burek Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 (editace) chci se zeptat,kdyz koupim HID sadu treba tuto http://www.ascartuning.cz/?p=productsMore&...stavbovy-Hid-H4 budou fungovat dalkovy nebo pouze potkavacky.. a potom jsem nasel tot?? docela zajimava cena co na to rikate?? http://www.tuning-centrum.cz/product/56230...bova-sada-8000k tady pujdouz dalkove i tlumene ze?nejsem si totiz jisty.ja totiz nevim jestli HID H4xenon a nebo bixenon.a jeste me bylo receno ze by bylo dobre tam dat nejakou blbost aby se ty startery nenicili..cena jednoho 350kc...poradite??diky moc Editováno: 13. Listopad 2008, autor: burek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 Svítit ti budou dalkovy aj potkavacky, neboj...a pokud uz teda fakt chce HID, tak mrkni na levnealarmy.cz Ten druhý odkaz mě pobavil - prej sleva 73 % , kazdopadne tam je pisana 02 !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 (editace) a jeste se chci zeptat jak to je s montazi??dival jsem se na ten bixenon a nemusi se tam neco vrtat???do toho platovyho kolecka???nebudou veliky?jsem nasel treba toto http://www.tuning-centrum.cz/product/56230...bova-sada-8000k staci me napsat jestli to pujde ci ne a beru je Editováno: 13. Listopad 2008, autor: burek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 (editace) 8000K je moc,je to sice hezký zabarvení světla,ale za deště a mlhavého počasí značné snížení svítivosti.Ideální je 5000-6000 tis.K.Hezčí než origo výbojky a ještě to svítí dobře. Vrtat se někde musí,nějak tam napájení výbojky ze starteru přivést musíš.Ale v sadě je i průchodka pro elektriku,tak se toho neboj.Montáž je jednoduchá. Editováno: 13. Listopad 2008, autor: mikl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomastdi Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 ahoj ja mam 6OOO k fakt jsem snima spokojenej mam uz je prez rok a bez sebemensi zavady furt to drzi za ty prachy jako Bixenona s patici H4 myslim ze super tady je link : http://xenony.ic.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 (editace) vrtat se musi kam??do toho kolecka co se oddelava??jinak jsem jim psal email.zmisto 8000 beru 6000 Editováno: 13. Listopad 2008, autor: burek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 žádnou, je to prasečina. Všechny oslňuj, hlavně, když uvidíš ty sám. Seřiď si origo světla a kup si brejle, když nevidíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 vidim pekne!!!!!!!!!! ale chci xenony..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martino Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 tak preco kupujes HID Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 prominte pane slovickareni...myslel jsem xenon jako hid sadu..je me prominuto???? lol lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysterx888 Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 A to ide dopisat? Aka je to verzia smooth HID? zapisat sa da na inspektora dopravy ako aj zapis kolies skoro rovnaky postup. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomastdi Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 Bobik ma pravdu ja taky jdu do origo xenonu jako kdyz jezdis porad na H4 tak vydis pytel ,kdyz se tam daji tyhle prestavbove sady je to pecka ale ta cocka v tom origo xenonu to je uplne nekde jinde no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 nemajni je.vcera jsem objednaval.takze to pada zatim.uvidi cas a penize.nejradeji by jsem origo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 15. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2008 Právě jsem se vrátil z noční cesty po Čechách a narazil na tohle vlákno, tak to bohužel schytáte vy. Z mých poznatků vyšlo, že HID používají převážně majitelé Octavií, Fabií, Felicií a taxikáři. A je to hrůza. Že někdo řiká, že za něj celou dobu nikdo neblikl? Samozřejmě, taky neblikám - při představě, co ten člověk napáchal do potkávacích světel se děsím toho, čím by na mě mohl taky bliknout. Už takhle jsem oslněn, nepotřebuju být ještě víc... HID sady ok tak do Roomstera do čočky, ale přemýšlet nad starými světly v Octávii, nebo Felicii? Hrozná představa. Zkuste lepší žárovky, pokud nemáte na originál xenony, tenhle mezikrok není dobrá volba. Myslete na ostatní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 15. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2008 Jj hid sadu jsem nel taky na OII a zrusil jsem ji protoze hruza co se tyce oslnovani a muzes to sklapet jek chces a porad stejne...u nas tady jezdi jeden passat B5 ten ma HID sadu a sviti mu to jak blazen....na tlumena oslnuje snad z 200metru....jet pred takovym autem,tak bud se necham predjet nebo mu ujedu...kdyz mas cocku tak beru a vse je ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daniel.987 Vloženo 15. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2008 Dal jsem si HIDky nedávno do octyI čiré optiky, nechal seřídit a lehce sklopit teplota 4500K, mám rád teplejší světlo a není to tak provokativní a nemá to chybu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 15. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2008 Myslite ze do Superba dobre ?? http://www.xenony-bixenony.cz/xenony-hid-s...enony-h7-6.html S tim,ze to budou 4300K a ne jak pisi 6000K Kamos je ma v Pasoj(bledounce modry B5,na zemi a kanaldekly)a chvali to ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 15. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2008 zapisat sa da na inspektora dopravy ako aj zapis kolies skoro rovnaky postup. To snad nemyslíš vážně HID zapsat nejde,protože legislativně je nepřípustné změnit zdroj světla. Na každé parabole je zdroj napsán.pokud je v parabole víc zdrojů světla,je tam napsán každý,zároveň pro druh světla. Podívej se na předpisy EU,platí v celé unii,tedy i na Slovensku.Dokonce je máte pěkně přeložené a dostupné. http://www.telecom.gov.sk/externe/ehkosn/ehkmain.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 15. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2008 nemajni je.vcera jsem objednaval.takze to pada zatim.uvidi cas a penize.nejradeji by jsem origo... woe zavolej ADAMOVI do Buchlovic, ten hovor tě nezabije a ten by měl mít 01 origo xeno za cca 6 tis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 15. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2008 hovor me fakt nezabije.pise sadam z buchlovic!!kdo to je addam pprvne by jsem potreboval vedet.a kde na nej sehnat cislo?6t??nejaky levny ne???jsou to komplety s vybojkama a starterama?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 možná se dočkám dne kdy policajti začnou dělat svou práci a tyhle H.I.D. sady zmizí ze silnic denně jich potkám po městě hafo a jestli 10% neoslnuje tak to ještě přivírám oči Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmegan Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 Tak se taky přidám...půl roku jsem jezdil s hid sadou H7 6000K v dvojkový laguně.Bylo krásně vidět,to je pravda,ale za mlhy nebo sněžení katastrofa.Při zapnutí H1 v dálkových to vypadalo jako bych zapnul parkovačky,takže stabilně sem jezdil jen na potkávačky,bohatě to stačilo.Protijedoucí často blikali a to byli seřízený a dost sklopený. Pak se ale nějak podělalo to vysokonapěťový trafo a odprásklo mi to řídící jednotku motoru.Oprava nebyla nejlevnější. Ted už je laguna z domu,vozím si zadek v O1 nebo spíš naklepávám-zarytí fandové prominou. Takže pánové...H.I.D sady NEEEE!!! Každý už dnes pozná že máte hid sadu,kterou koupíte pomalu na tržnici za babku:p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.