kodemi.:R Vloženo 18. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 bylo bylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 18. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 Tak fotky dam i sem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 18. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 PČR tam nemáš ? docela masakr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 Hustotnej sraz, kam se hrabe OC Velmi velmi lituju, že jsem nebyl!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 18. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 mischicka když počkaš teprve začneš litovat všechno jsi nevidel,všechny fotky prave na nich dělám. jsem docela na rs club hrdej :-D hehe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 Máš na co, ze začátku jsem tomu moc nevěřil, ale zdá se, že se podařil kus práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 18. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 dekuju ti, važim si toho, kor od tebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 Těch černejch tam bylo jak na..., ale červená žádná, o to víc mě mrzí, že jsem tady a ne tam:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 18. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 to jako jedina OIRS a pak FRS jinak OII vůůbec no škoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 Kontrolní otázka, jsou všechna ta auta RS nebo i nějaká pseudoRS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 18. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 Tři přestavby jinak počet RS tam bylo 37 a asi 50 lidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 Ten sraz je asi nejlepší reklama pro klub, kdo váhal se teď přidá, řekl bych. Jinak bych se asi snažil udržet úroveň elitního klubu a bral jen RS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rska Vloženo 18. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 Jo jo popvedlo se to stalo to za to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 takže všechny fotky jsou na http://galerie.rs-club.cz/thumbnails.php?album=16 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mršťa Vloženo 19. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 To teda stálo za to Krásný počasí, mrtě aut a super lidí naladěnejch na RS vlnu, fakt paráda... Už aby byl další Nejet tam, tak teď lituju... Až na švestky co nám pomohli s odjezdem a při tom se snažili ochránit robustní kastlí 1,2 HTP, ani nevylezli z auta joudové... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 Co se tam vůbec s těma švestkama dělo? Někdo vás naprášil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dastax Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 (editace) mno jo. Jinak by ani nepřijeli. Vždycky policajti jezdí jen na udání, jinak na to kašlou. Ale když někdo udá, přijet musí.. ale zase o nic nešlo, bylo to v pohodě, jen nás vyprovodili a nedělali z toho žádnou vědu... já bych jim to vůbec nezazlíval, neměli na výběr, když to někdo udal... jinak mě celkem mrzelo, že RSek II oktávek tam několik bylo, ale jednou si sjely jen 2 z nich. Zbytek si ani jednou nesjel (nebo o tom nevím) ... tak tam lítaly jen jedničkový oktávky a fábky... Editováno: 19. Říjen 2008, autor: dastax Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 PČR tam nemáš ? docela masakr Jen tyhle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 mno jo. Jinak by ani nepřijeli. Vždycky policajti jezdí jen na udání, jinak na to kašlou. Ale když někdo udá, přijet musí..ale zase o nic nešlo, bylo to v pohodě, jen nás vyprovodili a nedělali z toho žádnou vědu... já bych jim to vůbec nezazlíval, neměli na výběr, když to někdo udal... jinak mě celkem mrzelo, že RSek II oktávek tam několik bylo, ale jednou si sjely jen 2 z nich. Zbytek si ani jednou nesjel (nebo o tom nevím) ... tak tam lítaly jen jedničkový oktávky a fábky... Jako že nesprintovaly? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dastax Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 přesně tak. Nikdo s nima nevyrazil se projet na dráhu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mršťa Vloženo 19. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 Jako že nesprintovaly? moc ne no, skoro vůbec teda... viděl jsem jen bíly v kombiku, že jednou jeli... Se asi báli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 takže všechny fotky jsou na http://galerie.rs-club.cz/thumbnails.php?album=16 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 přesně tak. Nikdo s nima nevyrazil se projet na dráhu.... moc ne no, skoro vůbec teda... viděl jsem jen bíly v kombiku, že jednou jeli... Se asi báli To víš, relativně nová auta, asi o ně měli strach...ale divím se, že ani vdolek ani skajoun nejeli, ale to možná proto, že maj diesly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 Vdolek a skajoun chteli jet (teda meli jsme to v planu) dokud neprijal PCR. Ale ja uz na to pohlizim trosku jinak taky...se Skajou uz vime jak to jede (z Mimone) a ja pri predstave ze mam letni od brezna na aute a ted jsou predni pneu temer na vyhozeni, to je hrozny! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 To je docela šílená představa Kolik jsi najel km za ten půlrok Zdendo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.