mole.first Vloženo 13. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 Mladou můžeš vzít, bude si tam rozumět s těma ostatníma mladejma, co se budou nudit, až kluci budou cvrnkat do kuliček. Aspoň nás nebudou tak brzo tahat domůůůů Hele, kde v Doubravě bydlí? Možná, že ji znám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 13. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 Sinius: drahé polovičky vítány, přesně jak napsal molík moje přítule bowling hrát nemůže ale doufám že tam půjde se mnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 takže asi dorazím sám....přítulka mi vynadala že ja si pojedu zahrát bowling a ji tam jako odložim do šatny jak deštník........ženský, to je plemeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 14. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 typická žena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 aspoň někdo mi rozumí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 Já ti taky rozumím. Akorát, že mě se nenadává, se mnou se ta akce přetrpí a potom je ticho. Ale takový to ticho, který nikdo slyšet nechce P.S. Pokud si to tady náhodou ženuška přečte, tak to samozřejmě zvelučuju. Že jooooo, ty jsi tolerantní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 no teda se to tady pěkně rozjelo hlavně že mi to máme s vámi jednoduchý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 Mužský pohled na věc: konečně jsme se sešli s kámošema na bowling. Na chuť a pro zlepšení nálady jsme si dali pár pivek a jednu dvě vodečky. Nálada byla skvělá, jen dráha byla křivější než obvykle. I přesto jsme házeli obdivuhodné výkony, o čemž svědčili obdivné pohledy ostatních hostů. Asi v půlnoci mě má přítelkyně požádala, zda můžeme jít domů, protože se jí nelíbili Ráďa s Věrou. Doma jsem měl divnou pachuť v puse, tak jsem si odplivl do záchodu, za což mi přítelkyně hrozně vynadala. Nechápu proč. Dneska mě bolí hlava, asi jsem blbě spal. Ženský pohled na věc: už se zase zčuchla ta jejich banda čuňat. Každej vychlastal asi deset piv a dohromady si dali tři láhve vodky. Chovali se jako prasata a ke všemu se ten můj dvakrát válel na bowlingový dráze, protože úplně nalitej neudržel balanc. Samozřejmě na ně koukala celá hospoda, protože řvali jak šílený. Pak jsem mu řekla, že mě ty jeho kamarádi serou a odvlekla ho domů. Tam pozvracel kompletně celej záchod, a ještě se blbě usmíval, když jsem mu řekla, že si to uklidí sám. Celou noc jsem ho hlídala, aby nezvracel v posteli a držela mu hlavu, když tak činil. Vůbec jsem se nevyspala. Ráno si mi stěžoval, že ho bolí hlava. Prase! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 16. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky-WRC Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 Zkušenosti, pánové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 Mole vylez, kde jsi? mám pocit, že s náma bydlíš.......super text Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tequii Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 (editace) mno jak mole řekl, zkušenost... Je to starý čuně. Vždy se ožere a já ho musím hlídat. Pak i po 2 dnech nadejchá. Editováno: 16. Říjen 2008, autor: tequii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 Nejsem u vás, siniusi, ale jak vidíš o příspěvek výše, ženský to prostě berou jinak. a všechny jsou jak přes kopírák v některých věcech, samozřejmě, abych ji nekřivdil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tequii Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 Si nějak dovoluješ. Si daleko tak si troufáš, co?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 Zakládám novou divizi klubu EDT - "Podpantofláci" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 Už zbývá necelý měsíc do vypuknutí akce a nějak nám to tu utichlo (myslím tím hovory na téma bowling), tak doufám, že se to ještě včas rozjede... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 Počkej na boulasu...... tam se to rozjede áááž moc... cítím v kostech formu....zajednej nové koule a kuželky....bude to rachot... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 no mole, jak tak čtu tvoje příspěvky, nedá mi to, abych se do toho klubu nepřihlásil. Ale mám trochu jinej důvod: Ta moje takhle jednou sedí na gauči, čučí na zeď, a najednou vyletí jak papírovej čert a povídá: "Hele, lásko, víš, ty dveře holce do pokoje, asi by chtěly předělat na druhou stranu, takhle se mi tam nevejde ta skříňka". No když jsem si představil, co to bude v bytě za bordel, snažil jsem se jí to rozmluvit. MARNĚ. Nakonec jsem se zeptal, kdy to chce dělat. No kdy asi?? Minulej tejden bylo pozdě !!!! Hááááááááááááááááááá, jak to dopadlo, víte. Už 14 dní nedělám nic jinýho, než předělávám ty dveře. A že nezustalo jen u nich to je snad jasný . Takže jsem PODPANTOFLÁK, a ještě blbě aktivní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 Forčo, to mi povídej, já kvůli tomu emigroval na výchd Jmenuju předsedou divize pro střední Čechy a přilehlé asijské oblasti Mimochodem, už jsou hotový i ty detaily? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 Detaily už skoro. Ještě pověsit skříňky holce v pokoji a jednu poličku ( pořád se neví, kam ). A pak snad bude tak měsíc pohoda, než foromenku zas něco napadne . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 No člověk tu chvíli neni a co se tu neděje.... Teda Mole, chudák Léňa, ta holka musí mít nervy ze železa a ještě se chudinka nevyspí, jak tě furt hlídá, když se vrátíš... Ale přesně si vystihl tu realitu = ženský pohled na věc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 Bowling říkáš? Tak ten hraju tak dobře jako Forest Gump loví krevety. Jestli máte karaoke, tak dorazím Na mě je to moc dopředu takhle plánovat, zda dorazím, vědět budu tak 14 dnů před termínem No já bych do toho šel tak to bychom byli dva. Termin zatim vypadá schůdně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 17. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 bowling je zamluven na 15.11. od 15 do 20 hodin.. máme obě dvě dráhy nahoře v BB.. Mates, Bobik, dejte vědět nejpozději do konce října jak to s vámi vypadá Ol@fe, Tvůj zájem trvá? po odehrání je zamluven stůl, takže budem moct pokračovat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 Mates_XIV: tak doufám, že schůdnej zůstane, rádi tě uvidíme Janina: já bych to neviděl jako realitu, spíš jen odlišnej pohled na věc. Víš jak to je, chlapi byli vykopnuti z Marsu a ženy přišli zachránit planetu z Venuše A Lenuška to dělá ráda Takže aktuální seznam těch, co by mohli dorazit: EDT Dakie, mole.first, Lucky, JouJou, Janina, Vašek, Najmis, popřípadě Bumbrlik Skodahome Vorlajz, Superfatty, Ol@f, Sinius, Hrabě Fernetti (možná s Pentadiusem), Bobik, P2M, Mates_XIV Což by zatím byli 4 týmy. Pokračujte Odkládací koutek na přítelkyně bude zajištěn. Mimochodem, něco o B&B Turnov, kde se to celý koná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.