Romariooo Vloženo 28. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Říjen 2008 V pátek odpoledne jsem nasadil uplně nové zimáky Pirelli a mám za sebou Slovensko plus Moravu.Pneu jsou super-odjel jsem na nich 1000 km a max.spokojenost.Krásně jsem je zbrousíl!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2008 No ale ještě ani nemrzlo, natož aby chumelilo Rome Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 29. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 no máš pravdu ešte ani nemrzlo a tebe už odišla baterka...omg.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 Krásně jsi to nasmečoval...děkuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom Muaddib Vloženo 29. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 (editace) zasraté navadi,ale huř ovladat jak to mysliš? co my to muže dělat? nebudou my třeba ty kola(předni) při plnem otačeni někde drhnout? Tak sbíhavost kol je nastavena podle kol s určitám ET... respektive, sbíhavost je nastavena s určitým předpokladem středu pneumatiky... to samé i odklon nápravy... když umístíš kolo více od středu automobilu, tak se tyto parametry mění... k horšímu... pokud se neprovede rekalibrace... ale není to nijak výrazné... to jestli to nebude drnout... podle mých výpočtů ne... jestli je to skutečně 6" široké kolo... (tzn. je o 12,5 mm užší než série a o 25 mm užší než moje kolo a je o 13mm dále od středu...) ber to tak... já mám na autě o půlpalec širší kolo... a o dva milimetry víc čumí... tzn., k hornímu ukraji podběhu je oproti sérii 12,5mm/2 + 2mm= o 8,25 mm blíže... a nikde nic neškrtá.... ty máš na autě o půlpaleč užší kolo a o 13 mm víc čumí... tzn., k hornímu okraji podběhu je oproti sérii -12,5mm/2 + 13mm= 7,25 mm blíže... takže, vzhledem k tomu že budeš mít kolo o milimet dál od okraje podběhu vozidla tak by to nemělo vadat už v ohledu s tím, že v podběhu je dost místa i pro kola která má třeba scout... tak by to nemělo vadit... každopádně, až to nasadíš, tak plně vytoč kola na jednu stranu a na obou pořádej až ti to pokud možno rozhoupe ze strany na stranu (bok na bok) a pozorně sleduj, zda je to někde nedotkne (přední náprava...) Editováno: 29. Říjen 2008, autor: Tom Muaddib Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 To mi dnes přišlo emailem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyboy Vloženo 29. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 Už mám na auti funglovky Barum Polaris II Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 29. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 na jakým autě máš ty Barumky??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeno77 Vloženo 29. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 tak už je mam na autě,a žadny problem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 na jakým autě máš ty Barumky??? Zdá se Ti divné, když někdo napíše, že má Barum na OII?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Říjen 2008 No nic ve zlém ale já bych Barumky už nechtěl ani zadarmo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 30. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2008 Zdeno a co mladej ten jaké obutí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeno77 Vloženo 30. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2008 Zdeno a co mladej ten jaké obutí. ten eště nechodi,zatim jen ponožky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oc Co II 1.9 TDI PD Vloženo 30. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2008 (editace) Tak jsem dohnal pár drobností k diskusím o povinnosti zimních pneu platí od instalace dopravních značek - Kam nevyjíždějte bez zimních pneumatik Od 1. listopadu začíná platit nová dopravní značka "Zimní výbava", která označuje úseky, na kterých musíte mít od 1. listopadu do 30. dubna zimní pneumatiky. Podívejte se, kde platí. Liberecký kraj • Rokytnice – Rezek • Dolní – Horní Mísečky Pardubický kraj • Suchý vrch mezi Jablonným nad Orlicí a Červenou Vodou • Skuhrovský kopec mezi Ústím nad Orlicí a Lanškrounem • úsek mezi koncem zástavby České Třebové a Skuhrovem • Vendolský kopec mezi Svitavami a Poličkou • stoupání Hřebeč – Koclířov pod tunelem • úsek mezi Pohledem a Křenovem na Jevíčsku Královéhradecký kraj • Vrchlabí – Špindlerův Mlýn • Vrchlabí – Strážné • Temný Důl – Pomezní boudy • Orlické Záhoří – Šerlich–Deštné v Orlických horách • Mladé Buky – Pec pod Sněžkou • Černý Důl – Janské Lázně Karlovarský kraj • okolí Božího Daru Jihočeský kraj • Blažejovice – Prachatice • Vimperk – Strážný • Zadov – Churáňov • Volary – Stožec • Volary – Želnava • Kaplice – Dolní Dvořiště • Kvilda – Modrava • Kvilda – Borová Lada • Vimperk – Kvilda Olomoucký kraj • Horní Lipová – Ostružná • Bělá pod Pradědem – Videlský Kříž • Zlaté Hory – Petrovy Boudy • Jeseník – Zlaté Hory, Rejvíz – Heřmanovice • Zlaté Hory – Modrá – Heřmanovice • Javorník – Travná • Jeseník – Priessnitzovy léčebné lázně, Jeseník • Bělá pod Pradědem – Červenohorské sedlo – Loučná • Konice – Skřípov – Šubířov Moravskoslezský kraj • Ostravice – Bílá – Bumbálka – hranice se Slovenskem Teprve vybírají vhodná místa • Ústecký kraj • Středočeský kraj • Zlínský kraj • Jihomoravský kraj Letos zatím nezavádějí • Vysočina • Plzeňský kraj Též mám přezuto "Dunlop 195/65 R15 SP WINTER SPORT 3D 91T" Cena za 1ks 1325,-Kč, včetně dopravy tj. 5300,-Kč za 4ks přezutí - tedy sundání letních a obutí zimáků 400,- Kč, ale dali si s tím 1,5h museli dát duši a nechat cca 30minut roztáhnout bočnice... Editováno: 30. Říjen 2008, autor: Oc Co II 1.9 TDI PD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Říjen 2008 Tak to jsou užitečny informace.Děkuju moc!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 30. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2008 tak už mám taky přezuto... na plecháčky... 16" ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Říjen 2008 Vorlajz! Plecháče jo? Styd se!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oc Co II 1.9 TDI PD Vloženo 30. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2008 Romariooo není zač děláme to pro sebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 D1 a "Zimní výbava" http://aktualne.centrum.cz/....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 Je to asi rozumné..hlavně v okolí Vysočiny nikdy nikdo neví dne ani hodiny.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 (editace) Na co zimáky??Včera tu bylo 19 stupňů,dnes po ránu 9 a odpoledne zase bude horko.Nejsem blázen ničit zimáky.Jinak jasně,kde je ráno pod nulou,tak ať kluci přezouvají,ale tady je babí léto,tak ještě počkám Editováno: 31. Říjen 2008, autor: cosby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 ničit zimáky? kolik tak najzdíš denně km Cosby??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 Vorlajz! Plecháče jo? Styd se!!! za co se mám jako stydět??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 31. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 Cosby: abys jednoho rána nebyl nemilé překvapený... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 31. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 Mapa kde je nutné mit zimáky: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky