF volantu je osazena na relé boxu pod palubkou, do ní vede vedení z volantu a od ní do rádia, tempomatu, HF atd musíš jí tam mít, jinak to prostě nepůjde. no jako myslis ten tocivej krouzek co je hned pod volantem,ten sem si teda vzal a mam ho ,ale nic vic sem s uz nebral takze mi teda asi neo chybi? 100% ti chybí jednotka MF volantu, osazena na relé boxu a zabírá dvě pozice, samozřejmostí je kompletní kabeláž. to je mi celkem jasny ale de mi o to jak vypada a kde presne pod palubkou je abych vedel kde ji mam vykuchat z te octavky ze ktere mam ten volant,nasel sem pod palubkou takkovou oranzovou krabicku ale to sem myslel ze je jen na handsfree tak nevim ....
Červenec 23, 200718 r mam dotaz jestli jde multifunkcni volant narvat do starsi oktavky mam r.v 99 a volant je z roku 2004 a dyz ho tam dam tak mi auto odmita troubit a a tlacitka nechteji komunikovat s radiem Skoda Symphony,jedine co trosku funguje je podsviceni tlacitek volantu ale to se mi zda je dost slabe.nevim teda jestli je natazenej kabel ve svazku k radiu kdyz to tam origo nebylo nebo v cem jeste muze byt problem Dal jsi tam vůbec RJ MF volantu??? jako ridici jednotku? tak to ani nevim ze tam naka je bo ani jak vypada:(myslel sem ze je to jen kvuli tempomatu a ze radio je spojeny na tvrdo s tlacitky Au, RJ MF volantu je osazena na relé boxu pod palubkou, do ní vede vedení z volantu a od ní do rádia, tempomatu, HF atd musíš jí tam mít, jinak to prostě nepůjde. no jako myslis ten tocivej krouzek co je hned pod volantem,ten sem si teda vzal a mam ho ,ale nic vic sem s uz nebral takze mi teda asi neo chybi? 100% ti chybí jednotka MF volantu, osazena na relé boxu a zabírá dvě pozice, samozřejmostí je kompletní kabeláž. to je mi celkem jasny ale de mi o to jak vypada a kde presne pod palubkou je abych vedel kde ji mam vykuchat z te octavky ze ktere mam ten volant,nasel sem pod palubkou takkovou oranzovou krabicku ale to sem myslel ze je jen na handsfree tak nevim .... je na relé boxu nad relátkama - jsou pod levým spodkem palubky, je to černá škatule, vyndej vše, co k ní vede
Červenec 24, 200718 r Nedávno jsem si dodělal MF volant, není to těžké. Na jednotce je nápis Multifunktion Steuergerat. A kroužek jsem měl stejný, nemusel jsem ho měnit. pouze jsem od kroužku dotáhl pár drátů k jednotce MF. Z jednotky ti vedou dva dráty k autorádiu (30, remote), drát pro ovládání klaksonu, drát pro podsvícení, 15, pak zbatek drátů jsou impulzy od tempomatu a ještě jeden drát K-Bus. Celé hotovo za 2 hod. Ta jednotka je černá, přes dvě pole, vypadá jako relé vyhřívaných sedaček.
Červen 15, 200817 r caute chlapi nemate nekdo multifunkcni volat s ovladanim radia a koupeny k nemu adapter na radio panasonic?koupil sem redukci a ta nesla tak sem to hodil do servisu a tam zjistili ze sem mel origo na kazetu a na cd je jine zapojeni tak natahovali nejake draty a porad to nechodi neumite nekdo poradit?a ta redukce neni CAN a nevim jestli je to u O1 MR02 resene pres CAN servisak rikal ze ne.diky za jakoukoli radu Upraveno Červen 15, 200817 r od foxdivemaster
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.