cartmanko Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 aj ja sa do toho vrhnem, podla popisu to nie je narocne, par kablov a vieme presne umiestnenie a vymenit nadrzku. to sa da.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 OK a budeš to robiť na sidlisku že? Je to v poho, sam som to robil a daval sem fotos tak pozrite ako som to poriešil aj ja sa do toho vrhnem, podla popisu to nie je narocne, par kablov a vieme presne umiestnenie a vymenit nadrzku. to sa da.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 na zaklade tvojich fotos sa mi zda najzlozitejsie to vrtanie dier. a kde inde to mam robit preboha? leda ze by som robil kym budes letovat... hehe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kublajchán Vloženo 3. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 Mimochodem, nevíte někdo na základě čeho ty ostřikovače stříkaj, maj uplne nejakou divnou periodu, jestli je to kazdy X-ty ostriknuti skla, nebo po X kilometrech ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 3. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 Kuba: aktivuje je podržení páčky ostřikovačů na déle než 2sekundy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kublajchán Vloženo 3. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 Kuba: aktivuje je podržení páčky ostřikovačů na déle než 2sekundy Aha, dík - tak snad na ně konečně vyzraju ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kublajchán Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 Aha, dík - tak snad na ně konečně vyzraju ! Tak to sice funguje, ale nejde to vickrat za sebou, tam je taky asi nejaka zrada co ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 jestli se bavíte o ostřiku světel, tak to je závislé, jak píše p2m, na delším přidržení páčky a taky na počtu nastavených ostřiků skla po kterých opět ostříknou světla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 jestli se bavíte o ostřiku světel, tak to je závislé, jak píše p2m, na delším přidržení páčky a taky na počtu nastavených ostřiků skla po kterých opět ostříknou světla a kdy se pustíme do montáže.... hm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 a kdy se pustíme do montáže.... hm dobrá otázka, nějak jo, ale teď moc nestíhám, nějak potřebuju vyrazit k vám a domluvíme to, ještě mi pár věcí chybí a taky musím znásilnit kamaráda, vytáhnout mu ostřik a obkreslit díry pro šablonu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 Tak to sice funguje, ale nejde to vickrat za sebou, tam je taky asi nejaka zrada co ?? Mě to jde, kolikrát chci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 dobrá otázka, nějak jo, ale teď moc nestíhám, nějak potřebuju vyrazit k vám a domluvíme to, ještě mi pár věcí chybí a taky musím znásilnit kamaráda, vytáhnout mu ostřik a obkreslit díry pro šablonu jj šablonka by se šikla a mám pocit, že nám chybí jen konektory a kabeláže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 jj šablonka by se šikla a mám pocit, že nám chybí jen konektory a kabeláže a mě ještě čidlo hladiny, těsnění pod něj, těsnění pod motorek, hadice mám u fidelka - snad i se sponkama, hned jak vyřeším pracovní problém s úrazem na stavbě a ustojím to co mi hrozí, tak se do toho pustíme, vyklidíme halu, abychom se všichni tři vešli a jdeme na to, už potřebuju do něčeho zabořit pracky nrbo se zblázním, už mě ty papíry seeerou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KALISKA Vloženo 17. Duben 2008 Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 Domontoval,zapojil podle DP a nejdou.Nevim proč??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 17. Duben 2008 Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 přikódovat 256 do BSG - máš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KALISKA Vloženo 17. Duben 2008 Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 MÁM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 17. Duben 2008 Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 BSG máš akú? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KALISKA Vloženo 17. Duben 2008 Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 6Q1 937 049 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 18. Duben 2008 Sdílet Vloženo 18. Duben 2008 přizpůsobení, kanál 08 ???, zapnutá světla - resp. info o tomto pro BSG??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KALISKA Vloženo 18. Duben 2008 Sdílet Vloženo 18. Duben 2008 (editace) světla zapnutá ,přizpůsobení-kanál 08 mě to nepustí nejvíc na 5 a znovu jsem zkontroloval zapojeni podle DP i kódováni a původní kódování je 09362+256=09618 a nic Editováno: 18. Duben 2008, autor: KALISKA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 18. Duben 2008 Sdílet Vloženo 18. Duben 2008 tak to už nevím, asi bsg neví, že máš zapnutá světla, nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 18. Duben 2008 Sdílet Vloženo 18. Duben 2008 (editace) není to číslem BSG ?? Editováno: 18. Duben 2008, autor: Volvak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 18. Duben 2008 Sdílet Vloženo 18. Duben 2008 když ho pustí do kanálu 8, tak by mohla být o.k.?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hellmen Vloženo 18. Duben 2008 Sdílet Vloženo 18. Duben 2008 Právě, že ho do 8 nepustí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 18. Duben 2008 Sdílet Vloženo 18. Duben 2008 aha, tak to je jasný, já myslel že ho v kanále 8 pustí na hodnotu 5 , tudíž to je jasné, BSG to neumí, jsem to špatně pochopil, omlouvám se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.