Fíla Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 Já jedu z Kladna, tak za Prahou na Boleslavský R10 za Černým mostem bych mohl být kolem 1 hodiny. Dáme sraz na parkovišti na Benzině, první za Prahou? Loc: 50°7'32.755"N, 14°36'39.155"E P.S. Hlásím plně obsazený autíko, 4 lidičkové jedem. (já + foromenka, Indy + přítule) OK, to by mělo vyjít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 Brno alcoholics vyrazi po 10. hodine na D1, pokud vse pujde dobre chtel bych byt po pul 1 za Prahou a kolem pul druhe na miste. Ubytovat se, neco maleho k obedu a bude se bowlet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 Druhá moravská divize je na tom velmi podobně, po desáté snad vyrazíme a pak se uvidí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 14. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 super skvělá práce, pánové! už se těším!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 OK, to by mělo vyjít EDIT: změna plánu - na té Benzině budu čekat nejdéle do 12:30 abych do Turnova vklídku dojel, jelikož to cestou může klouzat Někdo mě asi nejspíš bude předjíždět cestou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 (editace) No nevim s tím klouzáním, snad to nebude tak hrozný. Ale mojeho Romču poznáš, když tě dojedu Pokusím se tam být do té půl jedné. Editováno: 14. Listopad 2008, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 Hele kluci, neblázněte s klouzáním...my si tady na Vysočině v klidu jezdíme na letňácích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 15. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2008 Pro radost / neradost všech dorazím zítra se Skajou Už se těším, páč bowl mi nejde a jediný koho znám je Skaja a Olaf Jinak tací jako Skaja mi zítra způsobí zácpu po cestě za ním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 15. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2008 Já žádnou zácpu nepůsobím, nevím, co řešíš...u nás bývá pořád kolem 5°C a více a to nemluvím o tom, že žádná teplotní hranice moc výhod pro zimáky nedává, rozhodující je až sníh, případně mokro jako takové BTW: Snad to dopadne dobře a dostanem se tam nějak rozumně, jestli bude naše rádobydálnic v klidu, budu happy ...jo a bowl sem sice už dlouho nehrál, ale doufám, že tam nebudou křivý dráhy jako všude, kde ty koule jezdí těma škarpama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 15. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2008 rychlý dotaz, v kolik hodin je sraz v Turnově, ve 14.00 na bowlingu nebo je nějaký sraz už drříve? snad mi vyjde čas se za Váma alespoň zastavit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 15. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2008 Lidi neblbnete s klouzanim bude prijemnejch 7 stupnu pro zimaky, zadna voda zadnej snih. Pokud bude mezi posadkou zajem, zastavim na te prvni Benzine za Prahou na protazeni koncetin a doplneni tetkutin. Treba tam potkam Filu. Teda jestli poznam jeho auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 15. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2008 tady v Praze večer padala mlha a na autech to namrzalo a Fílovo auto se nedá přehlídnout - červená Fabia combi, špinavá, snížená a na plecháčích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 15. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2008 JaKr .... Dakie(mu) beru ssebou olej Matesovi ručičky GTI...když už budu jako pojízdný autodíly...nechce ještě někdo něco....???nápoják,řadičku...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 15. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2008 Za chvilku jedůůůůůůůůů pro trofej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 15. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2008 rychlý dotaz, v kolik hodin je sraz v Turnově, ve 14.00 na bowlingu nebo je nějaký sraz už drříve? snad mi vyjde čas se za Váma alespoň zastavit pls, v kolik? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 15. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2008 o žádném srazíku před nevím. začátek ve 14 hodin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 15. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2008 Bowling od 15 hodin, Club EDT má schůzi od 14, sraz přímo v BB. olafe, a moje autíko taky nepřehlédneš, už ho znáš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 15. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2008 ano od 15h mluvil jsem s dakiem po tel. a tento čas platí. TURNAJ JE OD 15H Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 15. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2008 My vyjet okolo čináct čicet, čnáct deset Bobika nastoupila do auto a pak my tam za chviličku byla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 15. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2008 Tak jsem prave vstal ... dnes to bude narocne po vcerejsku :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 15. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2008 a jéééé, jeden člen kutululů po opici druhej (já) od brzkého rána tahá nábytek a bolej ho pazoury Snad to výprava z Prahýýý vylepčí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 15. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Listopad 2008 a hlavní pořadatel nestíhá a teprve teď vylezl z vany za chvilku tam sme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 15. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2008 snad jsi v tý vaně s Petrou moc nezlobil, aby jsi to s těma koulema zvládal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 15. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2008 Tak ja pro jistotu vyrazim ted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 15. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2008 KUTULULU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.