Hoblik Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 Jo jo presne tak :)dojizdel sem sotva pred 11 30 k letisti .)a lajna lidicek uz si to sinula smer restaurace :)tudiz jsem si udelal 200km vylet :)no snad priste:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 Mohl si jet do Hoskovic kde se dalo par sprintiku navic tam mel trenik jeden z nejlepsi ceskych drifteru... nakonec se akce povedla... rekl bych ze bylo vic jak 10aut... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 Jaster : to bych nesmel mit na palube manzelku, ktera byla cela natesena jak se vrati na svou akci v letnanech pozde (vystava psu) - hold ze jsem ji bral, priste budu chytrejsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 Jj,akce dobra,nakonec se zadarilo,v Hoskovicich pojezdilo,pokecalo...Parada. Prihazuju par fotek jeste... K autum,co jsou tady jeste prictete Mvoleska,Bobika,P2M,Martinoslava,Civic Type R (nepamatuju si nick )a i Frenky se zastavil...Snad jsem nekoho nevynechal.. Jinak benga v mimoni byli ale celkem v klidu co se komunikace tykalo...Zavolali je na nas ty dementi co tam litaj s tema sportakama.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 Zatim jen par fotek : http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...mp;#entry924581 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 Já tam byl taky, sice jen na chvíli, ale byl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 Pokud ma nekdo nejake foto, nebo lepe video tak ho dejte na web idealne- http://uloz.to/ ....pak bych zkusil udelat kratky sestrih.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 17. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 Já tam byl taky, sice jen na chvíli, ale byl. Pravda,pravda..Omluva.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 17. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 17. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 civic je z MB a nick na TF má Davidof tak jsem tím svým sráčem pojel chipnutý FRS projel se FRS dostal na prdel od Jakuba a civica Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 17. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 Sou naky fotky jeste z mimone ? kdo tam mel FRS ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 17. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 FRS stříbrný P2M s chipem neznámo od koho FRS stříbrná Martinoslav chip od Cimbu P2M´s Fabia jela lépe jak Martinoslavoj, ale oboje hůře jak moje krám Fotky nemám, P2M by snad mohl mít asi dvě :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 17. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 Bobik: Nebyl jsi clovece na nejakym jinym letisti? Moc dobre si pamatuju jak jsem ti tam nekolikrat ujel, mam na to svedky A P2M vitezil jen o prsa diky novejsi prevodovce, jenze pote, co tachometr prekrocil stovku, tak si musel vzit bryle aby precetl mou zadni SPZ ... Takze Bobe, kup si konecne poradny auto, jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 17. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 jsi je uplatil lízátkama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 17. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 A ve zrychleni do stovky jsme ti ujeli oba dva Mel bys zajet za Cimbu abys nam to priste mohl vratit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 17. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 tam je to čistě o tom, kdo zmáčkne plyn jako první. Já se na 1 v podstatě jen piánko rozjížděl a pak až rychlosti na podlaze. Až se ke mě dostala k řeči 3ka, tak jsem vám odjel a náskok jsem si pak už udržel. Na 5ku je to u mě chcíplý a to jsem v podstatě jen zařadil u konce dráhy a pak bez plynu dojížděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 17. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 No, u FRS by petka taky mohla byt mnohem kratsi, kdyz uz ma sestku. Petka je hrozne dlouha... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 17. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 Takze nikdo zadny fotky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 18. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2008 Takze nikdo zadny fotky ? Mám jen ty samé co tu jsou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 18. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2008 Bobik: Nebyl jsi clovece na nejakym jinym letisti? Moc dobre si pamatuju jak jsem ti tam nekolikrat ujel, mam na to svedky A P2M vitezil jen o prsa diky novejsi prevodovce, jenze pote, co tachometr prekrocil stovku, tak si musel vzit bryle aby precetl mou zadni SPZ ... Takze Bobe, kup si konecne poradny auto, jo? Záhada hlavolamu vyřešena, celou dobu byla volná hadice od turba, přehlídli po opravě tý bouračky...prej zázrak, že to nevyskočilo celý. Jinak je tam to, co máš ty Martine. A zase zveličuješ, šel jsi dopředu ve 150km/h, do tý doby těžce pozadu Fotky mám dvě, jsou naprosto stejný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 Sestrih je na svete (je tam chyba ma byt 11/08 ale uz se me to nechce opravovat) : Skoda Sraz - Mimon - Hoskovice 11/2008 sestrih: ZDE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 jako obvykle video pochvala ale jezdí vám to kluci pěkně, Škodík měl oproti Jasterovi nevýhodu v tom, že byl těžší (Jaster měl pryč zadní sedačky ) ale ten TDi jede brutálně, no a Martypovi jako vždy to jelo jak drakovi, škoda, že jsem se nemohl dostavit, to byste viděli jak mi to jezdí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub - škodík Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 jako obvykle video pochvala ale jezdí vám to kluci pěkně, Škodík měl oproti Jasterovi nevýhodu v tom, že byl těžší (Jaster měl pryč zadní sedačky ) ale ten TDi jede brutálně, no a Martypovi jako vždy to jelo jak drakovi, škoda, že jsem se nemohl dostavit, to byste viděli jak mi to jezdí Tak naplánujem další - ať se můžeš pochlubit. Jinak video jako vždy super - díky Jaster . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 (editace) Nemel sem pryc sedacky ale jen OPERADLA kuli predchozimu odvozu kramu ( ty maji tak 15kg mozna), ale zase sem predtim bral plnou nadrz a Martip a Skodik meli 1/2 takze sem porad par kg v + PS: Skodik Neni zac ... PPS: Honza83 ma velke pokarani za neomluvenou absenci ! Editováno: 20. Listopad 2008, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub - škodík Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 No u mě to zatim vypadá velice slibně - neboli v neděli bych měl mít čip na to co je pod kapotou a mělo by to jet "trochu" jinak. Pokud vše klapne, tak to bude správně jezdit už v neděli na besídce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.