Krapik Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 ok diky,,, budu muset dat 16... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 Nejlepsi by bylo 175/70 R15 :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 Nejlepsi by bylo 175/70 R15 :smich: Takže se toho nemusím bát ? Mám obuto na hlínách R17 225/45 - vpředu Goodyear funglovky a vzadu firestone asi 90% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paolo.007 Vloženo 3. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 (editace) Ale prd .... Na A6 mam 235/50 ... a kdes ju vzal, žes neřek ! Editováno: 3. Listopad 2008, autor: Paolo.007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 OOooo... Jsi nedaval pozor .... Aspon mame co resit u Penyho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik_superb Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 u petriku asi nesnezi :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 Dnes 16°C Zimni sem dal jen na Arosu,Warose a A6 Sup bude spinkat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 Pneuservis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jojol Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 Davam Vam do pozornosti par stranok. Ceny pneu patria medzi najnizsie na Slovensku. www.pneupex.sk www.pneueshop.sk www.ortus.sk Z pneumatik rozmeru 195/65 R15 odporucam Dunlop Winter Sport 3D a Goodyear Ultra Grip 7+ .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 to 1Vlasta: dík za doplnění, zapomněl jsem napsat těch 312mm co má 2.5 a 2.8 Jinak kola už mám připravený a zítra je přehodim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1Vlasta Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 to 1Vlasta: dík za doplnění, zapomněl jsem napsat těch 312mm co má 2.5 a 2.8Jinak kola už mám připravený a zítra je přehodim. Nemáš vůbes zač, taky už mám připravený zimáky ale ještě je nechám chvíli hajat. Jinak 205/55 R16 klasika ale obul jsem je na hliníky. Mám je levněji než plechy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 Tak tak souhlas.I já mám připravené 205/55/16 dunlop,ale ještě nepřehazuju.Hlasí minimálně ještě týden teplo tak je to zbytečné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1Vlasta Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 Já mám letos poprvé Continentály tak jsem zvědavej jak budou fungovat. Do teď jsem jezdil většinou na Nokianech a spokojenost. Continentály byly za supr cenu tak jsem je vzal a uvidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 Já mám na zimu taky hliníky. Sice mají už něco za sebou, ale o 1000% lepší než plech kterej je utopenej někde v podběhu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1Vlasta Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 Já mám na zimu taky hliníky. Sice mají už něco za sebou, ale o 1000% lepší než plech kterej je utopenej někde v podběhu JJ Auto má bejt pěkný i v zimě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
super(b)man Vloženo 10. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 (editace) ... a 15" budou na Supovi hnus velebnosti, dej 16" 16" ano ale sežeň si ráfky 7J/16/ET35 je to oproti 6,5 fakt rozdíl.... Editováno: 10. Listopad 2008, autor: super(b)man Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
random Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 (editace) Ja som si ponechal disky z leta, prezul im zimne pneu a som spokojny. Jedine co mi vadi a neviem ci je to zlymi pneu, alebo tazkym predkom. Auto sa na snehu a za dazda chova dost ze smyklavo niekedy staci ist 50-60, prudsia zakruta a ked neodhadnem tak auto ide rovno Na letnych 17kach non problem. (za dazda samozrejme) PS: Nam tu snezi jak sa patri, tak som zbehol na vecerne driftovanie a spravil dve nekvalitne mobilove fotky Editováno: 21. Únor 2009, autor: random Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Tak na sněhu je to celkem pochopitelné.Zvlášť pokud máš pneu o šířce 205mm.Já je mám taky a taky mi to dělá.Je to hodně široká guma.Na mokru vpoho ale na sněhu je to znát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik_superb Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Napodobne nejlepsi je v tyhle situaci ASR, ktere te nenecha pridat plyn a nevytahnes auto ze sracek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Kluci na Golfu Dunlopky a jizda bravurni ... Na 17" mame dobrou zkusenost s Firestonkama Rozmer 235/45 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
random Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Napodobne nejlepsi je v tyhle situaci ASR, ktere te nenecha pridat plyn a nevytahnes auto ze sracek! Na centralnom panely je tych gombikov..., kiezby si ho predchadzajuci majitel nechal priplatit. Ja mam snad jeden z mala superbov ktory ASR nemaju. V zakrute na mokrom staci na dvojke jemne pridat a uz idem rovno, za snehu ani nehovorim. Ale nic to, precvicujem si jazdecke schopnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 to je nejaky divny ne? to mas comfort a nemas ani predni vyhrevy dedadel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
random Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 to je nejaky divny ne? to mas comfort a nemas ani predni vyhrevy dedadel? Vopred pardon za OT: No comfort to je ale vyhrev nie je, zato podsvietene spätaky, listy "superb" na prahoch a podobne blbosticky tam su.. Ale to ma nevzrusuje, skor sa opytam ako to je s tym ESP, ci ASR, je moznost ho tam dorobit? ci je to nejaka sialenost za vela penazi, kedze to tam chcem takto dodatocne. Prosim radsej PM, nech nenarusam temu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
super(b)man Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Vopred pardon za OT: No comfort to je ale vyhrev nie je, zato podsvietene spätaky, listy "superb" na prahoch a podobne blbosticky tam su.. Ale to ma nevzrusuje, skor sa opytam ako to je s tym ESP, ci ASR, je moznost ho tam dorobit? ci je to nejaka sialenost za vela penazi, kedze to tam chcem takto dodatocne. Prosim radsej PM, nech nenarusam temu. Divný je taky,že tam nemá ASR,to snad mají všechny,ale není o co stát ty systémy(asr a esp)mi přijdou fakt na nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Nas Clasic ma ASR ESp ne,ale to nam vubec nevadi skoda toho ASR chudakoj s enechce hrabnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.