Přejít na obsah

Bowlingový turnaj


Dakie

Doporučené příspěvky

Mužský pohled na věc: konečně jsme se sešli s kámošema na bowling. Na chuť a pro zlepšení nálady jsme si dali pár pivek a jednu dvě vodečky. Nálada byla skvělá, jen dráha byla křivější než obvykle. I přesto jsme házeli obdivuhodné výkony, o čemž svědčili obdivné pohledy ostatních hostů. Asi v půlnoci mě má přítelkyně požádala, zda můžeme jít domů, protože se jí nelíbili Ráďa s Věrou. Doma jsem měl divnou pachuť v puse, tak jsem si odplivl do záchodu, za což mi přítelkyně hrozně vynadala. Nechápu proč. Dneska mě bolí hlava, asi jsem blbě spal.

Ženský pohled na věc: už se zase zčuchla ta jejich banda čuňat. Každej vychlastal asi deset piv a dohromady si dali tři láhve vodky. Chovali se jako prasata a ke všemu se ten můj dvakrát válel na bowlingový dráze, protože úplně nalitej neudržel balanc. Samozřejmě na ně koukala celá hospoda, protože řvali jak šílený. Pak jsem mu řekla, že mě ty jeho kamarádi serou a odvlekla ho domů. Tam pozvracel kompletně celej záchod, a ještě se blbě usmíval, když jsem mu řekla, že si to uklidí sám. Celou noc jsem ho hlídala, aby nezvracel v posteli a držela mu hlavu, když tak činil. Vůbec jsem se nevyspala. Ráno si mi stěžoval, že ho bolí hlava. Prase!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no mole, jak tak čtu tvoje příspěvky, nedá mi to, abych se do toho klubu nepřihlásil. Ale mám trochu jinej důvod:

Ta moje takhle jednou sedí na gauči, čučí na zeď, a najednou vyletí jak papírovej čert a povídá: "Hele, lásko, víš, ty dveře holce do pokoje, asi by chtěly předělat na druhou stranu, takhle se mi tam nevejde ta skříňka". No když jsem si představil, co to bude v bytě za bordel, snažil jsem se jí to rozmluvit. MARNĚ. Nakonec jsem se zeptal, kdy to chce dělat. No kdy asi?? Minulej tejden bylo pozdě !!!!

Hááááááááááááááááááá, jak to dopadlo, víte. Už 14 dní nedělám nic jinýho, než předělávám ty dveře. A že nezustalo jen u nich to je snad jasný :):) .

Takže jsem PODPANTOFLÁK, a ještě blbě aktivní :):)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mates_XIV: tak doufám, že schůdnej zůstane, rádi tě uvidíme ;)

Janina: já bych to neviděl jako realitu, spíš jen odlišnej pohled na věc. Víš jak to je, chlapi byli vykopnuti z Marsu a ženy přišli zachránit planetu z Venuše ;) A Lenuška to dělá ráda ;)

Takže aktuální seznam těch, co by mohli dorazit:

EDT

Dakie, mole.first, Lucky, JouJou, Janina, Vašek, Najmis, popřípadě Bumbrlik

Skodahome

Vorlajz, Superfatty, Ol@f, Sinius, Hrabě Fernetti (možná s Pentadiusem), Bobik, P2M, Mates_XIV

Což by zatím byli 4 týmy. Pokračujte :)

Odkládací koutek na přítelkyně bude zajištěn.

Mimochodem, něco o B&B Turnov, kde se to celý koná.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...