Přejít na obsah

Srazenina

Saatan

Doporučené příspěvky

asi prasknute tesnenie pod hlavou. voda sa dostala do oleja a ked sa odparuje z horuceho oleja vznika zlta zrazenina.

ako sa chova motor neprehrieva sa, nevari vodu ? alebo nestraca sa ti kvapalina s nadrzky ?

Ani se neprehriva,neztraci se voda a chova se normalne.Neni mozny,ze kdyz je chladno a nastartuje se dojde ke kondenzaci na vicku?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chci se ještě zeptat, myslíte že by mohlo pomoct nalít do chladící soustavy nějaký přípravek na utěsnění chladiče a systému?

nedoporucuje sa davat ziadny pripravok nakolko sa zanesu uzke priestori v chladici a potom to nechladi tak ako treba. sleduj spoje hadic a cidla mozno najdes ruzovu usadeninu a tam je problem ktory treba odstranit. ruzovy ak davas g12

Odkaz ke komentáři

Chci se zeptat, když jsem během tohoto roku dolil cca 3 - 4 deci vody je to špatně? U předchozí Š120 se normálně voda dolívala, ale tady nevím jestli je to dobře. Díky za odpovědi.

PS: auto jede normálně, nepřehřívá se...

Ahoj tiež mám benzínovú oktávku a tá emulzia sa mi robí hlavne ke´d je chladno po zohriatí motora zmizne. je to OK. A tá voda čo si dolial 3 dcl myslím že nieje zlé ale ako sa tu spomínalo prezri spoje a hlavne hľadaj ružový povlak ale aj tak si myslím že 3 dcl z 5 litrov nieje nič strašné./možno sa trochu odparí/.

Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...